• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve ilk aşkı...

Asalak herifin teki . Kacıncı çocuğun lohusalıgındaydınız ? Çocuklar yazmışsınız sayı 1 den fazla demek ki .

Böylesi kimle evlense mutsuz olurdu sizinle hiçbir alakası yok. Sakın ben onu mutlu edemedim diye düşünmeyin eğer öyle bir düşünceniz varsa. Boşanmak için maddi imkanınız var mı?

öff şu insanlardaki elde edemedikleri şeyleri romantize etme ve yüceltme sevdasını bir anlasam...zamanında olması gerekseydi olurdu bazı şeyler. arkasından ağlamaya, ağıt yakmaya ne gerek var? hem kendine hem yanındakine haksızlık bu. sanki onunla evlense gözü dışarı kaymayacaktı....

İnsan ulaşamadığı her şeyin delisi ulaştığı her şeyin nankörüdür derler. Eşiniz de durumu bu. O kadınla birlikte olsaydı da mutlu olamayacaktı. Sizinle değil kendisiyle bir sorunu var adamın.
Hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik
Ayrıca muhtemelen zamanında o kıza da bir yanlış yapmış ki böyle bir cümle yazmış. Güya çok sevmiş ya neden kıza yanlış yapmış o zaman? Eşiniz drama queen. Canı sıkıldı herhalde kendisinin geçmişe dönüp tamamlanmayan hikayeyi cezbedici şekilde kafasında kurup tamamlanamadığına üzülüyor.

Ne yaparsınız bilmem. Çok zor bir durum. Eşiniz size nasıl davranıyor? Sevgi gösteriyor mu, sizi önemsiyor mu, her zaman destekçiniz oluyor mu, sevgisini hissediyor musunuz? Bunların cevabı olumsuzsa boşanmak en doğrusu.

Bundan sonra siz hiçbir zaman ona güvenmeyeceksiniz, hiçbir zaman onunla tam anlamı ile mutlu olamayacaksınız. Bir şarkı çalsa, bir film izlense, bir laf geçse eski sevgilisini mi hatırladı acaba diyeceksiniz? Bu şekilde yaşamak zor , içinize nasıl sinecek bundan sonrası?

dangalak herif ya şarkılar dinleyip arabesk arabesk mi takılıyor iki çocuk babası adam? Sanki o kadınla olabilseydi bir boka benzetecekti.

Böyle dengesiz kararsız ve tutarsız tiplerin evlenmemesii lazım. Yuva kurmak isteyen düzgün aile kızlarının niye hayatını mahvediyorsunuz bekar kalın. Ama olan olmuş gizli para biriktir üç gün sonra seni de ortada bırakır bu bilemezsiz erken hazırlık iyidir. Ayakların üzerinde durup tek başına geçinebileceğine emin olunca o zaman karar verirsin

Hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik
Bilge: BEN NE ALAKA

Oradan buradan gördüğü roman cümlelerini kendine uyarlayıp s.kimsonik aforizmalar uydurmuş eşşek kadar herif. Siz de madem çocuklarınızı böyle ahlaksız ve ergen kılıklı bir babadan mahrum bırakmak istemiyorsunuz, bize neyi soruyorsunuz?

Ben ne yazdagini tam olarak anlamdadim acikcasi. Onun ismimi geciyor nerden ona ithaf ettigini düsundunyz?

Ben bazen ofiste telde konusurken falan öyle seyler karalarimki bazen tuhf resimler sonra benmi yaptim derim

Cok üzüldüm. Başkasına aşık biriyle yapamazsınız.yuzlesin eşinizle.

Eşimin benden önceki sevgilisine hala aşık olduğunu öğrendim bugün. Ne acı... İçim parçalanacakmış gibi hissediyorum. 10 küsür yıllık evliyım mutlu bir ailem var sanıyordum. Meğer öyle değilmiş... Eşim yıllar önce sevgilisiyle bir defa mesajlaştığını sonra kesinlikle görüşmediğini itiraf etmişti ve ben bunu yutmuştum. Hata benim biliyorum. Şimdi de dün gece kendi kendine yazdığı bir yazıyı gördüm. Paramparçayım. Öylesine yanlız kalınca yazdığı bir karalana kağıdı. Ve orada ona ne kadar minnettar olduğunu yazmış. Hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik diye ona olan hayranlığını anlatmış. Hala inanamıyorum o kadar emek o kadar çaba çocuklar. Şimdi ne yapmalıyım?
Mevcut durumun nedir ? İş güç destek ? Geercekci olmak lazım.

Arkadaşlar ben çalışıyorum devlet memuruyum eşim de yazar. Evet dayanamadım yüzleştik. Roman yazıyormuş muş konunun benimle onunla alakası yokmuş muş bana da okutmak için masada bırakmış falan filan. Bilmiyorum çok karmaşık duygularım. Mesajlaştığı kişi de o değilmil asla görüşmemiş falan bilmiyorum kafam çok karışık.

Arkadaşlar ben çalışıyorum devlet memuruyum eşim de yazar. Evet dayanamadım yüzleştik. Roman yazıyormuş muş konunun benimle onunla alakası yokmuş muş bana da okutmak için masada bırakmış falan filan. Bilmiyorum çok karmaşık duygularım. Mesajlaştığı kişi de o değilmil asla görüşmemiş falan bilmiyorum kafam çok karışık.
O değilse kimmiş neticede başka bir kadınla mesajlaşmış onun için de mi roman yazıyormuş?

Çokta kötü bir yazar, hayatımı mahvedebilirdin yapmadın bu nasıl bilgelik ne ya terimleri kullanmayı da bilmiyor, hikaye anlatıyor ama siz bilirsiniz.

Back
X