Eşim ve halasının kızı :))

bir de tam okusanız yazdıklarımı mesela bir üsttekilerini....ben çalışan kadınlar için demiyorum aksine ben de çalıştım bir süre ben çalışıp da işyerinde cıvık hareketlerde bulunan erkeklere sarkan bayanları kastettim...yoksa olur mu öyle şey hepsini asıl böyle bir kefeye koyarım..

kusura bakmayın ama olamaz yani bu kadarı pes benim neyi kastetiğim ortada kim dedi size "TÜM çalışan bayanların namusu ikircikli diye??? ya da ev hanımları namus abidesidir diye?" eğerr çalışan bir bayan cıvık hareketlerde bulunuyorsa erkeklere hata evli erkeklere sırnaşıyorsa o zman onları istediğiniz kategoriye koyun ben zira onlar için iyi düşünmüyorum.bayan dediğib hal ve hareketlerine dikkat etmeli bence..biraz edep biraz haya olmalı..hele çalışan bazı bekarr kızlar ayrı bir mesele evli erkekler onlara daha mı cazip geliyor nedir anlamış değilim..bunları anlatmaya çalıştım ..tüm çalışanları bu kategoriye koymak elbette ki körlük olur.

Kızlar hepinize günaydın dün siteye uzun bir süre girilmiyordu sonrası zaten ben müsait olup yazamdım..

Hepinizin eline koluna sağlık allah razı olsun hepinizden

çalıştığım yerde face yasak öncesi girebiliyordum yani bundan bir hafta öncesine kadar falan o zman dediğiniz gibi face en özel resimlerimizi koyyup altına yorumlar yazıyordum şarkılar paylaşıp altına eşime güzel sözler yazıyordum her an varlığımı belli edebiliyordum ama şuan face yasak tüm şirkete sadece akşamları evden girebiliyorum.dün akşam eşimin face girdim kız çevrim içiydi ordan çıkıp kendime ekledim ve kız kabul etmedi hani görmedi desem çevrim içiydi o anda.dün yine bişey paylaşmış eşimde seni üzen karşısında bizi bulur ölmedik bursayız yazmış oda hadi ya kesin öyle olur bakalım görücez sonra eşim niye öyle yazıyosun yazmış oda bunun cevabını özleden vericem yazmış inanın şaşırdım kaldım

canım bence eşin açık açık flört ediyor o kızla kusura bakma ama senin tepkin çok hafif kalmış zaten geçmişte bi ihanet söz konusu iken bunun belkisi kalmamış açık açık restini çek ya kendini düzeltsin (ne kadar düzelebilrse ?? huylu huyundan vazgeçmez misali) ya da bas tekmeyi gitsin doya doya konuşsunlar yaşasınlar ne yaşamak istiyorsa sonra anlar senin değerini kaybedince ondan da hevesini almış olur. Çok sinirlendim çokkkkk... Bir de çekinmiyorlar ya senden korkmuyor kocan..
yok bunun düzeleceği yok canım bence sen yıpranırsın zamanla ailene danış onlar arkanda olsunlar.

eşine söyle hani kardeşin x var ya (adını söyleyerek) facebooktan beni kabul etmedi hayret doğrusu abisinin karısıın arkadaşlık isteğini görmedi de.tamam işte kızın art niyetli olduğu artık iyice kesinleşti!!!özelden ne yazacakmış !! anlamıyorum neden engellemiyorsun eşinin sayfasından kızı gizlilik ayarlarına girip ismini soyadını yaz engelle gitsin bence..

Al işte kesin kız senin onu eklemenden dolayı böyle yazmış bide özelden verecekmiş cevabını bak bak sennnn Allahım nasıl bir kızmış buu. ben olsam o kızı gidip paramparça ederdim..

Bu nedir ya kaç yaşında bu insanlar çocuk gibiler. Valla kızda hata var tamam da eşinizde hatalı ben olsam şimdiye çoktan delirmiştim. Eşinizi karşınıza alıp konuşun bu nedir ya açık açık cilveleşiyorlar

bence de iş zıvanadan çıkmadan halasına kızın ayağını denk alsın öyle geçmişte evlenemedi diye kocama kancayı takmasın deme zamanı ..fesat desin ne derse desin ..bana da dediler zamanında ama halasının kızını anlattım önceki yorumlarımda gözünün olduğu resmen belliydi eşime beni çirkin gösterme çabası yanımdayken eşime yakınlaşmalar ,cilveleşme eşim uzak oturmaya çalıştığı halde kolunu omzuna atma çabası benim eşimin yanında olduğumu açıkça istememesi "sen git ben varım ya yanında" demesi..ama ben dile getirince ki açıkça ortalığa konuşmadığım halde..adım fesat oldu kıskanç oldu o da "kardeş "oldu...bizim de kuzenimiz var ama kimseye gidip de nişanlın ;çirtkin karın çirkin bunu mu buldun bula bula demiyor huzurlarıyla oynamıyoruz...o nedenle şimdi oooh rahatım kafam rahat sık sık eşimi trelden arar cilveleşmesini dinlerdim evlerine gitti mi saç başa şakalaşmalarını görürdüm eşimin ağzının içine düşecek şekilde gözlerin içine bakmalar bana eşimle çok gezdiğini anlatmalar...ohhhh konuşmuyoruz ve çok rahat kafam şuan..kendileri de kesti ayağını..çok da iyi oldu!darısı sana olsun inşallah.

