- Konu Sahibi narserbeti
bilmiyorum çok morelim bozuluyo aslnda ben nişanlanmadan önce çok özgürdüm ailem kısıtlamazdı.ne zaman nişanlımla sevgili oldum herşey değişti:)sevdiğim için çok karşıda koyamadım şimdii çok nadir annemle bi yere onsuz gidebiliyorum.allahtan çalışıyorumda çok bunalmıyorum:)
Valla evlenince daha beter oluyorlar.nişanlıyken hadi heryere gelemıyorda kıskanıyor diyorsun evlenince de ne kendi gidiyor nede seni yolluyor.başlarda kıskanılmak insanın hoşuna gidiyor ama sonra suyunu çıkarıyorlar.
benim eşimde makyaj yapmama ,kısa etek yada elbiseye,üstüne dar olan bir kıyafete ,gidipi geleceğim yerlere herşeye karışır.aslında kıskançlıkmı başka bişeymi bilemiyorum.seviyorumda kıskanıyorum denir ama altında başka egolarda çıkabilir.mesela ben bekarken çok gezerdim.ailem kızsa bile gideceğim yere giderdim.kılık kıyafetıme de hiç karışmazlardı.zaten çok abes giyinmem. ama eşim illa bir kulp bulur.nişanlandığımdan beri herşeyden mahrum kaldım.iş yemeği bile olsa çoğu zaman gidemem.kavga dövüş tamam der sonrada heryere gidiyorsun ya diye başına kakar.bekarlıktaki gibi yaşayamazsın der.yada bizde kadın kısmı böyle olmaz der. der de der yanii
evlilik zor zanaat.herkez katlanamaz.