Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Dünyanın çivisi çıkmış eşiniz ağır sapık. Ben eniştelerimle yakınım tekte kalırım, motorla gezeriz de abim gibiler. Kadın da suç yok kadın zaten odasında, banyosunda kendi halinde. Suç tamamen eşinizde. Ben şaşırıyorum bu ahlaksıza hala nasıl " eşim " diyorsunuz. Direkt boşanma kağıdını eline vermeniz gerekli.

Nasıl koştum perişan oldum hastanelerde koridorlarda ağladım. Evet hatırlamanıza duygulandım. Allah biliyor hepsini. Ben çok yürekten sevmiştim.
Bunu yazdığım için üzgünüm ama çocuğunuzu da eşinizinden korumanız lazım dürtülerine engel olamıyormuş ya herşey beklenir kendisinden.

Çok afederseniz ama bu adiyi çok aradınız mı?

Valla fake değil canlı kanlı 28 yaşındayım hala aklımdan çıkmıyor. Ahlaksız bir insan eşimden önceki sevgilimi de aramışlığı var. Hastalık değil kendini ispatlama çabası. Kabullenemiyor kardeşinin ondan iyi evlilik yapmasını. Eşimin tipi de düzgün olunca cezbediyor demek ki. Ki tüm akrabalar da övünce onun yanında iyice şekilden şekile giriyor. Asla takılmam böyle şeylere rahatım ama ev kalabalık annemlerdeyiz bir baktım bu kapalı ama balkona pijama töşört kısa kollu saç açık gelmiş. Annem kaş göz yapıyor bunun umurunda değil. Herkes eşimle ilgileniyor bu da dikkat çekme çabasında. Diğer ablam isterse sütyenle dursun bilirim ahlakını ama mevzu bu olunca birde çocukken yaşadıklarım aklıma gelince iğrendim.

Ayyy Allah korusun bugün gizli gizli dikizleyen yarın ne yapacağı belli olmaz Allah uzak etsin affetmeyi bırakın adını bile ağzıma almam nasıl bir pişkinlik birde kız kardeşinize utanmadan laf ede biliyor utanmaz rezil

Eğer doğruysa bunlar ; Al birini vur ötekine Allah korusun böyle şeylerden.

Kusura bakmada seninle aynı evdeyken KIZ KARDEŞİNE o gözle bakan biri. Kim bilir sen yanında değilken dışarıdakı kadınlara nasıl bakar ve neler neler yapar. Kız kardeşin nasıl biri olursa olsun eşinin yaptıgı kabul edilebilecek birşey değil. Ayrıca gizlice izleme olayı da eşinin içinde resmen bir psikopat yattıgının delilidir. Normal ilişkileri olsa seni aldatsalar tamam ikisi de şerefsizdir dersin geçersin. Ama bu resmen sapıklık psikopatlık. Öyle erkeklerin içindekini bilemezsin ve herşeyi yapabilirler. Hatta kız kardeşine de sana da tecavüz bile edebilecek potansiyele sahiptir kesin. Affetmeyi bırak aynı evde yaşamanız bile hayati tehlikedir

Konu sahibi kardesine hic sormus mu esinin söyledikleri dogru mu, dogru degil mi diye? 11 yasindaki cocuga tecavüz edip "rizasi vardi" diyeni de gördük sonucta

En şerefsiz erkek tipi. Yaptıkları için kadını suçlayan cinsten hem de.
O saatte orada ne işi varmış? Mini etek giymiş. Kuyruk sallamış. Oynakmış. Yolluymuş vs vs vs vs
O eş dediğiniz insan müsveddesi, sapıkla bir gün bile fazladan evli kalınmaz.

Konu sahibi kardesine hic sormus mu esinin söyledikleri dogru mu, dogru degil mi diye? 11 yasindaki cocuga tecavüz edip "rizasi vardi" diyeni de gördük sonucta
Konu sahibi kardeşi ile ilgili durumları kabul ediyor. Benim korkum bu duygunun sadece enişte değil de karşılıklı olması... İnşallah öyle değildir... İyice paranoyak olduk artık

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…