eşim ve kıskançlıkları diyorsanız buyrun buraya

bilmiyorum çok morelim bozuluyo aslnda ben nişanlanmadan önce çok özgürdüm ailem kısıtlamazdı.ne zaman nişanlımla sevgili oldum herşey değişti:)sevdiğim için çok karşıda koyamadım şimdii çok nadir annemle bi yere onsuz gidebiliyorum.allahtan çalışıyorumda çok bunalmıyorum:)

Valla evlenince daha beter oluyorlar.nişanlıyken hadi heryere gelemıyorda kıskanıyor diyorsun evlenince de ne kendi gidiyor nede seni yolluyor.başlarda kıskanılmak insanın hoşuna gidiyor ama sonra suyunu çıkarıyorlar.
benim eşimde makyaj yapmama ,kısa etek yada elbiseye,üstüne dar olan bir kıyafete ,gidipi geleceğim yerlere herşeye karışır.aslında kıskançlıkmı başka bişeymi bilemiyorum.seviyorumda kıskanıyorum denir ama altında başka egolarda çıkabilir.mesela ben bekarken çok gezerdim.ailem kızsa bile gideceğim yere giderdim.kılık kıyafetıme de hiç karışmazlardı.zaten çok abes giyinmem. ama eşim illa bir kulp bulur.nişanlandığımdan beri herşeyden mahrum kaldım.iş yemeği bile olsa çoğu zaman gidemem.kavga dövüş tamam der sonrada heryere gidiyorsun ya diye başına kakar.bekarlıktaki gibi yaşayamazsın der.yada bizde kadın kısmı böyle olmaz der. der de der yanii
evlilik zor zanaat.herkez katlanamaz.

bazı konularda katı ve kıskanç bazı konularda ılımlı (dengesiz terazi nolcek)
giyim, aile ziyaretleri nişan,düğün merasimleri konusunda oldukça kıskancız..

etek dizin üzerine çıkarsa adam a bi haller oluyo şekilden şekle giriyo eli dizimde geziyoruz.
kot pant çok darsa bin bahane bulup çıkarttırıyo
dekoltem olsa surat asıyo

kil maskelerimi kullanıyo sırf ben kullanıyorum diye(ititraf etmesede çok defa maskelerimin azaldığını anladım)
ben akşam yemek yemiyorum diye o da yemiyo aç uyuyo kuzum(kilo alıyo ben hep fitim) gören inanmıyo 8 yaşında bir çocuğum olduğuna..

nişan ve düğün merasimlerine onsuz gidemiyorum oynamak vs yasak millet bana bakınca kıskançlıkdan çatlıyo bildiğiniz
uzak diyarlara onsuz gidemiyorum

dolmuş otobüs ve türevlerine çok acil olmadıkça binmiyorum (bahanesi aşkım ben seni hiç o kalabalık yerlerde rahat edemediğin bir halde yollarmıyım, ben seni götürür getiririm sen rahat et) bildiğiniz kıskanç işte beni yerler diyorum otobüste..

kıyafetlerim ve gideceğim yer konusunda kimseden izin almam, eşim de benden izin almaz birbirimizin planlarını biliriz ona göre hareket ederiz, misal o şimdi sporda ben didiklemem ay orda kadınlar mı var bilmem ne diye, alışverişlerimizide birlikte yaparız kıyafette sorun değil yani
kulağıma çok eğreti geliyo, göndermez yaptırmaz giydirmez demek

bana da öyle
bana şuraya gitme dense, ben inadına giderim
25 yıldır tek başıma gidiyorum her yere, şimdi niye gidemeyeyim ki.. çok şükür ayaklarım hala sağlam

göndermez etmez değil bence, biraz da fazla taviz veriyo bazı kadınlar

nerde ne giyeceğimi de kendim bilirim..

kadınlar seviliyor da ondan
o yüzden taviz veriyolar
sizinki de sevgi mi bee
peeeeeeeeh

Valla evlenince daha beter oluyorlar.nişanlıyken hadi heryere gelemıyorda kıskanıyor diyorsun evlenince de ne kendi gidiyor nede seni yolluyor.başlarda kıskanılmak insanın hoşuna gidiyor ama sonra suyunu çıkarıyorlar.
benim eşimde makyaj yapmama ,kısa etek yada elbiseye,üstüne dar olan bir kıyafete ,gidipi geleceğim yerlere herşeye karışır.aslında kıskançlıkmı başka bişeymi bilemiyorum.seviyorumda kıskanıyorum denir ama altında başka egolarda çıkabilir.mesela ben bekarken çok gezerdim.ailem kızsa bile gideceğim yere giderdim.kılık kıyafetıme de hiç karışmazlardı.zaten çok abes giyinmem. ama eşim illa bir kulp bulur.nişanlandığımdan beri herşeyden mahrum kaldım.iş yemeği bile olsa çoğu zaman gidemem.kavga dövüş tamam der sonrada heryere gidiyorsun ya diye başına kakar.bekarlıktaki gibi yaşayamazsın der.yada bizde kadın kısmı böyle olmaz der. der de der yanii
evlilik zor zanaat.herkez katlanamaz.

uf senin işinde baya zor arkadasım Allah sabır versın inşallah

Back
X