Eşim ve ilişkimiz??

Aslında sevgi sandıgınız şey alışkanlıktan ibarettir. Her zaman kaçan kovalanır. Geri çekilin uzak durun. Madem herşeye rağmen affedip seveceksiniz bi süre uzak durun. Başka erkeklerle takılmadan sosyalleşin ve bunu gözüne sokun. Hatta saçınızı vs değiştirin. Aradıgında açmayın mesjlara cvp vermeyin... siz kendinize değer verirseniz oda size değer vermeye başlar
Aramıyorum sormuyorum zaten mutluyum edalarımdayım ama seviyorum ama affedemiyorum

Bence sizin sormak istediğiniz şey adamı nasıl döndürürüm geri. Yani sevginizin nedeni yakışıklı olması mı? Yediğiniz dayaklar, uğradığınız hakaretler hiç mi onurunuzu kırmıyor ya da sevginizi azaltmıyor. Başka bir tarafınız kırılmadan yolunuza bakın.
Soğudum tabi ama ondan başkasını sevemem onunla olmak istemiyorum ama başkasına yar olmasını veya beni sevmediğini bilmek iatemiyorum

Şimdi bir şey soracam.
Kendinizi mi daha çok seviyorsunuz bu adamı mı?
Peki doğacak çocuğunuzu mu bu adamı mı?
İster yakışıklı olsun ister manken ister peşinden koşulan oyuncu bilmem ne dünyanın en yakışıklısı ve kalan tek erkeği olsa ne yazar kafa yapısı ortada.
Tekrar soruyorum kendinizi mi daha çok seviyorsunuz yoksa size zerre saygısı olmayan sizi ayak altı eden egosu yüksek bu adamı mı?
Böyle dediğinizde yeminle kendimden soğuyorum haklisiniz

Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?

Biz degil Allah sana akil fikir versin.
Adam burnunu kirmis hala seviyorum diyosun :oha:

Şaka gibisiniz.
Umarım hamilelik hormonlarınız yüzünden saçmalıyorsunuzdur.Ağzımı burnumu kırsın,beni hep dövsün ama o çok yakışıklı hep benim olsun kafası sizinkisi başka bir şey değil.Tipini de abarttığınıza eminim,fırlamanın tekidir.Bazı kadınlar da çok sever böyle cinsleri.

Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?

Yeni üye? Hmm KK konularını okuyup okuyup ortaya karışık bir çerez tabağı koymuş. Pek inandırıcı gelmedi. Bizımla deyılsın. :süslü:

ispatlarında dışarı ciirigimuzdagozler onun üstünde foz kırpışmazlar felen
Ve an itibarı ile bu işkenceye daha fazla dayanamayan Türk Dil Kurumu intihar etti :KK66:)
ne anlatıyorsunuz kuzum?
Evet anlıyorum felen diyeceğim ama anladığım felende yok :))

Son düzenleme:
Şaka olduğunu düşünmek istiyorum:KK12: bu kadarda olmaz herhalde.
Yada kocanız burnunuzu kırarken kafayada geldi herhalde sağlıklı düşünemiyorsun:işsiz:
Seviyosan git yalvar o zaman yahu, bi daha ağzımı burnumu kır diye ne diyelim.
Kendine gel hayır hasenat dağıt sağ sağlim kurtuldum diye bence

Uzun boylu yakışıklı esmer kızlar intihar ediyor deyince aklıma Tarık Akan geldi bir de Adile Naşit'in 'Elektrikçimm elektrikçim' sözleri :D

Gelir yakışıklı kocan bir daha döver bir şey olmaz nasıl olsa maalesef ki seviyorsun bu devirde nerde bulacaksın böyle yakışıklı kocayı sakın kaçırma ne yaparsa yap affet

Burnunu kırdı üstüne hamile halinle dövdü neyini seviyorsun bu adamın? Kaşla, gözle olmuyor bu işler çocuğuna eşine sahip çıkmayacak bi adam belli . Kendi yolunu cizmelisin bi an önce

Back
X