• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

24 yaşında 3 yaşında bikız çocuguyla burda nasıl hayat kurulur ben nasıl çalışıcamkızım ne olucak

ya allah aşkına bu ne garip mantık

ne demek ne olacak

sanki kızın kötü yola düşecek

buradaki bir çok çalışan kişini de çocuğu var farkında mısınız

misal ben 3,5 aylık iken günde 11 saat ayrı kalarak büyüttüm

25 aylıkken kreşe başladı vs vs

hiç bir gün de bu şekilde "ne olacak vah" diye düşünmedim

zaten 3 yaşına gelmiş

kreş yaşında onun da sosyalleşmeye, sizin garip ev ortamınızdan uzaklaşmaya ihtiyacı var

küfreden baba, dayak yiyen anne, garip bir babaanne ile olacağından daha huzurlu olur

24 yaşında sanki gelmiş 104 yaşına gibi hayattan bezmiş bir annesi olacağına ayakları üzerinde duran annesi olur

Ah ahh oyle manyakla omur mu gecer, keske bastan reddetseydiniz birlikte oturmaya. Kizinizda sizinle ayni kaderi paylasacak sizi doven size kizan kiziniza da diver buyuyunce, kaynana desen zaten torun yerine saymamis al cocugunuda git demis. Allah bildigi gibi yapsin boyle insan musveddelerini.

En azindan esinizin fikrinin degisip degismeyecegini gorene kadar bir muddet ailenize gitseniz belki akli basina gelir sart olarak ayri eve tasinmayi koysaniz. Yani sozle cik git babanin evine demek kolay cidden karisinin gitmesini goze aliyormu bakalim ortada birde cocuk var. Zaten ne sizi nede cocugu umursamazda geri adim atmazsa uzulerek soyluyorum o adamla omur gecirecekseniz gencligini tukenir, cocugunu dayakla baskiyla psikolojisi bozuk sekilde buyur, belki okur kendini kurtarir belki okuyamaz erken yasta orda uzaklasmak icin evlenir gider. Sakin ama sakin 2. cocuk olmasin ama dikkat edin.

Kac kere gittim ailemin yanina, her gittigimde ev aradi güya sonra yine beni ikna etti döndük yazmis. Ne sarti resti? Anasi babasi da bikmis artik. Düsünsene kizlari eziyet gördügü icin evi terkediyor geliyor ama koca gelip ikna edip geri götürüyor. Bir degil iki degil kim olsa bikar.

Konu sahibi hata üstüne hata yapmissin, hic durup düsündügün bir an olmadi mi? En azindan ilk terk etmende ev bulursan varim ev bulamazsan yokum deyip sonuna kadar direnseydin ya. Simdi kimse ciddiye almiyor iste seni. Koca aman giderse ikna eder getiririm diyor, ailen simdi aliriz sahip cikariz kocasi gelir iki cift laf eder geri döner biz kötü oluruz diyor. Kayinvalide ise al cocugunu git oglum bir yere gidemez diyor. Ya hadi ayni eve cikmayi kabul ediyorsunuz maddi durum kötüdür olabilir. En az iki sene cocuk yapmayip kari koca calissaniz A dan Z ye bir evin tüm ihtiyaci icin para biriktirirdiniz. Ben olsam son kez ailemin yanina giderdim. Annem cocuguma bakarim derse de iyi kötü bir ise girerdim.

Ya ayrı eve çıkacaksınız ya da eşinizden ayrılacaksınız başka çıkış yok.
Yada aynen devam ama huzurlu bir evlilik için bu bir seçenek değil

Ya ayrı eve çıkacaksınız ya da eşinizden ayrılacaksınız başka çıkış yok.
Yada aynen devam ama huzurlu bir evlilik için bu bir seçenek değil

Aynenn öyle. .
Hemfikirim. .
Beraber ev ev üstüne olmaz. .
Yada boşan ..

ya allah aşkına bu ne garip mantık

ne demek ne olacak

sanki kızın kötü yola düşecek

buradaki bir çok çalışan kişini de çocuğu var farkında mısınız

misal ben 3,5 aylık iken günde 11 saat ayrı kalarak büyüttüm

25 aylıkken kreşe başladı vs vs

hiç bir gün de bu şekilde "ne olacak vah" diye düşünmedim

zaten 3 yaşına gelmiş

kreş yaşında onun da sosyalleşmeye, sizin garip ev ortamınızdan uzaklaşmaya ihtiyacı var

küfreden baba, dayak yiyen anne, garip bir babaanne ile olacağından daha huzurlu olur

24 yaşında sanki gelmiş 104 yaşına gibi hayattan bezmiş bir annesi olacağına ayakları üzerinde duran annesi olur
Ordan yürümüşsün ne güzel hiç bişey bilmeden burdaki kreşlere güvenmiyorum gönderen arkadaşlarımında çocuklarıyla benim çocugum arasında uçurum var benm çocugum gayet sosyal ben onunla birsürü etkinlik yapyorum ve hergün parkta avm de kapalı oyun parklarında evdede geldiğimizde birsürü etkinlik yapıyoruz ben bu yüzden kızdım eşime ayrıca eşimde yobaz falan degil evet bazen agzından kaçıyor ama ben çok titiz davranıyorum çocugumuza karşı onunda oyle olmasını istyrm dayak degil itişme eşim bana vuramaz ben çok köklü bi ailenin kızıyım buna cesaret edemez ben onu çok sevdgm için çok kırıldım savunmadıgım tek şey annesi menepozlu 60 yaşında bi kadın hayatta çok şey kaybetmiş kafa gidip gelio bana sarıyo çalışırkende öyleydi bişe farketmedi yanı ayda bir sarar bende sayar giderim asla susmam

