• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve kayınvalidem

Arkadaş bosanmıyorsan da boşanma kocan laf ettirme o kadar seviyorsan, sana gaz verenlerle özelden yazış dur

Bizim psikolojimizi bari bozmayın

Ne yapmalıyım bi şeyler söyleyn :KK14:

Canım sen sabırlı bir şekilde bekleyeceksin. İstersen kurslara falan katıl çevren değişsin. Daha az görür az muhatap olursun. Keşke ama keşke aynı evi kabul etmeseydin. Sana şuan başka eve çık diyemem çünkü eşin bırakmayan bir tip annesini. İkinizin yerini oturtamamış.. Allah sabırlar versin. Sen elinden geldiği kadar duymamaya muhatap olmamaya çalış kv

Ordan yürümüşsün ne güzel hiç bişey bilmeden burdaki kreşlere güvenmiyorum gönderen arkadaşlarımında çocuklarıyla benim çocugum arasında uçurum var benm çocugum gayet sosyal ben onunla birsürü etkinlik yapyorum ve hergün parkta avm de kapalı oyun parklarında evdede geldiğimizde birsürü etkinlik yapıyoruz ben bu yüzden kızdım eşime ayrıca eşimde yobaz falan degil evet bazen agzından kaçıyor ama ben çok titiz davranıyorum çocugumuza karşı onunda oyle olmasını istyrm dayak degil itişme eşim bana vuramaz ben çok köklü bi ailenin kızıyım buna cesaret edemez ben onu çok sevdgm için çok kırıldım savunmadıgım tek şey annesi menepozlu 60 yaşında bi kadın hayatta çok şey kaybetmiş kafa gidip gelio bana sarıyo çalışırkende öyleydi bişe farketmedi yanı ayda bir sarar bende sayar giderim asla susmam

Bu yazınızı ve konuyu açarken ilk yazdıklarınızı yan yana koyun aradaki 10 farklı bulun

Sonra da siniriniz geçince kocanızla mutlu mutlu yaşayın

Yorumlarımız açtığınız konuya alternatif söyleyince benim kocam iyi beni dövmedi diyorsunuz hayat sîzin

Şu kayınvalidelerin derdini anlamıyorum cidden.
Arkadaş sende elinoğluyla evlenmişsin sen neden kendi oğlunun hayatına burnunu sokarsın dimi?

Allah kolaylık versin canım, ne diyim keşke birlikte oturmayı kabul etmeseydin en başta.

Nasıl ayrılayım ben kocamı seviyorum hemde çok bana sırf annesi yanında ona sövme dedim die kızdı akıl vermek gibi algladı

Diğer yorumlarda da eşim çok iyi demişsin ama size bi sürü laf söylemiş cekemiyorsan git demiş annesigilin yanında seni küçük düşürmüş vs. Vs. Allah yardım etsin maden ayrılamam diyorsun çekeceksin o zaman...

Ben ailemin yanına her seferinde kayınvaldem evde isyemedigi için gittim eşimde ev aradı ve her seferinde yalvarıp eve döndürdü eşimde eve geri getrdi defalrca evi ayrmak için çıltm evdn ailem konuya tabiki müdahil kaçarak evlendigimden kızgınlarda ailem eşimi ve ailesini hiç istemedi şimdi eşimi sevyrlar bende sevyrm sadece kızımın yanında sövdüğü için kavga ettk ve beni. Biraz hırpaladı itme falan vurmadı ama çok agrıma gtti

KV olduğu sürece sen mutlu olmayacaksiniz gibi geliyor.

Al çocuğunu annenin yanına git. Bosanmak istemiyorsan bosanma ama artık orda yasa. O da kendi annesiyle yaşasın. Sevgili gibi takılın işte sinemaya falan gidin kafede oturun vs. Bi kaç gün gelsin sizde kalsın.

Çok isterse kocan ayrı ev tutsun sana annesinde 3 gün sizde 4 gün falan kalsın.

Maddi durumun varsa evi sen tut taşın çocuğuda al nüfus müdürlüğünden ailenin ikametini de taşı kocana da anahtar ver. İsterse gelsin istemezse annesinden kalsın.

Çok zor gözüküyor ama kararlı ve dirayetli olmak önemli. İstediklerin için savaşan lazım. Herseye razi gelerek hiç bişey elde edemezsin.

En fazla işte böyle sinir krizi geçirirsin, kocan da yanında durup elini tutar. Sonra eski tas eski hamam devam edersiniz. Sen istedigini al, sinir krizini sen değil onlar geçirsin. O sırada da tamam canım sakin ol geçti dersin kocana. Böylece istediğini vermezsin ama onu sevdiğini hissettirsin. Onun taktıği bu cunku. Neyse kocana çok sinirlendim.

