Eşim ve ilişkimiz??

Isterse kenan olsun çagtay ulusoy olsun burakk ozcivit olsun olsunda olsun , kadina vuran adam adam degildir. Boşan seni seve bilcek yaninda huzuru buldun insanla evlen guzelik ve yakisiklikliga asik olunmaz sevilmez insan kalbi guzel insanlarla kasirlasdirsin

Böyle dediğinizde yeminle kendimden soğuyorum haklisiniz
Kendinden soğuma tam tersine kendine daha çok bağlan bırak o peşinden koşsun yada koşmasın hiç umursama hayatını yaşa kendin için yaşa kızın için yaşa hamileliğin tadını çıkar arkadaşlarına ailene kendine zaman ayır. Boşver o adamı o adam için hayatını zehir etmeye değmez.

Kendinden soğuma tam tersine kendine daha çok bağlan bırak o peşinden koşsun yada koşmasın hiç umursama hayatını yaşa kendin için yaşa kızın için yaşa hamileliğin tadını çıkar arkadaşlarına ailene kendine zaman ayır. Boşver o adamı o adam için hayatını zehir etmeye değmez.
Cok sağol boyle yorumlara ihtiyacım var diğer yorumlari ciddiye dahi almiyorum okadar haklısın ki artik takmiyorum

sokakta yürürken hiç bir erkekğe öpücük atacak kadar küçülmedim çok şükür ,

önce kendını sev kardeşim kendıne saygın olsun ,

sonrada o kendını bir bok sanan kocana , dışarıdan yakışıklısın ama adam değilsin , de

Back
X