- Emoji Skoru
- 33.116
- Puanlar
- 528
- Konu Sahibi Zeyneppp2015
-
Ayrıca muhtemelen zamanında o kıza da bir yanlış yapmış ki böyle bir cümle yazmış. Güya çok sevmiş ya neden kıza yanlış yapmış o zaman? Eşiniz drama queen. Canı sıkıldı herhalde kendisinin geçmişe dönüp tamamlanmayan hikayeyi cezbedici şekilde kafasında kurup tamamlanamadığına üzülüyor.Hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik
Bilge: BEN NE ALAKAHayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik
Mevcut durumun nedir ? İş güç destek ? Geercekci olmak lazım.Eşimin benden önceki sevgilisine hala aşık olduğunu öğrendim bugün. Ne acı... İçim parçalanacakmış gibi hissediyorum. 10 küsür yıllık evliyım mutlu bir ailem var sanıyordum. Meğer öyle değilmiş... Eşim yıllar önce sevgilisiyle bir defa mesajlaştığını sonra kesinlikle görüşmediğini itiraf etmişti ve ben bunu yutmuştum. Hata benim biliyorum. Şimdi de dün gece kendi kendine yazdığı bir yazıyı gördüm. Paramparçayım. Öylesine yanlız kalınca yazdığı bir karalana kağıdı. Ve orada ona ne kadar minnettar olduğunu yazmış. Hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik diye ona olan hayranlığını anlatmış. Hala inanamıyorum o kadar emek o kadar çaba çocuklar. Şimdi ne yapmalıyım?
O değilse kimmiş neticede başka bir kadınla mesajlaşmış onun için de mi roman yazıyormuş?Arkadaşlar ben çalışıyorum devlet memuruyum eşim de yazar. Evet dayanamadım yüzleştik. Roman yazıyormuş muş konunun benimle onunla alakası yokmuş muş bana da okutmak için masada bırakmış falan filan. Bilmiyorum çok karmaşık duygularım. Mesajlaştığı kişi de o değilmil asla görüşmemiş falan bilmiyorum kafam çok karışık.