eşim ve kıskançlıkları diyorsanız buyrun buraya

E tamam yahu anlattık ya sebepleri. Hala şaka diyor yaaa. :1::1:

Git kendini sevdirmeden diyoruz, gitmiyorsun kuzum. :24:

:9::9::9:
sizi kıskandırmaya geldim işte, makyajımla döverim sizi :1::1::1:

kıskanılcak şeyler yapmıyorsundur belkim
etek dekolte falann

onları giymiyorum zaten gidirmiyor çünkü ama şimdi diceksinizki sana güveniyordur
güvenilir bir tipte değilim ki :37:

e kıskanıyormuş yahu
giydirmiyor dedinn
kıskanmasa ne diye giydirmesinn :9:

:9::9::9:
sizi kıskandırmaya geldim işte, makyajımla döverim sizi :1::1::1:

onları giymiyorum zaten gidirmiyor çünkü ama şimdi diceksinizki sana güveniyordur
güvenilir bir tipte değilim ki :37:

Kıyma bize Carr. :50:
Güveniyor adam işte, eşeğin aklına karpuz düşürmesene hatun kişi. :9:
Konuyu daha fazla dağıtmadan kaçıyorum. :10:

Şaka bir tarafa da arkadaşlar sanırım aslında kıskanılmak güzel bir duygu ancak;her şey gibi dozunda olursa fazlası arıza sebebidir ilişklilerin derim ben her zaman,ama yinede kıskanılmak isterdim sevdiğim tarafndan ne bileyim :26:

benim sevgilim çok kıskançtırr
herşeyden herkesten kıskanır yaa
elinde olsa alıp bi odaya kapatacak kimse görmesin diye
hani güzel olsam içim yanmıcak :1:

Çok kıskançtır sevgilim..Önceden giyimime, gezmeme, makyajıma karışıyodu ama sanırım zamanla güven oluştuğu için o konularda artık daha esnek.Sadece erkek olan ortamdan anında uzaklaşacaksın der :1: Bide ikimizde birbirimize gittiğimiz yerleri ve kimlerle olduğumuzu mutlaka söyleriz 2 buçuk yıldır bu böyle.. Hoşuma gidiyo bu huyları, sahiplenmesi :16:

Ahhhh caniiiiimmm......
yaralarima tuz bastin tuz!!!Kiskanc,hasta!Girtlagima kadar biktim!

Şaka bir tarafa da arkadaşlar sanırım aslında kıskanılmak güzel bir duygu ancak;her şey gibi dozunda olursa fazlası arıza sebebidir ilişklilerin derim ben her zaman,ama yinede kıskanılmak isterdim sevdiğim tarafndan ne bileyim :26:

bende kıskanılmak isterdim valla

giyim kuşam anlamında çok sorun yaşamıyoruz ama başka kişilerle muhabbet ederken imalı imalı bakıyor ve sonra da kızıyor.
Aslinda bu en kötüsü:))Sırf bu yuzden asosyal olup çıkarız :9:Ben bana yaptığı bütün yasaklarını, aynen alıp iade ediyorum, sonuç cok keyifli bir güreş ortaya çıkıyor; )Bakıyor, baş edecek gibi degil, bazı durumlara katlaniyor:)Erkeklerle iş dolasiyla konuşmaya gelince cok sıkıntılı anlar yaşanılıyor,Ama bunuda ögrenecek, çünkü madem öyle, kendiside konuşamaz..Ama mecbur konuşması gerekiyor:ssz:

Toplamda 14 senedir beraberiz bir kere bile kıskançlık kavgası etmedik.
Acaba benim kocamda mı sorun var? :9:

Back
X