Ordan yürümüşsün ne güzel hiç bişey bilmeden burdaki kreşlere güvenmiyorum gönderen arkadaşlarımında çocuklarıyla benim çocugum arasında uçurum var benm çocugum gayet sosyal ben onunla birsürü etkinlik yapyorum ve hergün parkta avm de kapalı oyun parklarında evdede geldiğimizde birsürü etkinlik yapıyoruz ben bu yüzden kızdım eşime ayrıca eşimde yobaz falan degil evet bazen agzından kaçıyor ama ben çok titiz davranıyorum çocugumuza karşı onunda oyle olmasını istyrm dayak degil itişme eşim bana vuramaz ben çok köklü bi ailenin kızıyım buna cesaret edemez ben onu çok sevdgm için çok kırıldım savunmadıgım tek şey annesi menepozlu 60 yaşında bi kadın hayatta çok şey kaybetmiş kafa gidip gelio bana sarıyo çalışırkende öyleydi bişe farketmedi yanı ayda bir sarar bende sayar giderim asla susmam

Ee öylede olmaz böylede olmaz. Biz ne yapalım. Buraya gelip niye yazdın onu anlamadım.

Ayy kocan çok iyi seni seviyor bak sinir krizi geçirince başında bekleyip elini tutmuş. Demek seni cooook seviyor. O fesat kaynana yok mu o fitneci kaynana tüü ü allah onu bildiği gibi yapsın. Ama arkadaşım yapacak bişey yok bu da senin kaderinmiş, çilenmis. Allah bir kere gülmedi yüzüne sen ne cefalar içinde ne fedakarliklarla yaşıyorsun. Hiç korkma kaynana cehenneme gidecek sen de cennetliskin. Ne kederlerle eşine ve çocuğuna sahip cikiyorsun. Aferin sana, cekecrksin bunu artık. Sık dişini kaynana ölünce vuslata ererken artık.

Bu yorum yeterlidir herhalde

Eş şiddeti bitti kayınvalide şiddeti çıktı bir de piyasaya.

4 yıllık evliyim 3 yaşında bi kızım var ve eşime kızımızın yanında sövme davranışlarına dikkat et dedim die beni hırpaladı ve sinir krizi gecirdim kızım o lafları tekrarlıyor kayınvaldem beni hiç kabul etmedi zaten istemiyor ayrılmamızı 4 gözle bekliyor ben eşimi çok seviyorum bazen onu tanıyamıyorum bi ton sövp hakaret etti ne yapacagım bilmiyorum kayınvaldemlede çok kavgamız oldu ailem bile girdi araya lütfen yardım edin
Sana söyleyeceğim tek şey var .Sana her ne yaptıysa en yakınında hatta varsa kızında görsün diye beddua et...Hakikaten yeni nesil kaynanaları azılı şeytan .Gelinlere diyorlar ama ben erkek ailesinin oglunun yanindayken cici pozlarini arkada sahte yüzlerini görür oldum....Her ne olursa olsun hep mesafeli olacaksın ailenin içine sokmayacaksın bununla ilgili destan yazarim cünkü çok iyi biliyorum

Kayinvalideniz size vurdu mu bu nasıl olur nasil hemen boßanin Allah kocaniza da skil versin hepimizin sorunlati olabiliyor kv ile ama o kim ki sizi dövuyor ve hala o evdesiniz size de pes dogrusu nasil kabul edersiniz bunu ay suan actigim konunun dert olmadigini anladim ne insanlar var of sinirlendim cok .

Ne yapsin bir cocugu ile bosansinmi?bosanmak kolay bisey digil ban bosanib cok cekmistim cocugumla kolay digil bunu yasayan bilir.kadinin baska yapabilecegi bisey varmi?cekib gitse ne olacek sonra cocuk babasizmi buyuycek.anne olanlar iyi bilir bu duygulari.zorluk cekmeyenlar anlamaz
bende anneyim .bende cok seyler yasadim ama siddet var ise bu affedilemez net!

Ve bir konu daha kocam beni tartakladı dövdü vs. diye başlayıp, yorumlar geldikçe sanki yorum yapanlar iftira atmış gibi "aslında hiç oyle biri değil" cümleleriyle devam ediyor. :KK57:

Son düzenleme:
4 yıllık evliyim 3 yaşında bi kızım var ve eşime kızımızın yanında sövme davranışlarına dikkat et dedim die beni hırpaladı ve sinir krizi gecirdim kızım o lafları tekrarlıyor kayınvaldem beni hiç kabul etmedi zaten istemiyor ayrılmamızı 4 gözle bekliyor ben eşimi çok seviyorum bazen onu tanıyamıyorum bi ton sövp hakaret etti ne yapacagım bilmiyorum kayınvaldemlede çok kavgamız oldu ailem bile girdi araya lütfen yardım edin
Bişey sorcam seni bu kadar söven bi adam için hala nasıl eşimi çok seviyorum diyebiliyorsun

Acaba baba evine gidip " kesin sart" diyip yeni ev acmadan gitmemek ise yararmiki?

Ve bir konu daha kocam beni tartakladı dövdü vs. diye başlayıp, yorumlar geldikçe sanki yorum yapanlar iftira atmış gibi "aslında hiç oyle biri değil" cümleleriyle devam ediyor. :KK57:
Benim hiç bi yorumumda dövdü tartakladı yok safmısın nesin iyi oku

Benim hiç bi yorumumda dövdü tartakladı yok safmısın nesin iyi oku

Okudum beni hırpaladı yazıyor. Oksayarak hirpalamadi heralde değil mi? bu tip konularda olanlar ile benzerliginizden bahsettim. Ayrıca siz bana saf diyebilecek biri değilsiniz uslubunuza dikkat edin.

Back
X