Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Gerçek. Habersiz gelirdi zaten zırt pırt. Kovamazdım ki. Çok sırlarını paylaşmış hepsini bende biliyorum. Anlatmış. Rahat bir kızdır ama kardeşim o benim ya.....
Ne anlatırsa anlatsın , isterse afedersiniz o.... olsun. O sizin kardeşiniz , bir yerde eşinizin de kardeşi sayılır. Lütfen bu adamdan hemen kurtulun.

Banyodayken nasil izliyor? Kardeşiniz banyo kapısı açık mı banyo yapiyor?
Sinirlerim Bozuldu bir de sormuşsunuz affeder misin diye boyle adami evde nasıl tutuyorsunuz. Kardeşinize yan gözle bakan insan kimlere kimlere bakar annenize bile anneannenize bile. Evet gerçek bu!!!!!

Ne derlerse desinler.
Sonuna kadar suclular hemde kizkardes iliskilerini anlatiyor eniste dinliyor sonra gozetliyor bunuda normal karsiliyor mahrem denen bisey kalmamiss
Konu sahibi kizkardesinin anlatikklarini biliyormu acaba
Birde odanın kapısı acık soyunuyor adam evdeylen yada duşta her neyse saçma

Abine boyle bisey anlatabilir misin? Sanki derdini anlatmjs

Deme öyle simdi taslanirsin. Bende ona benzer bisiy yazdim kimse begenmemis
. İkiside suclu bu konuda biri suclu biti sucsuz değil ikiside suclu kardws ve es !
valla istedikleri gibi taşlasınlar. Herkes burda özgürce düşüncelerini tabikide söylicek ve ikinizede hak veriyorum. Benim veya sizin yorumlarınıza böyle nasıl dersin diye kimse çıkıpta hesap soramaz. Biz milletin istedigi gibi cevap vermek zorunda degiliz. Hakaret olmadıgı sürece her düşüncemizi özgürce söylemeye devammm

asla affetmem bunu yapan sizi daha önce de aldatmıştır zaten.Boşanın eşiniz sapık.

Afettmem tabikide ne olursa olsun rabbim yardımcın olsun canım gerçekten kötü bir durum yaşamişsin

Bu gercekle nasil esinizin yuzune bakacaksiniz?

Koy kapının önüne birde eline top ver sektirerek gitsin ne bekliyosun kardeşine tecavüz filan etmesinimi

Bu olayda birden cok hata var bence. Kardesiniz nicin birlikte oldugu erkekleri, sanki bestfriend'i gibi esinize anlatiyor?
1 diger tuhaflik esiniz evde iken kardesiniz neden banyo yapiyor? Ise gitmesini veya disari cikmasini beklese de bu hadiseye mahal vermese daha iyi olmaz miydi?
Son olarak boyle yanlislar serisi affedilmez bence.

ar namus kalmamis gercekten kardesin ona sevistigi erkekleri anlatiyormus sen hala neden baktiginin pesindesn boyle igrenc bir samimiyeti nasil kurmuslar sen buna nasil.izin verdin kardesn sizdevar neden kaliyor.bi suru cevaplanmasi gereken soru var.
bence de haklısınız.Kardeş de eş de hatalı.Eş böyle bir durumda gidip karısına x bak kardeşine söyle edebini bilsin bana anlatmasın böyle şeyler haline hareketine dikkat etsin ya da evimden gitsin demeliydi.Kardeşinizin de eniştesini bi abi olarak görmesi gerekirdi.İğrenç ensest bir durum var ortada.

Aynen ben evde kardesim bile olsa banyo kapisini kitlerim yanii birden girer farketmez bisey olur birde evde yabanci erkek var
Nedense kimse görmek istemiyor bu detayları. Tabiki koca çok suçlu iğrenç bi sapık ama kızda da suc var bunu anlamıyor kimse bence

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…