- 9 Ağustos 2010
- 2.054
- 1.400
- 248
valla bunlari okuyunca kendimi sansli hissettim..yeni dogum yaptim bebegime bakmak icin kayinvalidem geldi..bebegime bakiyor yemek yapiyor.evi temizliyor alisveris yapiyor..gecede cocugu birakiyorum ona bakiyor sabaha kadar emzirmeden emzirmeye bana getiriyor..altini temizliyor banyosunu yaptiriyor..bende iste sabaha arada kahvalti hazirlarim iste falan hazilarim bulasiklari bile yikatmiyor ben yaparim bebekle ilgilen diyor..alir uyutur gazini bile o cikartiyor o denli..bende oglene kadar uyuyorum saat 1 lerde kalktigim oluyor ben kalkmadan kahvalti bile yapmaz beni bekler..uyandigimda niye gec kalktin hayiflanmasi yapmaz gunaydin der isimize bakaris..ogluyla yaninda ufak sacma bisey yuzunden tartistik ona bile mudahele etmedi bana donup bisey demedi arasini hic bozmadi benle..isterim kalkar pastalar hazirlar bize sadece dememiz yeter..o oyle olunca valla bende ne yalan soyleyim daha iyi oluyorum..allla razi olsun hep boyle devam eder insallah...
Kusura bakmayında biraz vicdansızlık olmuyor mu sizinkisi en azından madem gece emzirmeye bile kayınvalideniz getiriyorsa gündüz kahvaltıyı siz hazırlayın iş yaptırmayın madem gece sürekli o ilgilenir çocukla elinizden geldigince dinlendirmeye çalışın ,maşallah Allah bozmasın ...
Kusura bakmayında biraz vicdansızlık olmuyor mu sizinkisi en azından madem gece emzirmeye bile kayınvalideniz getiriyorsa gündüz kahvaltıyı siz hazırlayın iş yaptırmayın madem gece sürekli o ilgilenir çocukla elinizden geldigince dinlendirmeye çalışın ,maşallah Allah bozmasın ...
İlahi.. Bu yoruma çok güldüm..Bugün kayınvalideleri koruma günü sanırım.Hepimiz bunun için çabalıyoruz burada. :))
İlahi.. Bu yoruma çok güldüm..Bugün kayınvalideleri koruma günü sanırım.Hepimiz bunun için çabalıyoruz burada. :))
valla bunlari okuyunca kendimi sansli hissettim..yeni dogum yaptim bebegime bakmak icin kayinvalidem geldi..bebegime bakiyor yemek yapiyor.evi temizliyor alisveris yapiyor..gecede cocugu birakiyorum ona bakiyor sabaha kadar emzirmeden emzirmeye bana getiriyor..altini temizliyor banyosunu yaptiriyor..bende iste sabaha arada kahvalti hazirlarim iste falan hazilarim bulasiklari bile yikatmiyor ben yaparim bebekle ilgilen diyor..alir uyutur gazini bile o cikartiyor o denli..bende oglene kadar uyuyorum saat 1 lerde kalktigim oluyor ben kalkmadan kahvalti bile yapmaz beni bekler..uyandigimda niye gec kalktin hayiflanmasi yapmaz gunaydin der isimize bakaris..ogluyla yaninda ufak sacma bisey yuzunden tartistik ona bile mudahele etmedi bana donup bisey demedi arasini hic bozmadi benle..isterim kalkar pastalar hazirlar bize sadece dememiz yeter..o oyle olunca valla bende ne yalan soyleyim daha iyi oluyorum..allla razi olsun hep boyle devam eder insallah...
