- 12 Nisan 2015
- 12.939
- 50.839
- 798
- 35
Ne anlatırsa anlatsın , isterse afedersiniz o.... olsun. O sizin kardeşiniz , bir yerde eşinizin de kardeşi sayılır. Lütfen bu adamdan hemen kurtulun.Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Birde odanın kapısı acık soyunuyor adam evdeylen yada duşta her neyse saçmaNe derlerse desinler.
Sonuna kadar suclular hemde kizkardes iliskilerini anlatiyor eniste dinliyor sonra gozetliyor bunuda normal karsiliyor mahrem denen bisey kalmamiss
Konu sahibi kizkardesinin anlatikklarini biliyormu acaba
Ben sevişmek değil de sevgilisini anlatmıştır diye düşünmüştüm inanmamıştım adama cünküAbi gibi görüp özelini mi anlatmış
Kusura bakmayın da seviştiği erkekleri insan abisine anlatır mı?
Başta kıza iftira atıyor sandım konu sahibi doğrudur dedi
Abine boyle bisey anlatabilir misin? Sanki derdini anlatmjsSavunması cok yanlıs. Kardeş o yahu. Kendi kardeşi gibi görmeli. Kız kardeşin de abi gibi görmüş ki özelini anlatmış. Affedemezdim. Aklından neler geçti kim bilir. Üzgünüm cok zor bi olay ama başkasına bakmasıyla kardese bakması bir olamaz olmamalı. Sence kardeşin nasıl davranıyor eşine peki
valla istedikleri gibi taşlasınlar. Herkes burda özgürce düşüncelerini tabikide söylicek ve ikinizede hak veriyorum. Benim veya sizin yorumlarınıza böyle nasıl dersin diye kimse çıkıpta hesap soramaz. Biz milletin istedigi gibi cevap vermek zorunda degiliz. Hakaret olmadıgı sürece her düşüncemizi özgürce söylemeye devammmDeme öyle simdi taslanirsin. Bende ona benzer bisiy yazdim kimse begenmemis
. İkiside suclu bu konuda biri suclu biti sucsuz değil ikiside suclu kardws ve es !
asla affetmem bunu yapan sizi daha önce de aldatmıştır zaten.Boşanın eşiniz sapık.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Bende inanmamıştkm sevgiliyi anlatması normal olabilir ama seviştiği yani neyse ya haya edep diye bir şey kalmamısBen sevişmek değil de sevgilisini anlatmıştır diye düşünmüştüm inanmamıştım adama cünkü
Afettmem tabikide ne olursa olsun rabbim yardımcın olsun canım gerçekten kötü bir durum yaşamişsinMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Bu gercekle nasil esinizin yuzune bakacaksiniz?Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
[/QUOT
Koy kapının önüne birde eline top ver sektirerek gitsin ne bekliyosun kardeşine tecavüz filan etmesinimiMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Aynen ben evde kardesim bile olsa banyo kapisini kitlerim yanii birden girer farketmez bisey olur birde evde yabanci erkek varBirde odanın kapısı acık soyunuyor adam evdeylen yada duşta her neyse saçma
bence de haklısınız.Kardeş de eş de hatalı.Eş böyle bir durumda gidip karısına x bak kardeşine söyle edebini bilsin bana anlatmasın böyle şeyler haline hareketine dikkat etsin ya da evimden gitsin demeliydi.Kardeşinizin de eniştesini bi abi olarak görmesi gerekirdi.İğrenç ensest bir durum var ortada.ar namus kalmamis gercekten kardesin ona sevistigi erkekleri anlatiyormus sen hala neden baktiginin pesindesn boyle igrenc bir samimiyeti nasil kurmuslar sen buna nasil.izin verdin kardesn sizdevar neden kaliyor.bi suru cevaplanmasi gereken soru var.
Nedense kimse görmek istemiyor bu detayları. Tabiki koca çok suçlu iğrenç bi sapık ama kızda da suc var bunu anlamıyor kimse benceAynen ben evde kardesim bile olsa banyo kapisini kitlerim yanii birden girer farketmez bisey olur birde evde yabanci erkek var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?