Demek istediğim o değil. Böyle uzun süreli yatılı kalma durumları hep sıkıntılıdır. Çünkü enişte ile kan bağı yok. En basiti ev hali insanın bir yeri açılabilir adamın niyeti kötü olmasada hoş değil bir evde yaşamak. Misafirlik ayrı konu
Ee tamam işte bende onu diyorum sabahtan beri. Ülkede kediye köpeğe tecavüz ediliyor . O yüzden saygı ve mesafe şart diyorum. Hangi kısmını anlatamadım bilmiyorum ki
PekiBakın bu kadına amcası 9 yaşında aylarca tecavüz etmiş.
Hatta bir kere aile sofrasına oturacaklarmış etek giy külot giymeden gel demiş sofrada kucağına oturtmuş etmiş.
Beyin yakan durumlar.
Kocanızı penceresiz odaya kitleyin siz.
O da laf iste ikisindede ahlak yoksunlugu varaynen abisi olanlar öpüştügünü seviştiğini hep anlatır
Sen gözünü bağla ki kaymasın kayarsa mazallah karşı taraf suçlu olur çünküAh evet haklısınız suç bizde. Eniştemize sevişme anılarımızı anlatmadığımız ve oda kapısı aralıkken giyindiğimiz için. Tamam enişte sapık onu zaten kabul ettik
Ama tekrar diyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir. Aklı kayar gözü kayar. O yüzden dikkat edin...
Haklısınız ben aslında başka konuya yazıyorum. Bi arkadaşa bakıp çıkacağımSöylediklerinin konuyla asla alakası yok gercekten senin gibi bir ablam olsun istemezdim . Kardeşin varsa onun adına üzgünüm . Edep denen şey çok başka bir şey isterse her yeri görünsün bakmayacaksın özellikle de bu eşinin kardesiyse . Benim kardeşim isterse gelir bana yerleşir çocuğum gibi sahip çıkarım aynı hassasiyeti hayatımdaki insandan da beklerim kaldı ki onun kardeşi de kardesimdir. Bazen hayat insanları birlikte kalmaya mecbur edebilir mecburiyeti de geçtim cani öyle istiyodur kalıyordur sebebi önemli değil. Siz evinize almayın zaten kimseyi bu zihniyetle kalana yazık olur
Reis sen mi ekledin ?Anket en sevdiğim şey çok severim ben anketleri keşke her konuda anket olsa. Hemen oy veriyorum reis. Arkadaşlar lütfen herkes oy versin ankete
Ee tamam işte bende onu diyorum sabahtan beri. Ülkede kediye köpeğe tecavüz ediliyor . O yüzden saygı ve mesafe şart diyorum. Hangi kısmını anlatamadım bilmiyorum ki
Burda bi genelleme yapmak istiyorum çünkü siz evlimisiniz bekarmısınız bilmiyorum.Ah evet haklısınız suç bizde. Eniştemize sevişme anılarımızı anlatmadığımız ve oda kapısı aralıkken giyindiğimiz için. Tamam enişte sapık onu zaten kabul ettik
Ama tekrar diyorum insanoğlu çiğ süt emmiştir. Aklı kayar gözü kayar. O yüzden dikkat edin...
Keşke öyle yapsaydın daha iyi olurdu . En azından insanların sinirini hoplatmazdin .bizim kadınlarımız bile böyle dusunuyorken ne tecavüzler biter ne de kadın cinayetleriHaklısınız ben aslında başka konuya yazıyorum. Bi arkadaşa bakıp çıkacağım
İnstada esra ezmeciyi takip ediyorum kp siyle bile sevgili olan var . Neymiş karısını başkasıyla seyretmek istiyomuş yaa dünyanın çivisi çıkmışAynen ben de kalırım ablamlarda eniştem abim gibidir öz kardeşimden farkı yoktur. Kardeşiniz kalmasın uzun süre ne işi var yazanları okuyunca şoke oluyorum. Ne demek kalmasın, ben evliyken benim ablam annem bende kalamayacaksa acaba bir şey olur mu düşüncesine kapılacaksam ben hiç evlenmeyeyim daha iyi. İnsanın zihniyeti kirli olmasın zihniyeti kirli insanla uzun süre kalmasan seni yılda 2 sefer görse de farketmez yapacağını yapar. Ben duşa girsem eniştem kendi oturduğu odanın kapısını bile kapatır rahat girip çıkayım diye. Şaka gibi insanların mantığı, zaten kadınla erkek yan yana gelmesin ne olacağı belli olmaz zihniyeti değişmediği sürece bu olaylara gerekçe bulmaya çalışıldığı sürece yaşananlar da bitmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?