- 14 Aralık 2018
- 349
- 833
- 103
Kadın erkek aynı ortamda oturamaz diye düsünenlere laf anlatmaya çalışıyorsunuz ya iyi sabır valla bide su anket nedir ya direk oyladım ama anlamadim ne iş.Yine kadın suçlamandan geçilmiyor bi konuda da daha bravo. Nefsi filan da böyle yorumlayıp leş zihniyete zemin hazırlamayın ya.
Nerden bakılırsa bakılsın elde kalan bi konu.Yok aradami mesajlarin birinde yazmis. Banyo kapisi eski tip geniş anahtar delikli kapilardanmis. Oradan bakiyormus esi. Hatta ben durtulerine hakim olamayan adi bir adamim falan demis.
Giyinme kısmında kapi aralik kalmış.
Konunun vahametine bakin, bir de anketin cirkinligine...Mune , seni de rahatsiz etmedi mi bu anket?
Affetme de zaten.. Affetsen bile hep aklına gelecek yasadıkların, yasattıkları..Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Anket Kazen bey tarafından açıldı.
Ben bu devirde babama guvenmem acık net. Banada tuaf geldı koca serefsız. Gerısı bellı degıl.Evet iftira atıyor olabilir. Hatta yüksek ihtimalle iftira olabilir. Ama ben olsam şahsen araştırırım söylediği şeyleri. Bu şüphe ile yaşanmaz. Çünkü bi insan duş alırken üzerini değiştirirken kapıyı filan kitler dikkat eder. Eş zaten pisliğin teki bu tartışmasız bi gerçek ama kardeşi de biraz araştırmalı mevzunun aslı astarı varmı diye. Eğer gerçekten varsa böyle bişey kardeşine de mesafe koyar.
Mahrem yazmış mıyım? Namahremdir ama nikah düşmez yazmışım.Peki hanimefendicigim baldizla eniştenin birbirine mahrem olmadığı dolayısıyla namahrem olduğu konusunda hemfikiriz öyleyse.
:) Çok masum bir şey canım tabi, büyütmenin ne gereği var, ufacık bir hata, azıcık trip atılır geçer.Bu aldatmak değil ki ama dedi.
biri de “arkadaşım bende kalır şortuyla atletiyle oturur ama eşimin bir kere bile yan baktığını görmedim” mesajımı beğenmemiş. baksın istiyorlar sanırımKadın erkek aynı ortamda oturamaz diye düsünenlere laf anlatmaya çalışıyorsunuz ya iyi sabır valla bide su anket nedir ya direk oyladım ama anlamadim ne iş.
Hele bide olay bihter ziyagile kadar gelmiş orda da şerefsiz behlüldü ama gene suçlu kadın oldu şasırdık mı cıks
Medya kimi sevmelerini istiyorsa onu şirin gösteriyor. Madur gösteriyor. Her türlü ahlaksızlıgi da yapsa , adam da öldürse, en yakınlarına ihanet de etse bı sekilde sevdiriyorlar. Cici kıyafetler, yapili saçlar, güzel bir yüz tüm çirkinliği gizliyor. Bizim halk da ağzı açık izliyor hatta hayran oluyor. Hatta hatta işi daha da ileri götürüp uygulamaya geçenler de okuyor. Onlar da soluğu Esra Erol'da , müge anlı da alıyor. Sonra bizim ahali yine ağzı açık bir şekilde bu sefer de burayı izliyor. Yine yeniden daima medya patronları kazanıyor. Kaybeden, yozlaşmış toplum oluyor.Yok yahu cidden seviyorlar. Beren saat o dizi sayesinde bugün bu kadar sevilen bir oyuncu..
Biliyorum. Kaldirin dedigimde begenmedim atmis kendisi. Ben deMune 'u dahil ettim konuya.
Var evladımız...Bu sapıklık bence iki tarafda da var ne acı kardeş başkasınn evinde banyoyu bırak wcye kilitsiz girilmez kapı kilitlenmeli yanlışlıkla bile biri açar
kasıtvar sanki enişte zaten en büyük suçluinşallah evladınız yoktur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?