Konu sahıbı afetmekten yana bence:) Çok masum bir şey canım tabi, büyütmenin ne gereği var, ufacık bir hata, azıcık trip atılır geçer.
Sinirimden güldüm. Bu lafın sorgulanacak bir tarafı yok. Affedilecek bir şey değil.
Ne diyim rabbim yardımcınız olsun bie şekilde alışırlar ayrılrsanız siz güçlü olun gerisi Allah Kerim Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.Bu zamana kadar hiçmi farketmediniz yoldan geçene biler bakar bu tınıyetdeki adamVar evladımız...
Kusura bakmayın ama siz herşeyi zaten gördüm diyorsunuz daha neyi soruyorsunuz.direkt avukata gidin tüm haklarınızı talep edin.boyle bir pislik ile yaşanır mı ?kız kardeşiniz ile söyledikleri de muamma.diyelimki doğru dedikleri yaptığı şeyi haklı çıkarmaz!imkanınız varsa destek alın.insan musvettesini hayatınızdan çıkarın. sapkın bir adam bu nasıl yaşadınız bununla.Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Amin sağolun.. Hiç konduramadım. Bunlar olurken ben ya yemek ya iş yapıyorumdur dünyadan bi haber.Ne diyim rabbim yardımcınız olsun bie şekilde alışırlar ayrılrsanız siz güçlü olun gerisi Allah Kerim Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.Bu zamana kadar hiçmi farketmediniz yoldan geçene biler bakar bu tınıyetdeki adam
Ne diyor o ya oha. Aptal mı o hayal mi görüyor? Böylesi bi şey mümkün mü tövbe estagfurullah. Bunlar büyük iftiralar ispat etsin o zaman ay hayatımın şokunu yaşıyorum.Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Vites artıyor gitgide masallah..Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Sevgili bibi bazen tüm iyimserliğimi takınıyorum işte.Kadın erkek aynı ortamda oturamaz diye düsünenlere laf anlatmaya çalışıyorsunuz ya iyi sabır valla bide su anket nedir ya direk oyladım ama anlamadim ne iş.
Hele bide olay bihter ziyagile kadar gelmiş orda da şerefsiz behlüldü ama gene suçlu kadın oldu şasırdık mı cıks
Kim yapmış?Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Yalan söylüyorBirgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Psikolojik tedavi görüyorum yarın yine gidicem dra... Nasıl yaşadım bi Allah bi ben bilirim...Kusura bakmayın ama siz herşeyi zaten gördüm diyorsunuz daha neyi soruyorsunuz.direkt avukata gidin tüm haklarınızı talep edin.boyle bir pislik ile yaşanır mı ?kız kardeşiniz ile söyledikleri de muamma.diyelimki doğru dedikleri yaptığı şeyi haklı çıkarmaz!imkanınız varsa destek alın.insan musvettesini hayatınızdan çıkarın. sapkın bir adam bu nasıl yaşadınız bununla.
Bu sözün üstüne mideniz dahi bulaniyorken ayaklariniz nasil gitmeden durabiliyor hayret ediyorumBirgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Ya yazik adamcağız nelere maruz kalmış(!). Asıl kurban kendisi olacak yakinda. Boyle uste çıkmak da ayri yuzsuzluk.Ne diyor o ya oha. Aptal mı o hayal mi görüyor? Böylesi bi şey mümkün mü tövbe estagfurullah. Bunlar büyük iftiralar ispat etsin o zaman ay hayatımın şokunu yaşıyorum.
KardeşimKim yapmış?
Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Adam Sapkın o kadar.sizde inanıyorsunuz dediklerine çok yazık.Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?