Bende konu başlığına taktım
eşinizle kayınvaldeniz sizi çekiştirmemiş ki siz sor demişsiniz hata da olsa eşiniz sormuş
siz en başından nötr yüklemişsiniz konuya
kimse kimsenin çocuğunada bakmak zorunda değil hem
bakarsa da onların inceliği
keşke zamanında oda yukarıda yazdığınız gibi torununa baksaydı bakıcıya bırakmasaydı çocuk havale geçirip beyin özürlü olmasaydı onu gördüğümde hep üzülüyorum , çok güzel bir çocuk mavi gözlü boylu poslu ,anneannesi konken partilerine gidermiş damadı sevmediğinden ve anlaşamadığından torununa bakmamış,konu sahibi sanırım kaynana seni sevmiyor bunu kabul et,
:)))
napalım böylesi zor bulunuyorda gelin adayı olarak sahip çıkalım diye düşündüm :))
banada yazinca oyle geliyorda ben yapmak istiyorum izin vermiyor..yapmayinca bozuluyor bende uzuluyorum birakiyorum valla..cocukla ilgili ozellikle ver anne ben yapim sen yorulma niye ben yapamiyorumuyum diyor..senin yaran var sen otur diyor..yani anlayacaginiz bunlari ben rahat ettigim icin degil kendi rahat ettigi icin yapiyor :)))
esim bebegi aliyor bizimli yatsin diyor bende bakiyorum kayinvalideme sanki bir buruluyor diyorumki biraksana cocugu kadin seviyor bakmayi olmaz goturelim diyor esim yatiyor gizlice bebegi ona birakiyorum mutlu oluyor gidip yatiyorum..sonra saatlerce uyumasini bekliyor falan seviyor ben kendimi onun yerine koyuyorum bende torunum olsa biraksinlar isterim bakim bende birakiyorum...
Ay kimsenin bakmasını istemiyorum yaaaa :))
konu da değil dün gece çekiştirmişlerrr :))
kaçırmıssınız evettt
banada yazinca oyle geliyorda ben yapmak istiyorum izin vermiyor..yapmayinca bozuluyor bende uzuluyorum birakiyorum valla..cocukla ilgili ozellikle ver anne ben yapim sen yorulma niye ben yapamiyorumuyum diyor..senin yaran var sen otur diyor..yani anlayacaginiz bunlari ben rahat ettigim icin degil kendi rahat ettigi icin yapiyor :)))
esim bebegi aliyor bizimli yatsin diyor bende bakiyorum kayinvalideme sanki bir buruluyor diyorumki biraksana cocugu kadin seviyor bakmayi olmaz goturelim diyor esim yatiyor gizlice bebegi ona birakiyorum mutlu oluyor gidip yatiyorum..sonra saatlerce uyumasini bekliyor falan seviyor ben kendimi onun yerine koyuyorum bende torunum olsa biraksinlar isterim bakim bende birakiyorum...
ay kimsenin bakmasını istemiyorum yaaaa :))
konu da değil dün gece çekiştirmişlerrr :))
kaçırmıssınız evettt
Daha önceki kavgamızda annem kaynanama demişti haftaiçi ben bakıyorum hafta sonu ara sıra idare et te gezsinler biraz kaynanam aaa r....abla ben her yere çocuklarımla gidiyodumm falan bende onun üstüne atladımm valla çocukla gezmekten ben şikayetçi değilim oğlun dedimm neyse bu laftan sonra zaten bakmıyo yanii beni annemin yanında biraz gelin yerine koysaydı nezaketen de olsa o benim torunum nolcak arada sırada bakarım falan deseydi ölürmüydü yaniii
Bunun üzerine ben kocama söyledim senin annen nezaketende olsa çocuğa bakarım bile demedi bana inanmadı öyle bişey söylemedi dedi iyi o zaman ara sor dedimm aramış sen böylemi söyledin demiiş evet demişşş :)) beni aradı evet söylemiş dedi iyi o zaman ben bidaha annene güleryüz göstermiyorum dedimm
15 gün sonra yani c.tesi gecesi geldi bende surat beş karışş konuşmadım desem yeridir.benim annemin yaptığı fedakarlıkların çeyreğini o yapsa ne olurrr bu arada her hafta kızına gidiyo uyuyamıyomuş diye bebeği baksında kızı uyusun diyee...ben çok bişey beklemiyorumm 2 3 haftada bir kendi gelse dese verin çocuğu bana siz dolaşın birazz eşim 1 aydır işsiz varmı sıkıntınız akşamları bi çorba yapta çağır yemeğe,ya bendemi sorunn acaba bunlarıı bi kaynanadan beklemek aptallıktan başka bişey değil biliyorum ama Allah bana ne yapıyorsa kızıda aynısını görüyor.sırayla galiba bu işlerrr böyle işte aklıma gelenlerr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?