- 19 Mart 2010
- 21.479
- 15.166
- 498
Merhaba
Bunu yazmak çok zor.
Kız kardeşim bir süre bizde kalıyor.
Odasında giyinirken, ben salonda toz alıyordum kovayı değiştirmek için içeri geçtim, eşimin kız kardeşimi gizlice seyrettiğini gördüm. Elim ayağım buz tuttu. Başımdan kaynar su indi. Hesabını sorduğumda, bana yanlış görmüşsün dedi. Bunu unutmaya çalışırken aradan zaman geçti.
Yine bir gün bu sefer banyodayken onu gizlice izlediğini gördüm. Siz olsanız ne yapardınız?
Savunma olarak kardeşin çok oynak bir kız, bana seviştiği erkekleri bile anlatıyor, beni bu psikolojiye o itti dedi. Ne olursa olsun o benim kardeşim isterse o... da olsa sen bunu yapmamalıydın dedim. Bu aldatmak değil ki ama dedi. Hata ettim dedi.
Ben affedemedim. Affedemiyorum. Siz olsanız ne yapardınız?
Evet iftira atıyor olabilir. Hatta yüksek ihtimalle iftira olabilir. Ama ben olsam şahsen araştırırım söylediği şeyleri. Bu şüphe ile yaşanmaz. Çünkü bi insan duş alırken üzerini değiştirirken kapıyı filan kitler dikkat eder. Eş zaten pisliğin teki bu tartışmasız bi gerçek ama kardeşi de biraz araştırmalı mevzunun aslı astarı varmı diye. Eğer gerçekten varsa böyle bişey kardeşine de mesafe koyar.Oda yetmemiş kardesınıze. Kotu tabirler kuruyor.. Sız anket yaptıgınıza gore afetmekten yanasınız ben bosu bosuna sınırlenıp tansıyonumu yukseltmıyım
Bir sapik ile ayni yatagi paylasiyorsunuz neyin poztifligini yazmamizi istiyorsunuz ? Boynuzlarınızi cilalamamizi mi istiyorsunuz ?Fake yazıp durursanız yönetimden rica edip konuyu kapattırırım gerçekten üstüme varmayın ve yargılamadan pozitif yazın
Bunu ciddi mi yazdinizAllah askina ikisiyle ayni anda nikah dusuyor dememiski.
Nikah dusmesi demek dini anlamda birbirleriyle evlenmesi yasak olmayan namahrem olan demek☺
Iki tarafta sucluu egri oturup dogru konusmak gerek.iliskilerini nasil anlatabilir enistesine sizce bu normalmii ? Bu tabiki adamin gozetlemesini hakli yapmazz igrenclik sapiklik yaptigiYine kadın suçlamandan geçilmiyor bi konuda da daha bravo. Nefsi filan da böyle yorumlayıp leş zihniyete zemin hazırlamayın ya.
Pardon ama pozitif yorum yazacak bir tek kelime bile yokken bu konuya pozitif yorum nasıl yapılır?Fake yazıp durursanız yönetimden rica edip konuyu kapattırırım gerçekten üstüme varmayın ve yargılamadan pozitif yazın
Yani herkese değil bir iki yaş fark olana görüntüde büyük gösterene ve birazda mesafe koymak istediğime diyorum. Abi demesem ablam diye vurguluyorum. Birazda yetiştirilişten öyle gördüğümüz için alışmışız galibaAy konu dışı ama kendinizden küçük insana abi,abla demeyin lütfen hiç hoş olmuyor...zaten karşıdaki zihniyet pis ise her türlü yanlış anlar ve taciz eder
Çok haklısınız. Kesinlikle çocuklarımı konu komşuya asla emanet etmiyorum. Neler okuyor, izliyoruz hergun.Arkadaşlar günümüzde artık dedeye torun emanet etmeye korkar oldu insanlar. Ben hayvanlara tecavüz edenleri görünce kedimi sokağa salamıyorum...
Bu ülkede aşk- ı memnu da bihter karakterinin her yıl ölüm yıldönümü anılıyor. Dizi rating rekorları kırdı. Çok üzgünüm ama toplum yozlaştı...
O yüzden dikkat etmek zorundayız
Dustayken kapi kapaliymis zaten. Adam anahtar deliginden bakiyormus.Evet iftira atıyor olabilir. Hatta yüksek ihtimalle iftira olabilir. Ama ben olsam şahsen araştırırım söylediği şeyleri. Bu şüphe ile yaşanmaz. Çünkü bi insan duş alırken üzerini değiştirirken kapıyı filan kitler dikkat eder. Eş zaten pisliğin teki bu tartışmasız bi gerçek ama kardeşi de biraz araştırmalı mevzunun aslı astarı varmı diye. Eğer gerçekten varsa böyle bişey kardeşine de mesafe koyar.
