Eşim ve hayat beni çok yıpratıyor

Canim sen kendine eziyet cektiriyorsun gitsen ne olucak hayata kaldigin yerden baslayacaksin coluk cocuk yok rahat rahat calisirsin 2univ okuyan bir insanda boyle yapiyorsa...

Üniversite mezunusun, iş hayatın olmuş, bu adamın sana davranışının normal olduğunu düşünüyordun? Nasıl geldin bu yaşa, gözünü kulağını kapatarak mı? Şiddet uyguluyor yahu, bahanesi ne olabilir?
Sevişmeyince bu hale gelebilen bi canlı yok dünyada. Böyle birine nasıl dokunacaksıh zaten. Ailenin yanına da dönme, tek yaşa. Elalem dese nolur ya? Bu adamla yaşamaktan daha zor ne olabilir? Silkin kendine gel lütfen, oraya buraya sorumluluk atma

Kendini ezdirmenin 2-3 üniversite bitirmekle ilgisi yok. İnsanın yapısıyla ilgili. Gözünüzü açık tutmamışsınız. Okuduklarım ağzımı açık bıraktı En kısa sürede işe girmeye çalışın, ve her ne şekilde olursa olsun ufacık bile ihtimal çocuk olabilme durumlarından kaçının.

Adam diyemiycem, bu insan müsvettesi kendine köle arıyormuş, bulmuş.

O evden kurtulmanın yoluna bakın lütfen.
Söyledikleri yenilir yutulur değil.
Yine gerildim sabah sabah.

Allahım sen psikopatlardan koru

Şimdi linçleneceğim ama söylemeden de edemeyeceğim.
Cinsellik bir evlilikte yapı taşı. Bir çift çoğu konuyu yatak odasında çözer bana göre. Cinsellik evliliğin herşeyi değildir ama birçok şeyidir.
Siz 2 yılda toplasanız 5 defa ilişki yaşamışsınız. Yani bu adamı gergin, tahammülsüz yapmış olabilir. Kesinlikle yaptıklarında haklı değil bu arada, kocnız hayvanlık yapıyor.
AMA
Siz sadece kocanızın yaptıklarını anlatmışsınız, bir de ilçe doktoruna bile zor gittiğinizi. Sizde pek cinsellik konusunda çözüm odaklı değilsiniz gördüğüm kadarıyla. Adam ha ilişki yaşamışsın, yara olmuş diyince bırakmışsınız. Hanımefendi, siz vajinismus hastasısınız. Nerelisiniz bilmiyorum ama genelde evlenince sık düzenli bir cinsel hayat bekler erkekler. Boşaltım sistemleri bizimkiyle aynı değil, sürekli boşalmak zorundalar. Bilemiyorum adamın yaptığı kesinlikle doğru değil ama sizin bu çabasızlığınız adamı tahamülsüzleştirmiş olabilir.
Ben vajinismus olduğu için taaa çevre ile tedavi olmaya giden bir kadının hikayesini okudum mesela. Sizde o çabayı göremiyorum. E haliyle kanka kanka takılmak eşinizi rahatsız ediyor olabilir. Bilemedim, eşiniz hayvan orası kesin ama sizde suçsuz değilsiniz. Tedavinizi ihmal etmemeliydiniz. Sizde de hata var. Gerekiyorsa gidin çevre illere doktor doktor arayın tedavinizi görün.

Annemle konusmus bellki geri gönderir ne ya paketmisin sen. Ben olsam derhal esyalarimi toplarim giderim üniversite mezunusun calismisliginda var ne katlaniyorsun bu orman kackinina??? 30yasindasin hayat bitmedi yapma bunu kendine en guzel yillarin ya. Millet ne derse desin herkes kendine baksin insanlar zaten herzaman konusacak birsey bulur merak etme. Ne temizlik ne baska birsey hemen cik git. Aaa bu ne böyle siddet var tehtid var asaglama var kucumseme var daha neyi bekliyorsun?

Öyle üzülüyorum ki böyle konulara
Yavrum gençsin güzelsin insanlar bir konusur iki konuşur kime ne
Bak akşam olunca o konuşur dediklerin kapısıni kapatır senin ne yaşadığını bilen soran yardımcı olan var mı tamam bir hafta on gün hatta bir ay ( ki o kadar da olmazda ) konuşsunlar seni nolucak
Ne olabilir yani nolucak ? Bir ayıbın edepsizligin yok ki evlendin olmadı ayrıldın...ne ilk ne sonsun ve sen bir hafta konuşulmayi göze alamayıp bir ömrü ziyan edeceğim diyorsun neden ? Buna Allah bile razı gelmez insanın kendine haksızlık etmesi de günah
Annem üzülür demişsin şu yasadiklarini bilse sence neye üzülür ? Benimde evladim var 19 yaşında kızım Allah deli sozumle sinamasin duysam bunları yaşıyor katil olurdum galiba ne münasebet kolay mı büyütüyoruz elin dağ ayisi eziyet etsin diye mi büyütüp okutuyoruz yapma yavrum yapma güzel kızım bak cinselliğin olmayışı bile onun dağ ayisi hallerinden sen artık kendini suçlamayı bırak seni manipüle etmesine izin verme inan ki çok üzüldüm bas tekmeyi defolsun gitsin ne demek değer görmemek boğaz tokluguna asagilanmaya ne kadar dayanacaksin toparlan lütfen terapi al gerçeği gör yazık geçen yillarina

