Okuldan aldik falan dedigin icin oyle anladim.Hayır, kardeşim annemle yaşıyor, öğrenci. Evlerimiz ayrı.
22 yaş küçük mü? O yaşta evlenen ve dünya kadar insanla ilişki yönetimi yapan var. O yaşta mezun olan, iş hayatına atılan, kendi işini kuran insanlar var. Sorun tamamen kardeşinizde. Bi insan orman çocuğu değilse biri “merhabe de” demeden de merhaba demeyi akıl eder. Bunun için eşinizin kalbini kırmayın bence.
Eşiniz zamanla soğumuş bence ama kız kardeşiniz saygıda sevgise kusur etmezse düzelir diye düşünüyorum.Hani kardeşinizde iş bitiyor birazda.Özel günlerde falan jestler yapsa düzelir bence.
Okuldan aldik falan dedigin icin oyle anladim.
Fikrimi sorarsan senin yapabilecegin birsey yok. Ikisinin yildizlarini sen baristiramazsin. Huzurunu bozma. Kardesin kocaman biri, cocuk degil ki. Belki de kiskancliktan yapti boyle. Ikinizin arasini bozmak icin. Bilemezsin. Cunku koskocaman topluma girip cikan biri merhaba demeyi bilir. Bence bile bile merhaba dememis. Bundan sonra dese ne fayda. Esinin cok bir kabahati yok. Mumkun mertebe biraraya gelmeseler sen de gerilmezsin.
Sorumluluk almak konusunda evet, olgunlaşma süresi farklı elbette. Ama bi merhaba, hoşgeldin, teşekkür ederim gibi nezaket cümlelerini çocuklar bile kullanıyor. Kardeşiniz çok fazla içe kapanık. Yaşadığı bi olay mı sebep oldu, çocukluktan beri mi böyleydi?Küçük değil tabii ki, küçük demedim zaten. Biz onu küçük görüyoruz sadece. Bu yüzden de hep idare ettik. Dediğiniz gibi genç yaşında bütün bunları yapanlar/ yapabilenler var. Herkesin yetişme tarzı, ortamı, olgunlaşma süresi bir değil. Son söylediğinize çok katılıyorum. Bizim kız baya yabani...
Belki sizi paylasmak istemiyordu. Evlendiginiz icin evlenmenizi istemedi belki. Esinizin onu sizden kopardigini dusundu belki de.Okulundan alıp evine bırakıyorduk. Hiç böyle düşünmemiştim. Kıskanmış olabilir mi? Yakın olduğumuz için belki de paylaşmak istemeyip böyle bir tepki geliştirdi kendince. Farklı bir bakış açısı oldu, teşekkür ederim.
Bu ilişki durumları zorlamayla olmaz. Siz madem rahatsız oluyorsunuz bir araya geldiğinizde güzel muhabbetler açın onlar da ortama uyarlar.
Bu nedenle eşinizle aranızı açmaya gerek yok.
Eşinize açıklayın fazla konuşkan değil, içine kapanık falan diye. Küçüktür bilmiyor gibi anlatın. Çok büyütülecek bir konu değil takmayın.
Belki sizi paylasmak istemiyordu. Evlendiginiz icin evlenmenizi istemedi belki. Esinizin onu sizden kopardigini dusundu belki de.
Rica ederim. Uzulmeyin. Hersey zamanla rayina oturur. Ama bu durumu siz cozemezsiniz. Aksine cirpindikca arada kalirsiniz. Onlar kocaman insanlar. Kendi problemlerjni kendileri cozmeli. Siz araya girmeyin.
Sevgiyle kalin.
Görümceniz kardeşinizin yarı yaşıda bile olup bunları yapsaydı olgunluk gösterir miydin iz cevabınız evetse eşinizle hayatta bakış acılarınız farklı bu olmasa başka bir konuda yine tıkanacaksınız derim cevabınız hayırsa e Eşiniz haklı farkındasınız kimse kimseye selam vermek zorunda değil boşverin derim
Eşiniz cok haklı, ben olsam ben de aynisini yapardim.
Durumu duzeltip eşinizin gonlunu alacak olan kardesiniz.
Esinize baski kurarsaniz sizin de iletisiminiz yara alabilir.
Oncelikle kardesinize boylé biri olmamayi ogretmelisiniz.herkese karsi yani.gorgu onemli.onun disinda esiniz bastan kizmakta hakliymis ama evliliklerde suna dikkat edilmeli diyorum ben artik.kiz kardeşinizi haksiz da bulsaniz esinize sen haklisin diye kardesinizin kotu yanlarini kabul etmeyeceksiniz.sonra size patlar boyle.esinize kardesim boyle yapiyor ama sundan falan diyerek idare edip ,kardesiniz duzelince de artik dikkat ediyor iste kotu niyetli degildi zaten falan diyerek olayi kapatacaktiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?