Ay cnm ben seni cok iyi anliyorum.tek yapabilecegin sey kayinvalidenle iyi gecinmak ne dese yapsan yaomasan tamam de biraz huyuna suyuna git.ayril diyemam ayrilsan daha zir gunler yasamak zorunda kalirsin
şu yorumunuza pes diyorum hanfendi .konu sahibini kaynana hamileyken dovecek konu sahibide kaynananin huyuna suyuna gitcek oylemi ....gercekten yorumsuz!

Ne yapsin bir cocugu ile bosansinmi?bosanmak kolay bisey digil ban bosanib cok cekmistim cocugumla kolay digil bunu yasayan bilir.kadinin baska yapabilecegi bisey varmi?cekib gitse ne olacek sonra cocuk babasizmi buyuycek.anne olanlar iyi bilir bu duygulari.zorluk cekmeyenlar anlamaz

şu yorumunuza pes diyorum hanfendi .konu sahibini kaynana hamileyken dovecek konu sahibide kaynananin huyuna suyuna gitcek oylemi ....gercekten yorumsuz!
Ben onun asla huyuna suyuna gitmem canım intikam zamanı geldiğinde soguk soguk yiyecegim zaten kardeşlerim bi güzel benzetmişti akıllı şimdi agzı durmuyo sadece oda kolluyor vaktini

Eger bosanmak gibi bir istegi varsayidi bu kader zaman beklemezdi demeki biseyler var bosanamiyo belki kizin ailesi bosanma evimize geri donme diyokardir.kimse acilerla yasamak istemez mecburdir o kayinvalide iile yasamaya

Ben bosanmistim bir cocugumla cok zorlukler gordum onun icin kimsenin yuvasinin yikilmasini cocuklar babasiz kalmasini istamiyorum.onun icin size oyle yorum yaptim.burda cogu yasamamis hayat tecrübesi olmamis kisiler yorum yapiyo hayati cok basit biliyorlar

Eger bosanmak gibi bir istegi varsayidi bu kader zaman beklemezdi demeki biseyler var bosanamiyo belki kizin ailesi bosanma evimize geri donme diyokardir.kimse acilerla yasamak istemez mecburdir o kayinvalide iile yasamaya
Ben kaçarak evlendim fakat başlarda bu sorunu yaşadıgımda bile ben çocugu aldirip boşanacagm dedm ailem biz sanada bakarz çocugunada deyp aldrmadı gine gel diyolar ama dönmeyeceksen ben eşimi sevyrm

Iste o evde kalmak zorundamisin neden ...esini sevdigin icin.bir insan huzursuz oldugu yerda kalmak istemez asla.esin icin katlaniyormusun bu kader acilara.ben o arkadasa bunu anlatmak istemistim

Iste o evde kalmak zorundamisin neden ...esini sevdigin icin.bir insan huzursuz oldugu yerda kalmak istemez asla.esin icin katlaniyormusun bu kader acilara.ben o arkadasa bunu anlatmak istemistim
Evet eşimi sevdiğim için ve kızımı başka bi adamla degil kendi öz babasıyla büyütmek için

bu kayınvalıdelr ogullarını bişi sanıyor heralde. onun o psikopat oglunu senın gibi birinden başka kim napsın acaba?
sen de sevmeye devam et eşini
kadınsın sen, dayakta yesen, seni insan yerıne koymasa bıle erindir o senin!

bu kayınvalıdelr ogullarını bişi sanıyor heralde. onun o psikopat oglunu senın gibi birinden başka kim napsın acaba?
sen de sevmeye devam et eşini
kadınsın sen, dayakta yesen, seni insan yerıne koymasa bıle erindir o senin!
Yalova nın kaymakamıymış oğlu o gadder kıymetli o gadder hint kumaşı işte.:KK70:

Bence çok gidiyorsunuz kadının üstüne, eşinin ve kayınvalidesinin savunulacak bir tarafı yok,başka bir çaresi olmadığı için burada zaten,çıkar yol arıyor,kim hirpalanip aynı şeyleri sürekli yaşamak ister,bana göre onun ki eşine karşı olan alışkanlık ve çocuğunun gelecek kaygısı,boşanmak kolay ama çözüm değil bana göre,bence eşini ikna edebilirsen beraber bi psikoloğa gitmelisin,birbirinizi anlayabilmeniz için,

Yine bir beni dövdü, sövdü, ağladım zırladım ama eşimi çok seviyorum vakası. Eşiniz annesiden ayrılmazmış işte hanımefedi. Gülü seven dikenine katlanır diyeceğim ben o zaman. O evde lafınız geçmiyorsa, çok seviyorsanız katlanacaksınız artık. Bu böyle gelmiş, böyle gider.

Back
X