Ne yani, cocugunuza bakınca icten seviyor mu olacak??
Yapmayın arkadasım bıcak mı dayıyor bogazınıza yap bunu, yap bunu diye?
bıçak dayamıyo ama kocam annesinin bişey söyleyipte yapmadığımı duyunca bana geliyo laf ediyo kavga ediyo ortalık bozulmasın diyede mecburen yapıyosunn
daha oğlum bekar ama yeri geldimi söylüyorum.evlendiğinizde çocuk doğurup bana bak demeyin.bakabilecekseniz yapın çocuk diyorum
daha oğlum bekar ama yeri geldimi söylüyorum.evlendiğinizde çocuk doğurup bana bak demeyin.bakabilecekseniz yapın çocuk diyorum
önemli mazereti olanlar haricindekiler için söylüyorum. ben senin çocuğuma bakamam, keyfime bakarım mantığındakiler, gün olur devran döner onlar da bakıma muhtaç duruma düşerler o zaman, gelinden medet umarlar. o zaman gelin de mi ben sana bakamam, keyfime bakarım, ne halin varsa gör demeli. kimse kimseye bakmak zorunda değil neticede.
ama bu insanlıktır. benim babaannem hem ablama hem bana baktı büyüttü annem çalışırken, şimdi babaannem çok hasta annem de ona bakıyor. babaannem bize bakmasaydı da annem na bakardı.
kayınvalidem benim çocuğuma bakacak ben işe başlayınca, Allah korusun ilerde o yataklara düşerse ben de ona bakıcam. (bakmasa da bakarım)bu işler böyle.
konu sahibi arkadaşım. çok asabi davranıyosun. bu şekilde haklıyken haksız duruma düşersin. ben sana hak verdim. eğer torununu gerçekten o kadar çok seviyorsa, en azından ayda bir bakmaktan memnun olması lazım, torunumla vakit geçiricem diye. benim kayınvalidem bana sürekli, işe başla da biz yalınz kalalım torunumla diyo. ama bakmıyosa da onun vicdanına kalmış bişey, bu kadar sinirlenmene gerek yok, hele eşinle bu konuda tatışmanı hiç tavsiye etmem. anneleri çoğu erkeğin hassas noktaları oluyo. bi zaman ters tepebilir.
imkanı olsaa evet ama öyle çok imkanı olan insanlar değill ondan yapıyo zaten
arasırada olsa çocuğunuz için yapmazmısınızz ??
baktığınız canınız olucak ??
Benim babaannem anneme cok cetirmis ve bize' de bakmadı ama annem kendisine baktı.. Bu kisi' nin tamamen vicdanıyla alakalı..
Kendi kızları annem kadar bakmamıstır..
Eee tamam kızına olan görevini yapmış.. Deyim yerindeyse el oğlunun yanında mahçup olmasın kızı diye.
En doğrusunu yapmış.. Bu hediye farkı değil, adetlerden doğan farklardır.
...
Ayrıca merak ediyorum, görümcenizin kayınvalidesi nasıl ?
Herkes kendi kızının torununa bakarak denge kurmuş ailede.. Aslında iyi yönden bakılacak birşey daha.
sitede binlerce konu okuyoruz.gelin ve kaynanalrın nasıl davrandığını da okyoruz.çocuklarıma sadece ben baktım.benim çocuklarımın üzerinde kimsenin bir hakkı yoktur.canım sıkıldığında,gezmek istediğimde çocuklarımı kimseye bırakmadım.hasta olduklarında da kimseden yardım istemedim.ben o kadar imkansızlıklar içinde 2 çocuk büyüttümse şimdiki bu raqhatlık içinde herkes çocuğuna baksın.benide allah kimseye muhtaç etmesin.gün gelir yalnız kalırsam da huzurevine gitmeyi düşünüyorum.çünki ben yalnızlığı sevmem.böylece evlatlarım da beni yük olrak göremez
bıçak dayamıyo ama kocam annesinin bişey söyleyipte yapmadığımı duyunca bana geliyo laf ediyo kavga ediyo ortalık bozulmasın diyede mecburen yapıyosunn
Kendi ağzınızla söylüyorsunuz bu cümleyi; hemde canı candan ayırma düşüncesine giriyorsunuz, sırf çocuğunuza bakamayacağınızı söylediğiniz için.
Ayrıca bakmak der ama gidip bırakırsanız herkestan daha iyi bakar, o bakmam diyenler.
Çok katısınız.
valla bunlari okuyunca kendimi sansli hissettim..yeni dogum yaptim bebegime bakmak icin kayinvalidem geldi..bebegime bakiyor yemek yapiyor.evi temizliyor alisveris yapiyor..gecede cocugu birakiyorum ona bakiyor sabaha kadar emzirmeden emzirmeye bana getiriyor..altini temizliyor banyosunu yaptiriyor..bende iste sabaha arada kahvalti hazirlarim iste falan hazilarim bulasiklari bile yikatmiyor ben yaparim bebekle ilgilen diyor..alir uyutur gazini bile o cikartiyor o denli..bende oglene kadar uyuyorum saat 1 lerde kalktigim oluyor ben kalkmadan kahvalti bile yapmaz beni bekler..uyandigimda niye gec kalktin hayiflanmasi yapmaz gunaydin der isimize bakaris..ogluyla yaninda ufak sacma bisey yuzunden tartistik ona bile mudahele etmedi bana donup bisey demedi arasini hic bozmadi benle..isterim kalkar pastalar hazirlar bize sadece dememiz yeter..o oyle olunca valla bende ne yalan soyleyim daha iyi oluyorum..allla razi olsun hep boyle devam eder insallah...
Ben ayda birkez 3 4 saat bakmıyo diye söyleniyorumm arkadaşlar tarafından topa tutuldumvalla bunlari okuyunca kendimi sansli hissettim..yeni dogum yaptim bebegime bakmak icin kayinvalidem geldi..bebegime bakiyor yemek yapiyor.evi temizliyor alisveris yapiyor..gecede cocugu birakiyorum ona bakiyor sabaha kadar emzirmeden emzirmeye bana getiriyor..altini temizliyor banyosunu yaptiriyor..bende iste sabaha arada kahvalti hazirlarim iste falan hazilarim bulasiklari bile yikatmiyor ben yaparim bebekle ilgilen diyor..alir uyutur gazini bile o cikartiyor o denli..bende oglene kadar uyuyorum saat 1 lerde kalktigim oluyor ben kalkmadan kahvalti bile yapmaz beni bekler..uyandigimda niye gec kalktin hayiflanmasi yapmaz gunaydin der isimize bakaris..ogluyla yaninda ufak sacma bisey yuzunden tartistik ona bile mudahele etmedi bana donup bisey demedi arasini hic bozmadi benle..isterim kalkar pastalar hazirlar bize sadece dememiz yeter..o oyle olunca valla bende ne yalan soyleyim daha iyi oluyorum..allla razi olsun hep boyle devam eder insallah...
KAynanası bir çöp bile almadı kaynanam her hafta sonu orda diye gitmiyor ilgisi alakası bile yokk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?