valla benimde sinir katsayımı arttırdı bu yorum sanki çalısan kadının elinde sihirli değnek var ev işlerini değnekle yapıyor .. çalışan kadına helal olsun hem giyiniyor kendine bakıyor hem sosyal oluyor hem evine bakıyor maddi manevi destek oluyor elele kusura bakma ama vasat bir yorum olmuş
çalışan evli kadınları değil de bekarları kastediyor sanırım. bekarsa potansiyeldir zaten değil mi? sanki bekar olunca her şeye müsait olunuyor. makyaj yapar, gezer tozar, kahkahalar, yılışık laflar.. Ev hanımı olunca namus abidesi olursunuz, çalışıyorsanız zaten namusla ilgili durumunuz ikirciklidir. Öyle mi? Böyle bir genelleme çok kırıcı. Neyse tartışma yaratmıyım.
Konuya dönersek, aileler uygun gördü de acaba kuzenler arasındaki durum ne? Onlar için bu yakıştırma belki de çok gülünç. Beni kuzenlerimle yakıştırsalardı gerçekten çok gülerdim mesela. Kuzenlerimle de samimiyimdir. Benim eşim veya kuzenlerimin eşleri rahatsız olmaz.
Bu facebook icat oldu mertlik bozuldu bence. Normalde görüşmediğimiz aylarca telefonlaşmadığımız yakınlarımız arkadaşlarımız, iş-okul-mahalle vs. çevremiz her gün hayatımızın içinde. Ne gerek var?
Kızlar hepinize günaydın dün siteye uzun bir süre girilmiyordu sonrası zaten ben müsait olup yazamdım..
Hepinizin eline koluna sağlık allah razı olsun hepinizden
çalıştığım yerde face yasak öncesi girebiliyordum yani bundan bir hafta öncesine kadar falan o zman dediğiniz gibi face en özel resimlerimizi koyyup altına yorumlar yazıyordum şarkılar paylaşıp altına eşime güzel sözler yazıyordum her an varlığımı belli edebiliyordum ama şuan face yasak tüm şirkete sadece akşamları evden girebiliyorum.dün akşam eşimin face girdim kız çevrim içiydi ordan çıkıp kendime ekledim ve kız kabul etmedi hani görmedi desem çevrim içiydi o anda.dün yine bişey paylaşmış eşimde seni üzen karşısında bizi bulur ölmedik bursayız yazmış oda hadi ya kesin öyle olur bakalım görücez sonra eşim niye öyle yazıyosun yazmış oda bunun cevabını özleden vericem yazmış inanın şaşırdım kaldım
Kızlar hepinize günaydın dün siteye uzun bir süre girilmiyordu sonrası zaten ben müsait olup yazamdım..
Hepinizin eline koluna sağlık allah razı olsun hepinizden
çalıştığım yerde face yasak öncesi girebiliyordum yani bundan bir hafta öncesine kadar falan o zman dediğiniz gibi face en özel resimlerimizi koyyup altına yorumlar yazıyordum şarkılar paylaşıp altına eşime güzel sözler yazıyordum her an varlığımı belli edebiliyordum ama şuan face yasak tüm şirkete sadece akşamları evden girebiliyorum.dün akşam eşimin face girdim kız çevrim içiydi ordan çıkıp kendime ekledim ve kız kabul etmedi hani görmedi desem çevrim içiydi o anda.dün yine bişey paylaşmış eşimde seni üzen karşısında bizi bulur ölmedik bursayız yazmış oda hadi ya kesin öyle olur bakalım görücez sonra eşim niye öyle yazıyosun yazmış oda bunun cevabını özleden vericem yazmış inanın şaşırdım kaldım
canım bence eşin açık açık flört ediyor o kızla kusura bakma ama senin tepkin çok hafif kalmış zaten geçmişte bi ihanet söz konusu iken bunun belkisi kalmamış açık açık restini çek ya kendini düzeltsin (ne kadar düzelebilrse ?? huylu huyundan vazgeçmez misali) ya da bas tekmeyi gitsin doya doya konuşsunlar yaşasınlar ne yaşamak istiyorsa sonra anlar senin değerini kaybedince ondan da hevesini almış olur. Çok sinirlendim çokkkkk... Bir de çekinmiyorlar ya senden korkmuyor kocan..
yok bunun düzeleceği yok canım bence sen yıpranırsın zamanla ailene danış onlar arkanda olsunlar.
