Bunu yazdığım için üzgünüm ama çocuğunuzu da eşinizinden korumanız lazım dürtülerine engel olamıyormuş ya herşey beklenir kendisinden.Nasıl koştum perişan oldum hastanelerde koridorlarda ağladım. Evet hatırlamanıza duygulandım. Allah biliyor hepsini. Ben çok yürekten sevmiştim.
Çok afederseniz ama bu adiyi çok aradınız mı?Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
eski konularına bakın. her şey tutarlıÖyle belli ki uydurma olduğu:) yazıp doğru yol göstermeye çalışarak konuyu diri tutmayın bence.bunu yazmak istedim.
Valla fake değil canlı kanlı 28 yaşındayım hala aklımdan çıkmıyor. Ahlaksız bir insan eşimden önceki sevgilimi de aramışlığı var. Hastalık değil kendini ispatlama çabası. Kabullenemiyor kardeşinin ondan iyi evlilik yapmasını. Eşimin tipi de düzgün olunca cezbediyor demek ki. Ki tüm akrabalar da övünce onun yanında iyice şekilden şekile giriyor. Asla takılmam böyle şeylere rahatım ama ev kalabalık annemlerdeyiz bir baktım bu kapalı ama balkona pijama töşört kısa kollu saç açık gelmiş. Annem kaş göz yapıyor bunun umurunda değil. Herkes eşimle ilgileniyor bu da dikkat çekme çabasında. Diğer ablam isterse sütyenle dursun bilirim ahlakını ama mevzu bu olunca birde çocukken yaşadıklarım aklıma gelince iğrendim.Ben de sizi burda çok görmesem hadi oradan Yok artık derdim ama demek oluyormuş. ne eğitim ne edep ne aile terbiyesi etki etmiyor
Ablanizin içinde var demek o duygu ya hakim olamıyor ki bu da hastalık aslında ya da gayet bilinçli yapıyor ki bu daha fena, üzüldüm
Ayyy Allah korusun bugün gizli gizli dikizleyen yarın ne yapacağı belli olmaz Allah uzak etsin affetmeyi bırakın adını bile ağzıma almam nasıl bir pişkinlik birde kız kardeşinize utanmadan laf ede biliyor utanmaz rezilMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Her istediğinizi yazmayın her yere o zaman.Öyle belli ki uydurma olduğu:) yazıp doğru yol göstermeye çalışarak konuyu diri tutmayın bence.bunu yazmak istedim.
Eğer doğruysa bunlar ; Al birini vur ötekineSavunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Adam böyle demis ama böyle mi acaba adama inanamıyorum benO da laf iste ikisindede ahlak yoksunlugu var
Kusura bakmada seninle aynı evdeyken KIZ KARDEŞİNE o gözle bakan biri. Kim bilir sen yanında değilken dışarıdakı kadınlara nasıl bakar ve neler neler yapar. Kız kardeşin nasıl biri olursa olsun eşinin yaptıgı kabul edilebilecek birşey değil. Ayrıca gizlice izleme olayı da eşinin içinde resmen bir psikopat yattıgının delilidir. Normal ilişkileri olsa seni aldatsalar tamam ikisi de şerefsizdir dersin geçersin. Ama bu resmen sapıklık psikopatlık. Öyle erkeklerin içindekini bilemezsin ve herşeyi yapabilirler. Hatta kız kardeşine de sana da tecavüz bile edebilecek potansiyele sahiptir kesin. Affetmeyi bırak aynı evde yaşamanız bile hayati tehlikedirMerhaba
Bunu yazmak çok zor.
Aslında adam tek başına sapık değil. Baldız da bir o kadar sapık....
Gene linç yiyeceğim ama olsun. Şimdi sıradan bir erkek arkadaşınıza seviştiğinizi anlatsanız ya da size biri seviştiğini anlatsa. Anlattığı detaylar gözünüzün önünde belirmez mi ? O insana eskisi gibi saygı duyar mısınız ? Ha bu ona bakmak için neden değil ama saygıyı kaybetmek için yeterli bir neden.
Özetle tartıya vursam enişte ile baldızın ahlak yoksunluğu sağlam kapışır..
Tek yapmanız gereken şey kardeşinizi güvenli biryere gönderin ailenizden destek alıp boşanınFake yazıp durursanız yönetimden rica edip konuyu kapattırırım gerçekten üstüme varmayın ve yargılamadan pozitif yazın
Konu sahibi kardeşi ile ilgili durumları kabul ediyor. Benim korkum bu duygunun sadece enişte değil de karşılıklı olması... İnşallah öyle değildir... İyice paranoyak olduk artıkKonu sahibi kardesine hic sormus mu esinin söyledikleri dogru mu, dogru degil mi diye? 11 yasindaki cocuga tecavüz edip "rizasi vardi" diyeni de gördük sonucta
Yeniden yazıyorum ; KONUYA ANKETİ BEN EKLEDİM, bu benim ayıbımdır konu sahibinin değil.
Bu sebeple anketi neden ekledin bunu mu soruyorsun gibi soruları sormayın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?