Eşim ve kız kardeşim...

Eşim ve kız kardeşim...

• Affederdim

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    578
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
:) Çok masum bir şey canım tabi, büyütmenin ne gereği var, ufacık bir hata, azıcık trip atılır geçer.
Sinirimden güldüm. Bu lafın sorgulanacak bir tarafı yok. Affedilecek bir şey değil.
Konu sahıbı afetmekten yana bence

Var evladımız...
Ne diyim rabbim yardımcınız olsun bie şekilde alışırlar ayrılrsanız siz güçlü olun gerisi Allah Kerim Rabbim güzel kapılar açsın inşallah.Bu zamana kadar hiçmi farketmediniz yoldan geçene biler bakar bu tınıyetdeki adam

Kusura bakmayın ama siz herşeyi zaten gördüm diyorsunuz daha neyi soruyorsunuz.direkt avukata gidin tüm haklarınızı talep edin.boyle bir pislik ile yaşanır mı ?kız kardeşiniz ile söyledikleri de muamma.diyelimki doğru dedikleri yaptığı şeyi haklı çıkarmaz!imkanınız varsa destek alın.insan musvettesini hayatınızdan çıkarın. sapkın bir adam bu nasıl yaşadınız bununla.

Amin sağolun.. Hiç konduramadım. Bunlar olurken ben ya yemek ya iş yapıyorumdur dünyadan bi haber.

Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin
Ne diyor o ya oha. Aptal mı o hayal mi görüyor? Böylesi bi şey mümkün mü tövbe estagfurullah. Bunlar büyük iftiralar ispat etsin o zaman ay hayatımın şokunu yaşıyorum.

Sevgili bibi bazen tüm iyimserliğimi takınıyorum işte. Buna mani olamıyorum.

Psikolojik tedavi görüyorum yarın yine gidicem dra... Nasıl yaşadım bi Allah bi ben bilirim...

Olay bence sizin evliliğinizin çok daha dışında. Eşiniz rızası olmadan bir kadının çıplak vücudunu gizli gizli izleyen bir sapık. Bu kişi hem de kardeşiniz. Eşiniz kardeşinizi taciz ediyor. Eşiniz Bir tacizci. Bunun nesini affedeceksiniz? Ayıbı sizden çok kardeşinize.

Ne diyor o ya oha. Aptal mı o hayal mi görüyor? Böylesi bi şey mümkün mü tövbe estagfurullah. Bunlar büyük iftiralar ispat etsin o zaman ay hayatımın şokunu yaşıyorum.
Ya yazik adamcağız nelere maruz kalmış(!). Asıl kurban kendisi olacak yakinda. Boyle uste çıkmak da ayri yuzsuzluk.

Birgün mastürbasyon yaptı yanımda diyor içkiliyken. Midem bulanıyor bunları yazmak çok ağır. Affedin

Hanımefendi eşiniz bunu dediğinde "madem öyle neden seks yapmadınız o da istekli ise?" demek aklınıza geldi mi? Hani gizlice röntgenlemek yerine mastürbasyon yaparken atlasaymış üstüne. Sordunuz mu bunu?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…