esiniz o kızla yazısmanıza bişey dedimi kız sölemişmi

Hepiniz yazdıklarına tek tek cevap vermek istiyorum ama bunun için çok müsait değilim aklımda kalanlara cvp vericem eşim le kıoz birbirlerini hiç görmemişler çünkü kız memlektte kalıyomuş kızın gönlü varmış eşim istememiş hiç birbilerini tanımayan iki insan kan ciğer oldular + kız beni görmezlikten geliyor eşime yazıyor bir kere eşin nasıl diye sormuyor iyi niyetle olsa derki eşin çocuğun nasıl kızın evine ilk gittiğimde bende kötü bir his uyandı işten çıkıp kuaföre gittim dalgalı fön çektirdim kauöfrdeki kız nereye gideceksin dedi ben de ev oturmasına deyince çok gülmüştü evet o gün çok şıktım kzın bana yandan bakışlarını görebiliyodum biz 4kız mutfakta oturduk bana maaşımı sordu dedimm 2tl halbuki değil bana dedi bizde kadın çalışmaz eşin iyi çalıştırıyor seni bizde hiç yoktur aslında böyle bişey dedim benim eşim o katagoride değil okumuş kendini yetiştirmiş cahil bir insan değil ve değiliz..sonra dediki annemler beni çalşıtrmıyo evlenince eşimde çalştırmax diye korkuyorum off saçma sapan soğuk muhabbet geçti aramızda zaten uzun kalmadık kalktık hemen.benim kulağımda inci küpe vardı arkası düşmüş peşimizden getiridi aşağıya ayy dedim alt arası bi küpe arksı olsun dedi giti tuhaftı yani.bütün akşam süzdü durdu beni tabi bende kayınvalidemin yanındayım ona sarılıyorum bitanecik tontonum analrın en tatlısı kıymetlisi falan sinir olduğunu hissettim

tamam elele,seni anlıyorum. bu tarz genellemeler beni rahatsız ediyor ondan ben belki fazla hassasiyet göstermişimdir.

hala kızımız sınırlarını zorluyor sanrım. anlaşılan ortada kardeşliğe benzer bi bağ filan yok. Bu durumda karşı taraf sınırlarını zorluyorsa ona haddini bildirmesi gereken kişi konu sahibinin eşi. yine söylüyorum, kullanmasak olmuyor mu facebook?

Ya bide eşimle bu yazışırken eşim fanatik gs li bu kız yazmış eşin hangi takımlı daha yeni yazştıkları zamanlar oda fb yazmış ama o takım değiştirmezse ben onu değiştiricem kız gülücük işareti koymuş sen ciddimisin oda evet çok ciddiyim ben bunu eşime söyledim dedim değiştirmezsen adam değilsin hadi dedim değiştirde adamlığını göster güldü en onu ciddiyemi aldı aptallaşma falan yine üste çıktı

İş bu raddeye kadar geldikten sonra ben kesinlikle susamazdım valla ne yalan söliyim etrafta çok sabırlı insanlar var sen de iyi yapmışsın bak demek o da ondan anlıyormuş. Ayağını da kesmiş sizden...

böyle kadınları alıcan kızdın demirle dövücen. evli barklı adam ben abimle bu kadar sık konuşmuyorum. şüphelenmekte haklısın ama bu işi anca eşinle çözebilirsin gibime geliyor.

o yazıların çıktısını 2 şer nüsha alıp birini eşinizin ailesine birini halaya verin
ortadaki rezillikleri belli olsun
artık kim neyine sahip çıkacaksa çıksın
eşiniz bariz flört ediyo bu kızla
ikisi de çok memnun halinden

Son düzenleme:

benim kafama takılan şu, eşini tanımadığı halde, hiç görmediği halde nasıl gönlü olur? :26:

bende aynen böyle söledim ama anlık yazısıyorlarmış sohbet bölümünden onunda print screen yapabilir

canım yaa okudum ben bıle cok sınırlendım.bu ne cahıl bır kadın bu ne hırslı bı kadınç.sımdı sıze olan kıskanclıgından dolayı yapıyor bunları.aranızda sorun cıkmasını ıstıyor belkı de.baska kımse mı kalmadı konusacak.kocana bunu kavga ederek degıl guzel guzel ızah et.kavga gurultu yaparsan erkekler kendılerını bırsey sanar.hee kavga edeceksen de ıkısını de rezıl et kı bı daha yuzlerıne bakamasınlar.oyle sadece kocana dırdır yapmakla olmaz bence.allah guc kuvvet versın sana.

Belki bana kızacaksınız ama kız beni eklemeyince iyice sinir yaptım eşime patladım hemde sahur vakti birbrimize girdik yapmamlıydım ama oldu bir kere ben diyorum cuma günü evlilik yıl dönümüzüm telafi etmek yumuşatmak için iyi bir fırsat bide güzel samimi resimler face koymak için sizce ne yapmalıyım aslında bişey yapmayı hakedecek adam değil ama hatasını affederek kabul etmiş oldum bazı şeyleri unutup onagöre hareket etmem lazımken ben hla geçmişle adım atıroum buda bize çok fazla zarar veriyo unutamıyorum arakadaşlar tamam affettim ama silemiyorum aklımdan beynimden yapamıyorum

eşine söyle direk face ini kapatsın bundan daha temiz çözüm olamaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…