Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence kız kardeşin senin yanından başka yere taşınsin, Allah korusun bu sapik adam sen yokken birsey yapar. Sonra sen bu adamdan ayrıl.
Kız kardeşin yanindayken ayrılmak istedigini söylersen mazallah sinirini kiz kardesine zarar vererek çıkartabilir. Hergün neler duyuyoruz

Sen gözünü bağla ki kaymasın kayarsa mazallah karşı taraf suçlu olur çünkü

Ben surrealist bir anlatım tercih ettim sanrım. Herkes farklı bir tema yakalamış...

Konuyu dine bağlasam banlanırım. O yüzden son kez yazıyorum. Siz önleminizi alın.. sapıklara fırsat doğmasın...

Ne diyeyim yani başka... Birçok örneğini gördüm şu konu ve versiyonlarının. Eniştesini baştan çıkarmak için neler yapanları gördük... Ya da namuslu baldınıza göz koyanları... O yüzden arkadaşım çok mıç mıç olmayın... Benim söyleyeceğim bu kadar...

Esini boşa acilinden umarım ikisini de defetmissindir evden kovala gitsinler yarın avukat acilinden tovbe tovbe baldız baldan tatlı sözü iğrençtir aklıma o geldi kusura bakma ama Valla kız kardeşin anlattıysa fantezilerini o da ayrı bir sapkın

+100000

Kendisi hastayken açtığınız konuyu hatırlıyorum da güzel küfürler ediyorum eşinize.
Adı kelimesi az kalır onun için.

Toparlarsiniz inşallah.

Allah yardımcınız olsun.
Nasıl koştum perişan oldum hastanelerde koridorlarda ağladım. Evet hatırlamanıza duygulandım. Allah biliyor hepsini. Ben çok yürekten sevmiştim.

Cok enteresan mesajlar görüyorum.
Benim kızkardeşim hamile olduğum için yardıma gelecek daha önce bikac kez de geldi kaldı.
Bir çocuğun daha var ve bulantimdan ona bakamıyorum yemek de yapamıyorum mesela. Eşim çalışıyor. Kimse bana yardıma gelmesin mi? E kvnin yanında da ben rahat edemiyorum en uygun insan kardeşim.
Ne yapayım çagirmayayım mi?
Sizin aile ilişkileriniz nasıl mesela kardeşiniz gelince en fazla 1 hafta kalıyor sonra eşim sana bakar diyip postaliyor musunuz ?

Valla yazayım yazmayayım dedim durdum da olmayacak yazacağım. Benim bir ablam aynen sizin kocanın erkek versiyonu. Ölsem belki zor unuturum yaşadıklarımı. 15 yaşındaydım nişanlı ablamın kocasının koluna kendi göğsünü sürttürdüğünü. Asla evime de yuvama da gelmesini istemem. Ki şükür habersiz bir defa gelmesi dışında başka gelmişliği olmadı. Ailemde hiçkimse de bilmiyor benimle mezara gider ama o ahlaksız bir kadın benim gözümde ve kardeşlerinin eşlerine bile göz koyacak meşrepte. Ki kendisinden 3 yaş küçük olan eşime bana abla deme dedi. Eşim o an ayıp ettim sanıp adıyla hitap etti ama sonra kenara çekip benim ablam senin ablan o belki de yaşlı hissetmemek için demiştir enişteme de ayıp olur abla de dedim. Amacı neydi bilmiyorum da ondan gelecek hayırda şer de eksik olsun gözümde bir şeytan san farksız çocukluğumun en büyük tramvaları onun yüzünden oldu. Allah benden uzak tutsun. Öyle bir aklıma geldi işte

Oraya getirmiyorum. Dilim varmıyor eniştenin dikkatini çekmek için bunları yapıyor olabilir demeye...

Arkadaşlar her türlü zihniyette insan var... Sabahtan beri diyemiyorum acaba kızında aklında enişte var da ondan mı böyle yapıyor diye..

Neyse en sonunda söyledim. Herkesin günahı boynuna

Ay konu dışı ama kendinizden küçük insana abi,abla demeyin lütfen hiç hoş olmuyor...zaten karşıdaki zihniyet pis ise her türlü yanlış anlar ve taciz eder

Evet anket bile gereksiz. Parçalarım böyle pislik kocayı. Bir de utanmadan kardeşinin onu tahrik ettiğini ima etmiş. Kardeş bu kardeş!!! Yabancıya değilde kanına canına göz dikiyor rezil herif. Sen onun erkek kardeşine göz diksen ne diyecek. Affedecek mı??? Defolsun !! Yazarken bile tansiyonum çıktı.

Çok çok üzüldüm.
Bi de Siz evdeyken kapı deliğinden gözetleyecek cesareti nasıl bulmuş şok icerisindeyim.
Siz yokken daha neler yapmıştır, daha sizin goremediginiz neler vardır kim bilir hiç düşündünüzmü?

Ben de sizi burda çok görmesem hadi oradan Yok artık derdim ama demek oluyormuş. ne eğitim ne edep ne aile terbiyesi etki etmiyor
Ablanizin içinde var demek o duygu ya hakim olamıyor ki bu da hastalık aslında ya da gayet bilinçli yapıyor ki bu daha fena, üzüldüm

Kimse farklı bir tema yakalamamış herkes sizin ne anlatmaya çalıştığınızı net bir biçimde anlamış. Evet bağlayın dine. Ama bağlarken de Türkiye’nin cinsel istismar suçlarında dünyada 3. sırada olduğunu unutmadan bağlayın. Keşke karşılıklı bağlayabilsek hatta ancak bir hukukçu olarak banlanmamam mümkün olmaz yazacaklarım neticesiyle :) İyi geceler dilerim.

hala birliktemi yaşıyorsunuz bilmiyorum ama kardesinize bu gözle bakan başka kadinlarla kimbilir neler yaşıyordur.kardesinizin eşinize tavırları nasıl yanlış anlamayin samimi olabilir eniştesi yani ne bilim o yüzden özelini paylaşmış olabilir ama erkek arkadaşlarıyla neler yaptığını anlatmismidir sizce buda yanlış bişey yani ve ben olsam bende affedemezdim hatta bir gün kardesime birsey yapacak korkusuyla yapamazdim

İnşallah Fake dir. Mune Abla Yorum yapsın
Bu kadın inşallah fakedir yazdı diye neden.ban yemiş anlam veremedim Mune Sizcede bir saçmalık yokmu bu işte? Peki bu beğenmedim tuşuna basanlar gerçek mi olsun isterlerdi olay bu ne şuursuzluk.

Dışardan birine yapsa bi ihtimal affetme imkanım olurdu. Ama kızkardeşime. Oooo hayır. Arkamı dönemeyecek miyim ben hayat arkadaşıma, gözümün nurunu emanet edemeyecek miyim? Adamla ne demeye evliyim o vakit?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…