- 10 Temmuz 2021
- 225
- 244
- 18
- Konu Sahibi maydanozca06
-
Geçmiş olsun, ben de yerimi alayım belki benim de işime yarayan fikirler olabilir
Gerçekten öyleOna aciklamadiniz mi ben böyle böyle islerle uğraşıyorum zaman yok bakım için yardim etsende herşeye vakit bulabilsem falan diye o zaman ne diyor? Bu beyler ne kadar anlayissiz yahuu
Anlayışsızlıkta, bencillikte boyut atlamışlar, eskiden öküz derdik ama şimdikilere o bile iltifat.Ona aciklamadiniz mi ben böyle böyle islerle uğraşıyorum zaman yok bakım için yardim etsende herşeye vakit bulabilsem falan diye o zaman ne diyor? Bu beyler ne kadar anlayissiz yahuu
Belki de haklısınız ama böyle her geldiğimde rutin bi seni de göreyim hadi foto at derdi mesela buna alıştığım için bekledim aslındaYardımsız desteksiz kalmanız hoş olmamış ama foto istemedi yok hergun goruşuruz ama çok konuşmadık tarzı aşırı ilgi beklemekte biraz ergence aileniz yanındasınız bencede onlarla kendinizle ilgilenin ikinizede biraz nefes alma molası olsun
Gerçekten öyleYani bunu defalarca söyledim ya cevap vermiyor ya saçmalıyor
Bana da yer ayırtınGeçmiş olsun, ben de yerimi alayım belki benim de işime yarayan fikirler olabilir
Evliliklerde bebekler gibidir sürekli asama kaydeder bir alışkanlık bir baska alışkanlığa bırakır yerini farkında olmadan bizde adapte oluruz saglıklı evlilikte bu degışimler olumludur olumsuz şekli aldatma şiddet vs vs bunlarda tabiki tepki verirsiniz fakat şu an abartır bınaltırsanız siz dırdırcı memnuniyetsiz durumuna düşersiniz eşinizde darlanan kişi gibi hak iddia eder biraz daha naif olun kendize özenin o sormazsa kendi istediklerinizi siz yapın gorerek alışsın. Bu arada 20 yıllık evlilikten bildiriyorumBelki de haklısınız ama böyle her geldiğimde rutin bi seni de göreyim hadi foto at derdi mesela buna alıştığım için bekledim aslında
Dogru galiba.Ben evdeyim, eşim çalışıyor. Eve gelip elektrik süpürgesi tutmuşluğu, yemek yapmışlığım, izin gününde evi temizlemişliği çok vardır. Evde iki kişiyiz, 3tane de evcil hayvanımız var. Napayım yetişemiyorum diyorum.Bence yardım istemek gerek. Yoksa kendilerini çok salıyorlar.Bak bu erkeklere her işi yapabildiğini göstermeyeceksin, ciddiyim. Bunu psikologlar bile söylüyor ama maşallah Türk Kadınları, kocası içerde popoyu yayıp tv izliyor kadın sırtına damacanayı yükleyip taşıyor mutfağa. Kötü bir şey mi? değil ama bu erkekler alışıyor işte. Nasıl olsa yapan var, nasıl olsa toparlayan var.
Yapmicaksın. Hem ev işi, hem yemek, hem çocuk. Hepsini yaparsan hepsi görevin olur. Yapmayınca niye yapmıyorsun der bi de. Kendine süslen, bak, ojeni sür, bakımını yap ve sadece çocukla ilgilen, bi tencere de makarna yap. Al işte yemek bu. Bu kadar. Oturacaksın kitap okuyacaksın, kendine vakit ayıracaksın bırak evi b*k götürsün, mutfakta bi şey olmasın. Kır yumurtayı yesin işte. Bilerek becereme yani, "yaa hayatım ben bunu yapamıyorum(" falan diye yalandan üzül tatlı tatlı.
Bunu istiyorlar. Süslen püslen, umursama, yemek yapma daha kıymetli olursun.
Böyle demeyin bir arkadasımda böyle bunalmış ben seviyorum kendimi ameliyat korkum var yaptırmam göğüs benim diyince eşide demişki: tamamda hep kendini düşünüyorsun kullanıcı memnuniyeti diye birsey varEğer eşinizin dış görünüşüne dalga geçiyor ve küçümsüyorsa siz de izin veriyorsanız kusura bakmayın ama ömür boyu der. Benimde göğüslerim 2 çocuktan sonra çok kötü oldu hatta biri küçük biri büyük bir gün bile izin vermedim birşey söylesin diye. Ben memnun isem ama kusura bakmasın onlara bir halt düşmez. Kesin eşinizde öz güven sorunu varki sizde kendinizi tatmin ediyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?