- 9 Mart 2015
- 2.169
- 1.567
- 83
- Konu Sahibi asksizmevsim
Günaydın kızlar daha iki aylık evliyim lakin surekli gerek eşimin akrabaları gerekse kendi tarafımdan insanlar kv dem den uzak durmam gerektiğini söylediler özellikle esin tarafından mesala eşini kaynanamla çok yalnız bırakma doldurur diyorlar ama eşim hergun annesine ekmek bırakıyor şahsi fikrim en az yarım saat orda duruyor durmasi benim için problem değil ama dolduruşa geliyor mu nasıl anlarim bana karşı tavrı normal yani sert değil öper aşık aşık bakar halimi hatırını sorar ama gel gelelim eşimin hala önceliğinin ben olduğumu dusunmuyorum molalarinda genellikle önceliği annesini aramak baba da uç beş dakka kaldıysa konusuruz önce beni aradiysa da ise basliycam deyip kapatıyor akşam teline baktığımda benden sonra annesini aramış ve daha fazla konuşuyorlar önceliği hala ben değilim bu yüzden de çocuk istemiyorum çocuk istediğini söylüyor Onu kırmadan bahane buluyorum ama hala diretirse çocuk diye bunları yüzüne söylemeliyim o zaman da kv istemeyen kötü gelin olucam benim annesi ile bi sorunum yok yani şimdilik ama neden önceliği ben değilim napmam lazım kiskanmiyorum ama üzülüyorum bu arada annesi bekar eşimin babası yıllar önce vefat etmiş annesine kötü diyemem zaten evime de pek gelmiyor ama ben korkuyorum eşini dolduruyor olabilir mi neden esin önce beni değil de annesini arıyor???