• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Ne tur insanlar size saf diebilme hakkına sahip :KK71:

Bişey sorcam seni bu kadar söven bi adam için hala nasıl eşimi çok seviyorum diyebiliyorsun
Bana sövmedi bebegm bi konuda konuşuyorken küfrlü konuştu kızım yanımızda die bend3 kavga ettm ama karşılıgını aldm eşim düzeldi daha dikkatli

Bana sövmedi bebegm bi konuda konuşuyorken küfrlü konuştu kızım yanımızda die bend3 kavga ettm ama karşılıgını aldm eşim düzeldi daha dikkatli

Sen silmişsin ama ben hatırlatayım tekrar ilk konu açtığında yazdıklarını. aşağıda bi ton sövdü demişssin işte. Hırpalamak ve tartaklamak aynı şey bu arada....

.....

4 yıllık evliyim 3 yaşında bi kızım var ve eşime kızımızın yanında sövme davranışlarına dikkat et dedim die beni hırpaladı ve sinir krizi gecirdim kızım o lafları tekrarlıyor kayınvaldem beni hiç kabul etmedi zaten istemiyor ayrılmamızı 4 gözle bekliyor ben eşimi çok seviyorum bazen onu tanıyamıyorum bi ton sövp hakaret etti ne yapacagım bilmiyorum kayınvaldemlede çok kavgamız oldu ailem bile girdi araya lütfen yardım edin

Ne tur insanlar size saf diebilme hakkına sahip :KK71:

Benim üslubum kötü olsaydi bu çirkin üslupla konuşmanızı anlayabilirdim ama ben gayet seviyeliyken siz bu şekilde davranıyorsunuz. Size hakaretler işitip hırpalandiginiz=tartaklandiginiz, kayinvalidenizden tokat yediğiniz hayatinizda mutluluklar dilerim.

Back
X