Bu nedir ya kaç yaşında bu insanlar çocuk gibiler. Valla kızda hata var tamam da eşinizde hatalı ben olsam şimdiye çoktan delirmiştim. Eşinizi karşınıza alıp konuşun bu nedir ya açık açık cilveleşiyorlar
bence de iş zıvanadan çıkmadan halasına kızın ayağını denk alsın öyle geçmişte evlenemedi diye kocama kancayı takmasın deme zamanı ..fesat desin ne derse desin ..bana da dediler zamanında ama halasının kızını anlattım önceki yorumlarımda gözünün olduğu resmen belliydi eşime beni çirkin gösterme çabası yanımdayken eşime yakınlaşmalar ,cilveleşme eşim uzak oturmaya çalıştığı halde kolunu omzuna atma çabası benim eşimin yanında olduğumu açıkça istememesi "sen git ben varım ya yanında" demesi..ama ben dile getirince ki açıkça ortalığa konuşmadığım halde..adım fesat oldu kıskanç oldu o da "kardeş "oldu...bizim de kuzenimiz var ama kimseye gidip de nişanlın ;çirtkin karın çirkin bunu mu buldun bula bula demiyor huzurlarıyla oynamıyoruz...o nedenle şimdi oooh rahatım kafam rahat sık sık eşimi trelden arar cilveleşmesini dinlerdim evlerine gitti mi saç başa şakalaşmalarını görürdüm eşimin ağzının içine düşecek şekilde gözlerin içine bakmalar bana eşimle çok gezdiğini anlatmalar...ohhhh konuşmuyoruz ve çok rahat kafam şuan..kendileri de kesti ayağını..çok da iyi oldu!darısı sana olsun inşallah.
Hepiniz yazdıklarına tek tek cevap vermek istiyorum ama bunun için çok müsait değilim aklımda kalanlara cvp vericem eşim le kıoz birbirlerini hiç görmemişler çünkü kız memlektte kalıyomuş kızın gönlü varmış eşim istememiş hiç birbilerini tanımayan iki insan kan ciğer oldular + kız beni görmezlikten geliyor eşime yazıyor bir kere eşin nasıl diye sormuyor iyi niyetle olsa derki eşin çocuğun nasıl kızın evine ilk gittiğimde bende kötü bir his uyandı işten çıkıp kuaföre gittim dalgalı fön çektirdim kauöfrdeki kız nereye gideceksin dedi ben de ev oturmasına deyince çok gülmüştü evet o gün çok şıktım kzın bana yandan bakışlarını görebiliyodum biz 4kız mutfakta oturduk bana maaşımı sordu dedimm 2tl halbuki değil bana dedi bizde kadın çalışmaz eşin iyi çalıştırıyor seni bizde hiç yoktur aslında böyle bişey dedim benim eşim o katagoride değil okumuş kendini yetiştirmiş cahil bir insan değil ve değiliz..sonra dediki annemler beni çalşıtrmıyo evlenince eşimde çalştırmax diye korkuyorum off saçma sapan soğuk muhabbet geçti aramızda zaten uzun kalmadık kalktık hemen.benim kulağımda inci küpe vardı arkası düşmüş peşimizden getiridi aşağıya ayy dedim alt arası bi küpe arksı olsun dedi giti tuhaftı yani.bütün akşam süzdü durdu beni tabi bende kayınvalidemin yanındayım ona sarılıyorum bitanecik tontonum analrın en tatlısı kıymetlisi falan sinir olduğunu hissettim
o yazıların çıktısını 2 şer nüsha alıp birini eşinizin ailesine birini halaya verin
ortadaki rezillikleri belli olsun
artık kim neyine sahip çıkacaksa çıksın
eşiniz bariz flört ediyo bu kızla
ikisi de çok memnun halinden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?