Eşim ve ilişkimiz??

Aniden Beyin nakli gerçekleşiyor,
çocuk sahibi olan adamcıklara...
:)) O yüzden öyle demeyin lütfen...

Çocuk sahibi olunca değişirler :KK70:
Ahahahahahhahahahhahahaha erkeklere fazla anlam yükleyip fazla değer veriyorlar onlar olmadan yasayamazlar sanki.. ekmek gibi.. tuz gibi

Sizi ayırmaya çalışan akrabayı öpün de başınıza koyun. Adam hem burnunu kıracak hem hamile halinle dövecek hala seviyorum diye ortalarda dolaşacaksın. Bir de bu nasıl bir yakışıklılıkmış arkadaş kızlar intihar ediyor sokakta öpücüklere boğuyor. Ömrümde hiç o kadar yakışıklı birini görmedim büyük kayıp benim için.

Çookk yakışıklı FELEN hee,gızlar öpücük atıyor FELEN,burnunuzu kırdı,hamileyken dövdü,napacaksınız,yalvarıyorsunuz hee? Canım bak şimdi kafada sağda ve solda loplar var, oralarda da beyin oluyor genelde,kullanması da bedava;)

Yorumların hepsini okumadim belki yazan arkadas olmuştur. Su sokaga cikinca kizlarin opucuk attigi erkekleri de bir burda okuyorum, gercek hayatta hic rastlamadim :) nerdeyse butun kk kadinlari uber yakisikli adamlarla evli, bir benim eşim cirkin sanirim :D

madem sakalından kirpiginden baştan aşagı çok yakışıklı siz de sadece görme organızı kullanın
konuşmayın,duymayın .
dert etmeyin evlilik böyle birşey kocan o döverde severde nede olsa kızlar öpücük atıp el sallıyor arkasından tez gelsin diye su döküyorlar.
olsun dövsün buna deger

Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
çok yakışıklı ama hepiniz de bir acayipsiniz

kocan burnunu yamultuyor

annen ; amann birini buldu heralde unut diyor

akrabalar sizi ayırlaya çalışıyor

ve sen bu durumda sadece seviyorsun .

aferin sana sev tabi , birdaha bu yakışılılığı nerede bulacaksın

kızların yolda üpücük attığı bir adamı hangimiz bulduk.

Merhabalar henüz 9 aylık evli ve 5 aylık hamile biriyim şöyle anlatayım.. benim eşim geçmişinde cok sevgilisi olan kızların uğruna intihar ettiği uzun boylu yakışıklı esmer türk erkeklerin standarti üzerinde, sokağa bile çıktığımızda kızlar öpücük felen atar yani bununda bi yanları kalktı.. neyse malesef cok seviyorum onu. Burnumu kırdı yamulttu doktor düzeltti... hamielyken kac kere dövdü sövdü. Bana dediği sey evlilik bana göre değilmiş bidaha doğsam evlenmem felen eskiden pavyonlara felen giden biriydi.. şuan beni evden kovdu kavga üzerine ve arabamı kullanıyo isteyemiyorum da aramiyor sormuyor annem birini buldu herhalde amaan bırak sevme diyo ama ne yazık ki hala daha seviyorum bana bi akıl verin nolur yalvaririm... bu arada bizi ayırmaya çalışan akrabasıyla gezmelerd felen gidiyo.. off bu arada ikide bir dediği şey ben vazgecilmezim yaaa der kıskanç biridir ama dedigim gibi aramayı soemuyo bitirdi herhalde?
adam adam değil dayak yediğin halde sevmende abes. bence sen onu sevmiyor egonla kavga halindesin başkalarına gitmiştir kesin sende bunu bile bile birlikteysen elde edememe hırsı vardır böyle sevgi olmaz

Benim kocamı yakışıklı bulurdum.Ama hiç yolda öpücük atmadılar.:KK43:İntihar da etmediler ugruna:skandal:Demekki ben yakışıklı diye yakışıksız bir adamla evlenmişim.:KK12:. Keşke anne baba olmak içinde sınava tabii tutulsak.

Fake konu yazarken felen daha yaratıcı olmalısınız. Bı daha üyelik alıp sallamasyon usulü konu açtığınızda felen dikkate alın diye diyorum. Zira konunuz bilimkurgu olmus felen:)

Konulara fake yazanlara ayar oluyorum ama siz cidden fake *felen*misiniz acaba :KK66:
Kızlar uğruna intihar ediyormuşta sokağa çıktığında öpüyorlarmışta felennnn filennn hhahhaha :)
ayrıldığı sevgilileri bilek milek kesiyormuş öldürürüm kendimi diyormuş ispatlarında dışarı ciirigimuzdagozler onun üstünde foz kırpışmazlar felen

Ben size saka olsun diye psikologa gidin diye yazmadim. Bu adamla beraber olabilmek icin siddeti bi taraftan kabul etmeniz sizde ciddi sekilde bir Problem oldugunu gösterir. Ve inanin ben bunu yargilamadan söylüyorum. Sizi döverkwn bebegibize zarar verebilirdi. Kendiniz icin yapmiyorsaniz bile bebeginiz icin destek almaya gidin.
Haklisiniz normal değilim bencede

Back
X