- Emoji Skoru
- 185
- Puanlar
- 103
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
Kapının önüne koymalısınız,başka ne yapacaksınız?Sizin yakanızdan düştükten sonra istediği kişi için arabeske bağlayabilirEşimin benden önceki sevgilisine hala aşık olduğunu öğrendim bugün. Ne acı... İçim parçalanacakmış gibi hissediyorum. 10 küsür yıllık evliyım mutlu bir ailem var sanıyordum. Meğer öyle değilmiş... Eşim yıllar önce sevgilisiyle bir defa mesajlaştığını sonra kesinlikle görüşmediğini itiraf etmişti ve ben bunu yutmuştum. Hata benim biliyorum. Şimdi de dün gece kendi kendine yazdığı bir yazıyı gördüm. Paramparçayım. Öylesine yanlız kalınca yazdığı bir karalana kağıdı. Ve orada ona ne kadar minnettar olduğunu yazmış. Hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik diye ona olan hayranlığını anlatmış. Hala inanamıyorum o kadar emek o kadar çaba çocuklar. Şimdi ne yapmalıyım?
Boşanmak çocukların babasız kalması demek değildir.O kadar mükemmel bir babaysa sizinle durumu ne olursa olsun babalık görevlerini yerine getirir zatenÇocuklarına mükemmel bir baba ve bundan mahrum bırakmaya hakkım olmadığını düşünüyorum...
Çocuklarına mükemmel bir baba ve bundan mahrum bırakmaya hakkım olmadığını düşünüyorum...
O zaman lohusa karısına durduk yere eski sevgilisini hatırlatan kocayı ne yapayım yani.O zaman da ben fark etmedim ki lohusaydım. yıllar sonra kendisi itiraf etti neden bilmiyorum
Mükemmel babaya bak evde yeni yetme ergenler gibi aşk acısı çekiyor karısının gözüne soka soka.Çocuklarına mükemmel bir baba ve bundan mahrum bırakmaya hakkım olmadığını düşünüyorum...
Lohusayken anlatmamış. Lohusayken mesaj yazmış, yıllar sonra konu sahibine anlatmış.O zaman lohusa karısına durduk yere eski sevgilisini hatırlatan kocayı ne yapayım yani.
O halinizle sizin de tek derdiniz onun aşk hayatı sanki, evde aşk acısı çeken koca mı olur yahu neler konuşuyoruz biz artık.
O zaman karısı lohusayken eski sevgiliye mesaj atan , bunu da mok varmış bana yıllar sonra yumurtlayan adamı ne yapayım.Lohusayken anlatmamış. Lohusayken mesaj yazmış, yıllar sonra konu sahibine anlatmış.