Eşim ve kaynanam beni çekiştirmiş

Kusura bakmayında biraz vicdansızlık olmuyor mu sizinkisi en azından madem gece emzirmeye bile kayınvalideniz getiriyorsa gündüz kahvaltıyı siz hazırlayın iş yaptırmayın madem gece sürekli o ilgilenir çocukla elinizden geldigince dinlendirmeye çalışın ,maşallah Allah bozmasın ...

İyi kayınvalide modeli..
Erkek cocugu olanlar örnek alsınlar lütfen..

İlahi.. Bu yoruma çok güldüm..Bugün kayınvalideleri koruma günü sanırım.Hepimiz bunun için çabalıyoruz burada. :))

İlahi.. Bu yoruma çok güldüm..Bugün kayınvalideleri koruma günü sanırım.Hepimiz bunun için çabalıyoruz burada. :))

Zaten bizim gibi farklı pencerelerden bakanlarda olmasa ölecek bu kayınvalideler görümceler Böyle söyleyince de kayınalide oluyoruz ya da görümce kimilerine göre

katılıyorum size.Doğru söze ne hacet
böle oluncada suistimal ediliyor işte
yapsan bir dert
yapmasan ayrı bir derttt

yurdum insanı işte

keşke zamanında oda yukarıda yazdığınız gibi torununa baksaydı bakıcıya bırakmasaydı çocuk havale geçirip beyin özürlü olmasaydı onu gördüğümde hep üzülüyorum , çok güzel bir çocuk mavi gözlü boylu poslu ,anneannesi konken partilerine gidermiş damadı sevmediğinden ve anlaşamadığından torununa bakmamış,konu sahibi sanırım kaynana seni sevmiyor bunu kabul et,

Ay kimsenin bakmasını istemiyorum yaaaa :))
konu da değil dün gece çekiştirmişlerrr :))
kaçırmıssınız evettt

Sevmesin bende onu sevmiyorum zatenn :47:

banada yazinca oyle geliyorda ben yapmak istiyorum izin vermiyor..yapmayinca bozuluyor bende uzuluyorum birakiyorum valla..cocukla ilgili ozellikle ver anne ben yapim sen yorulma niye ben yapamiyorumuyum diyor..senin yaran var sen otur diyor..yani anlayacaginiz bunlari ben rahat ettigim icin degil kendi rahat ettigi icin yapiyor :)))
esim bebegi aliyor bizimli yatsin diyor bende bakiyorum kayinvalideme sanki bir buruluyor diyorumki biraksana cocugu kadin seviyor bakmayi olmaz goturelim diyor esim yatiyor gizlice bebegi ona birakiyorum mutlu oluyor gidip yatiyorum..sonra saatlerce uyumasini bekliyor falan seviyor ben kendimi onun yerine koyuyorum bende torunum olsa biraksinlar isterim bakim bende birakiyorum...

bence anlatıp durma yoksa çok fena papara yiceksin şimdi, kayınvaliden sana hizmet etmek zorunda mı az ye de hizmetçi tut diye

Ay kimsenin bakmasını istemiyorum yaaaa :))
kaçırmıssınız evettt

Bir kere çok agresifsiniz kayınvalidenize de böyle davranıyorsanız bakmaz,nedir bu asabiyet bende kaçırmışım demekki başlıkta çekiştirmişler diyorsun ama kayınvalidenizle aranızda geçen tartışmayı siz yetiştiriyorsunuz eşinize..Bende mi kaçırmışım :26::26:

Kocamla telefonda kavga ediyordukk akşamın devamıı bu küslük bayağı gideceğe benziyor.

Ozaman sorun yok gelinimiz doğum yapınca annemde gelmişti gece emzirmeye götürürdü ,yeni doğum yaptı dinlensin diye ki annemde çok hastadır, elini sıcak sudan soğuk suya sokturmak istemezdi üşümesin diye ,anne alıştın sen götür bak deyince yok kızım herkes annesiyle babasıyla büyüsün derdi ..Karşılıklı iyi niyete bağlı herşey demekki sizin kayınvalidenizle iletişiminiz öyle..

ay kimsenin bakmasını istemiyorum yaaaa :))
kaçırmıssınız evettt

hımmmmm kaçırmışım demedim ki onaylıyorsunuz hanımefendi iyimisiniz siz?
Başlıkda çekiştiriyor yazmışsınız ama konu içeriğinde öle bişiy yok
önce siz davranış ve yazdıklarınıza bi hakim olunda
sonra yorum yapın

benim henüz çocuğum yok ama bir gün olursa da kendim bakmak onu kendim yetiştirmek için bi kaç yıl işe ara veririrm diye düşünüyorum açıkçası kaynanaya baktırmak hiç istemiyorum ama bizimki olsa bakmaya çok hevesli zaten bu dünya da kim ne istese başına tersi mi geliyo ne

tmm arkadaslar benimki oylede ablamda bir kayinvalide vardi masallah anlattiklarinizi cokta aratmiyordu..yani bana oyle denk geldi ablaminki onun yuzunden esinden ayrildi..hayat herkese ayni esitlikte davranmiyor..

offf bitmez bi sorunlar baksa noluyo sanki ölür mü hayret bişey sinirleniyorum böyle şeyler görünce ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…