Eşim ve kız kardeşim

• Konu Sahibi Konu Sahibi vian
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
22 yaş küçük mü? O yaşta evlenen ve dünya kadar insanla ilişki yönetimi yapan var. O yaşta mezun olan, iş hayatına atılan, kendi işini kuran insanlar var. Sorun tamamen kardeşinizde. Bi insan orman çocuğu değilse biri “merhabe de” demeden de merhaba demeyi akıl eder. Bunun için eşinizin kalbini kırmayın bence.

Eşiniz zamanla soğumuş bence ama kız kardeşiniz saygıda sevgise kusur etmezse düzelir diye düşünüyorum.Hani kardeşinizde iş bitiyor birazda.Özel günlerde falan jestler yapsa düzelir bence.

Hayır, kardeşim annemle yaşıyor, öğrenci. Evlerimiz ayrı.
Okuldan aldik falan dedigin icin oyle anladim.
Fikrimi sorarsan senin yapabilecegin birsey yok. Ikisinin yildizlarini sen baristiramazsin. Huzurunu bozma. Kardesin kocaman biri, cocuk degil ki. Belki de kiskancliktan yapti boyle. Ikinizin arasini bozmak icin. Bilemezsin. Cunku koskocaman topluma girip cikan biri merhaba demeyi bilir. Bence bile bile merhaba dememis. Bundan sonra dese ne fayda. Esinin cok bir kabahati yok. Mumkun mertebe biraraya gelmeseler sen de gerilmezsin.

Küçük değil tabii ki, küçük demedim zaten. Biz onu küçük görüyoruz sadece. Bu yüzden de hep idare ettik. Dediğiniz gibi genç yaşında bütün bunları yapanlar/ yapabilenler var. Herkesin yetişme tarzı, ortamı, olgunlaşma süresi bir değil. Son söylediğinize çok katılıyorum. Bizim kız baya yabani...

Eşiniz zamanla soğumuş bence ama kız kardeşiniz saygıda sevgise kusur etmezse düzelir diye düşünüyorum.Hani kardeşinizde iş bitiyor birazda.Özel günlerde falan jestler yapsa düzelir bence.

Çok sağ olun, umarım düzelir. Kardeşime düşüyor iş. O da şimdilik gerekeni yapıyor. Biraz zaman lazım sanırım.

Okulundan alıp evine bırakıyorduk. Hiç böyle düşünmemiştim. Kıskanmış olabilir mi? Yakın olduğumuz için belki de paylaşmak istemeyip böyle bir tepki geliştirdi kendince. Farklı bir bakış açısı oldu, teşekkür ederim.

Bu ilişki durumları zorlamayla olmaz. Siz madem rahatsız oluyorsunuz bir araya geldiğinizde güzel muhabbetler açın onlar da ortama uyarlar.
Bu nedenle eşinizle aranızı açmaya gerek yok.

Eşinize açıklayın fazla konuşkan değil, içine kapanık falan diye. Küçüktür bilmiyor gibi anlatın. Çok büyütülecek bir konu değil takmayın.

Oncelikle kardesinize boylé biri olmamayi ogretmelisiniz.herkese karsi yani.gorgu onemli.onun disinda esiniz bastan kizmakta hakliymis ama evliliklerde suna dikkat edilmeli diyorum ben artik.kiz kardeşinizi haksiz da bulsaniz esinize sen haklisin diye kardesinizin kotu yanlarini kabul etmeyeceksiniz.sonra size patlar boyle.esinize kardesim boyle yapiyor ama sundan falan diyerek idare edip ,kardesiniz duzelince de artik dikkat ediyor iste kotu niyetli degildi zaten falan diyerek olayi kapatacaktiniz.

Sorumluluk almak konusunda evet, olgunlaşma süresi farklı elbette. Ama bi merhaba, hoşgeldin, teşekkür ederim gibi nezaket cümlelerini çocuklar bile kullanıyor. Kardeşiniz çok fazla içe kapanık. Yaşadığı bi olay mı sebep oldu, çocukluktan beri mi böyleydi?

Belki sizi paylasmak istemiyordu. Evlendiginiz icin evlenmenizi istemedi belki. Esinizin onu sizden kopardigini dusundu belki de.
Rica ederim. Uzulmeyin. Hersey zamanla rayina oturur. Ama bu durumu siz cozemezsiniz. Aksine cirpindikca arada kalirsiniz. Onlar kocaman insanlar. Kendi problemlerjni kendileri cozmeli. Siz araya girmeyin.
Sevgiyle kalin.

Görümceniz kardeşinizin yarı yaşıda bile olup bunları yapsaydı olgunluk gösterir miydin iz cevabınız evetse eşinizle hayatta bakış acılarınız farklı bu olmasa başka bir konuda yine tıkanacaksınız derim cevabınız hayırsa e Eşiniz haklı farkındasınız kimse kimseye selam vermek zorunda değil boşverin derim

Bu ilişki durumları zorlamayla olmaz. Siz madem rahatsız oluyorsunuz bir araya geldiğinizde güzel muhabbetler açın onlar da ortama uyarlar.
Bu nedenle eşinizle aranızı açmaya gerek yok.

Teşekkür ederim. Elimden geleni yapacağım umarım işe yarar.

Eşinize açıklayın fazla konuşkan değil, içine kapanık falan diye. Küçüktür bilmiyor gibi anlatın. Çok büyütülecek bir konu değil takmayın.

Ben de bu şekilde konuştum eşimle ama o aynı fikirde değil malesef. Ona göre bilinçli bir saygısızlık bu.

Teşekkür ederim, içimi rahatlattınız bir nebze. Ben de artık bu konuyu çözemeyeceğimi kabullenmeliyim sanırım. Akışına bırakmak lazım belki de.
Siz de sevgiyle kalın, yorumlarınız için teşekkürler.

Eşiniz cok haklı, ben olsam ben de aynisini yapardim.
Durumu duzeltip eşinizin gonlunu alacak olan kardesiniz.
Esinize baski kurarsaniz sizin de iletisiminiz yara alabilir.

Olgunluk gösterirdim ben evet. Ben şöyle düşünüyorum, insanlar bazen bilerek veya bilmeyerek hata yapabilir. Sonrasında bunu fark edip telafi etmek isterlerse bir şans verilmeli bence. Kimse kusursuz değil sonuçta.

Eşiniz cok haklı, ben olsam ben de aynisini yapardim.
Durumu duzeltip eşinizin gonlunu alacak olan kardesiniz.
Esinize baski kurarsaniz sizin de iletisiminiz yara alabilir.

Kardeşim çaba gösteriyor aslında. Konuşmaya falan çalışıyor biraz biraz ama eşim yüz vermiyor pek. Böyle olunca da bir ilerleme olmuyor.

Kardeşim eskiye göre daha iyi son bir yıldır. Biraz daha olgunlaştı. Daha dikkatli davranıyor. Ben her zaman adil olmaya çalıştığım için kardeşim diye kabahatini örtmedim, evet ayıp ediyor, haklısın dedim eşime de. Bilmiyorum belki de dediğiniz gibi daha politik olup daha iyi yönetmeliydim o süreci.

Bir süre sonra selam vermemeye başladı demişsiniz, İlk başta araları nasıldı onuda belirtirseniz iyi olur. Araların'da belki sizin bilmediğiniz bir şeyde gelişmiş olabilir. Kardeşiniz siz üzülmeyin veya içine kapanık biri ise hiç söylememeyi tercih ediyor olabilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…