Konuyu ilk başta okuyunca üzülüyorum ama sonra aile evini tabiri caizse işkence gördüğü koca evinden daha kötü gören kadınlar için diyecek bir şey bulamıyorum. Sizin ailenizle herhangi bir probleminiz de yok üstelik. Elalem ne der diye eşinizin size karşı iğrenç davranışlarını çekecek misiniz? Elalemin de umurumda değilsiniz, bir iki kendi aralarında söylenir hayatlarına bakarlar ayrıca. Herkes de sizi bekliyor sanki, laf etmek için.

Aynı şekilde kadınların da sürekli cinselik yaşamaya ihtiyacı var. Cinsellik bir ihtiyaç. Konu sahibi hem cinsellik yaşayamıyor iki yıldır hem de psikolojik şiddet görüyor. Eş kişiside kendine dönüp baksın bence.

ay deli olcam hala temizlikler nasıl yetişecek diyor yarın kalk bavulunu topla annenin evine dön. perdeleri de g.tüne soksun ya insan millet be der diye bu eziyete katlanır mı… yazık değil mi sana. annen çektiklerini duysa kahrolur zaten. lütfen yarın temizlik yapmak yerine annenin evine dön. rica ediyorum

bu hep kendimizi çok önemli görmemizden. herkesin ziniluon tane derdi var millet gece gündüz seni mi konuşacak. en fazla günlerde keyifli dedikodu malzemesi olur o kadar

e desteği olmadan nasıl aşacak ki. adam hasta olan sensin sen git doktora demiş

Kendisine ilk günlerden beri böyle davranmış, hatta şiddet de uygulamış koca varken nasıl rahat vie şekilde cinsellik yaşayacaktır bu kadin? Vajinismus tedavisi için eş desteği gerekiyordu ayrıca. Bu konudaki hanzo karısına o desteği verir mi sizce? Kadın aşağılansın, şiddet görsün ama tedavisini eksik etmesin harika kocasıyla cinsellik yaşamak için. Ne hoş cidden.

Yok yazdığımı tam olarak anlamamışsınız bence siz.
İlk günlerden beri böyle davrandığı kısmı okumamıştım.
Her halükarda boşanmaktan çaresi yok o zaman.

E herşeyden önce kendi için doktora gitmeli. Utana sıkıla ilçe doktoruna gideceğine çevre illerde KENDİSİ İÇİN tedavi görmeliydi, konu sahibinde de pek bir çaba yok işte. Adam hanzo, kadın da sorumsuz bana göre.
Kendimden pay biçiyorum, ya kocam bana nasıl davranırsa davransın onun o davranışını paylarım, burnundan getiririm ama önce kendi problemimi çözmeye çalışır ona ağırlık verirdim ben. Bunu kocam için değil kendim için yapardım.

Yok yazdığımı tam olarak anlamamışsınız bence siz.
İlk günlerden beri böyle davrandığı kısmı okumamıştım.
Her halükarda boşanmaktan çaresi yok o zaman.
Okuduğumu anlayabiliyorum gayet sagolun. Dediğiniz şey normal bir eşle olur, şiddet kısmını ilk sayfada yorumlarda yazmiş konu sahibi. Ama konudan bile adamın nasil bir psikopat olduğu açıkça ortada.
Ona rağmen sadece eşinizin yaptıklarını yazmışsınız deyip kadını vajinismis tedavisi için suçlamışsıniz. Fiziksel ve psikolojik şiddet gördüğü kocayla sevişebilmek için çaba göstermemesi hata tabi.

Annem babam üzülecek, yeni kalp krizi geçirdi, elalem ne der, arkamdan konuşur vs. Bunlar boşanmak aklımın ucundan dahi geçmiyor, daha çekmek için enerjim var bana boşan demeyin demek. Açıkçası boşanacağını düşünmüyorum. Ama 10 sene sonrasını düşün, 40 yaşında bir de çocukla neler yaşayacağını. Vajinusmus olanlar da hamile kalıyor.

Son düzenleme:
2 üniversiteyi boşuna okumuşsun.
Kendine reva gördüğün hayat bu mu?
Boşanmak bu hayattın yanında kraliçe gibi yaşamaktır. Ben boşandım hiç de kimse arkamdan konuşmuyor. 2 de çocuğum var. Ve boşadığım pislik bana bir kez hakaret etmedi. Bşr kez şunu temizle bunu temizle demedi. Diyemezdi de.
Neyse kendine değer ver. Daha kayınvalideye söyleyip yalvaracak mısın! Pes yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…