Eşim ve kız kardeşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi vian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
İşin içine saygısızlık girerse sonuna kadar müdahale edin ama gerçekten bırakın eşiniz kendi sınırlarını nasıl istiyorsa öyle çizsin.

Teşekkür ederim. Tavsiyenizi dinleyip kendi hallerine bırakmaya çalışacağım.

Esinize özel bir durum degilmis. Zaten kardes öyle. Ama uyaridan sonra degismis ... esiniz büyütmesin... aliskanlik oldugu icin farkina bile varmamisdir kardesin :) uyaridan sonra dikkat etmesi ne güzel :))

Ben de sevindim artık daha doğru davranıyor diye, ama şimdi de pek karşılığı yok malesef. Eşim açıkça hoşlanmıyorum kız kardeşinden, muhattap olmayacağım dedi.

evlenince duzelir diyeyim benim bi tanidigim var..ayy kiz ketum suratsiz birseydi..evdekilerle zor konusurdu o bicim. simdi evli cocugu var mecburen evine gelene hosgeldinde diyor misafirde agirliyor...ama tabiiki aile icinde olmasi tatsiz

evlenince duzelir diyeyim benim bi tanidigim var..ayy kiz ketum suratsiz birseydi..evdekilerle zor konusurdu o bicim. simdi evli cocugu var mecburen evine gelene hosgeldinde diyor misafirde agirliyor...ama tabiiki aile icinde olmasi tatsiz

İnşallah:) evet gerçekten çok tatsız oluyor aile içinde olunca, hele de aile küçükse.

Ben de sevindim artık daha doğru davranıyor diye, ama şimdi de pek karşılığı yok malesef. Eşim açıkça hoşlanmıyorum kız kardeşinden, muhattap olmayacağım dedi.
Keske kardesini daha önce uyarsaydin.
Esini birak kendi haline nasil istiyorsa öyle davransin. Elbet birgün buzlar erir :)

Keske kardesini daha önce uyarsaydin.
Esini birak kendi haline nasil istiyorsa öyle davransin. Elbet birgün buzlar erir :)

Başından beri uyardım aslında, o dönemde anlamadı ama hatasını. Annem de konuştu hatta o zamanlar. O bile fark etmişti yani. İnşallah dediğiniz gibi olur:)

İnşallah:) evet gerçekten çok tatsız oluyor aile içinde olunca, hele de aile küçükse.
Ha birde benim enistemde beniii hiiic ama hiiccc sevmezdi sonra evlendim ve galiba esimin hatrina sicak davraniyor
Degisir bence ya üzülme

Ha birde benim enistemde beniii hiiic ama hiiccc sevmezdi sonra evlendim ve galiba esimin hatrina sicak davraniyor
Degisir bence ya üzülme

Çok teşekkür ederim pozitif mesajınız için umarım bizim durumlar da düzelir sizinki gibi.

Esiniz kardesinizin bu tavrinin herkese karsi boyle oldugunu biliyo yada gorduyse esinizde suc.sadece kendine yapildgni dusunuyorsa bunu ona anlatin kiz kardesnzn bu tars biri oldugunu hatta annenizde soylesn k.bakma bizim kiz bu tarz biri diye anlayacaktr

Onceden kardesin hal hatir sorarmiydi esine sonradan mi boyle mesafeli oldu kardesin?..

Eşiniz haklı. Kardeşiniz ufak çocuk değil düşünüyor olması gerekirdi bu tip şeyleri. Şuanki davranışını devam ettirsin, eşiniz zamanla yumuşarsa ne güzel olur. Olmazsa da üzerinde baskı kurmayın.

Aslında görüyordur evet, herkese karşı böyle. Onun sorun ettiği şey, kendisi çok iyi yaklaşmasına rağmen böyle bir tavırla karşılaşması oldu. Eşimle de çok defa konuştum ama düşünceleri değişmiyor, iyice de soğudu.

Onceden kardesin hal hatir sorarmiydi esine sonradan mi boyle mesafeli oldu kardesin?..

Önceden eşimin çabasıyla, muhabbet açmasıyla vs konuşurlardı. O zaman da kardeşim çok cevap vermezdi, fazla sohbet etmezdi ama bundan daha iyiydi tabi. Eşim üstelemeyi bırakınca mesafeli oldular.

kardesinizin yasi cokta kucuk degil siz olsaydiniz gorumceniz boyle davransaydi bence evine bile gitmezdinjz.

Ben sanırım insanlara fazla müsamaha gösteren biriyim. Ben olsam kızardım evet, ama çocuk der geçerdim de, eşime bir şey yansıtmazdım. Büyük konu etmezdim yani. Ama dediğiniz gibi evli olsa, yaşı da daha büyük olsa evine gitmezdim tabii.

Önceden eşimin çabasıyla, muhabbet açmasıyla vs konuşurlardı. O zaman da kardeşim çok cevap vermezdi, fazla sohbet etmezdi ama bundan daha iyiydi tabi. Eşim üstelemeyi bırakınca mesafeli oldular.
Belki esinin bir hareketi konusmasi ona yanlis geldi o yuzden uzaklasti fikri geldi aklima... onceden arasi iyi ise sonradan bozulduysa mutlaka arada kotu birsey yasanmis senin haberin olmayan... bi soz bi hareket ne bileyim.. ya da kardesin belki buyuk olarak ya da kafa dengi girmeyerek mesafeli davraniyir... mesela bazi insanlarla problem yasanmasa bile kafalar uyusmaz kan kaynamaz ya oyle de olabilir

Evet, kabahatin büyüğü kardeşimde. Keşke daha dikkatli davransaydı. Bozulan ilişkileri sonradan tamir etmek çok zor oluyor. Sanırım ben de düzelsinler diye baskı kuruyorum eşime, belki bu da onu itiyor. Benim de hatam var.

Soruldu mi bilmiyorum butun yorumlari okumadim cunku. Kardesiniz sizinle mi yasiyor?

Öyle olsaydı kardeşim söylerdi mutlaka. Çok yakınız. Bir de benim olmadığım bir ortama girmediler hiç. Ben de çok dikkat ederim böyle şeylere, ki çok gözlemledim. Kardeşimin sadece eşime değil, herkese karşı tavrı böyle. Biraz umursamaz. Hoşlanmak zorunda da değil elbette ama asgari nezaketi göstermeliydi ne olursa olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…