Ne diyorsunuz denklemmi cozuyoruz nikah dusmesi demek namahrem demek 2 kardesle evligin yasak olmasi farkli bisey googledan bunuda arastirin.Alla alla benim algımda mı sorun var acaba. Şimdi x erkeği y kadını ile evli. Bu y kadınının bir de z adında bir kız kardeşi var. X, y ile evli iken z ile evlenemiyor. Bunda hemfikiriz. Değil mi? Y öldüğünde ya da x y den boşandığında zaten y artık onun nikahlı karısı olmuyor. Dolayısıyla z de Baldız olmuyor. Herhangi bir kadın oluyor. Herhangi bir kadın ile neden evlenmesin. He mide alır mı onu bilmem ama olabilir evet.
Yani nikahın olabildiği durumda karısı artık karısı değil. Baldız da artık baldız değil zaten. Baldız yok, o durumda baldız gerçek baldız değil. Memeli bir canlı sadece. Baldız yok.
Aynı ortamda bulunmak sebebiyet vermemiş bu nasıl bi kafa adam şerefsiz olduktan sonra istersen bağla yine yapar. Bi de Bi oynaklık tutturmuş gidiyor millet. Bu pisliğin kendini temize çıkarmak için attığı bir iftira yaptığı şeyi normal kılar mı. Hadi diyelim ki kız oynak bu yinede adamın şerefsizliğinden bişey eksiltmezBu kadar ustune gitmenize gerek yok tek bir cumle yazmiss dini olarak o da laf arasinda
Ki haklida insanda nefis var her sey olabilir kendini koruman gerekiyor ayni ortamda bulunmak bak boyle seylere sebebiyet vermis adam serefsizmis orasi ayri konu ama kadinin kizkardesi(eger dogruysa)az degilmis
Ben böyle sapıktan korkarım. Bugün baldız, yarın belki kendi kızı... Allah korusun ama aynı evde asla karşı cinsle olmaması gereken biri işteAlıntı yapmadan aklımda kalan sorulara cevap vereyim.
Banyo kapısı kapalıydı eski bir kapı anahtar kısmı boş ve geniş.
Giyinirken de odanın kapısı hafif aralıktı.
Anketi ben açmadım yönetim uygun görmüş sorun değil. Ben de merak ettim böyle birşey nasıl affedilir gibisinden sordum. Yanımda olun istedim. Karşımdaki çok zeki kıvrak zekalı bir insan. Bense duygusal boşlukları olan aileden yana yüzü gülmemiş birisiyim. O an inanın şoka girdim. Şok yaşadım. Konuşamadım. Dilim tutuldu. Şu an burda sakin kalma sebebim aldığım ağır antidepresanlar. Bu insana bağ kurma sebebim benden yaşça biraz büyük ve bana çok şevkatli davranmıştı. Çok desteği emeği var üzerimde. Benim bi ailem yok arkadaşlar. Savruğuz. Kardeşimi uyarıyorum hep.. çok samimi olma insanlarla diye ama onun huyu böyle çok rahat. Tek başıma ayakta kalacağım inşallah ama sağlığım elden gitti işte. Toparlarım inşallah. Ayrılmak istiyorum zaten. Ben onu tertemiz sevmiştim. Karşımda hıçkırıklara boğuldu.Ben adi ve dürtülerine engel olamayan bi adamım dedi. Ama ben affedemem. Affetmedim.Yıllar geçse bile affetmem.
O kısmı kaçırdım sanırım. Giyinirken kısmında kapı aralık diye hatırlıyorum. Bu işte bi tezatlık var. Adam zaten aldatma değil diyor bide pişkin pişkin. İftira yüksek ihtimalle ama ben olsam yine de böyle mesajlar vs var mı merak ederim şüpheyle yaşamak istemem açıkcası. Madem varsa o sapık adama derim ki iftira atma kardeşime madem böyle mesajlaşıyorsun ispatla diye sorarım.Dustayken kapi kapaliymis zaten. Adam anahtar deliginden bakiyormus.
Bizde kültürel olarak çok eşlilik olmadığı için yanlış anlaşılıyor.Bunu ciddi mi yazdinizAllah askina ikisiyle ayni anda nikah dusuyor dememiski.
Nikah dusmesi demek dini anlamda birbirleriyle evlenmesi yasak olmayan namahrem olan demek☺
Yok aradami mesajlarin birinde yazmis. Banyo kapisi eski tip geniş anahtar delikli kapilardanmis. Oradan bakiyormus esi. Hatta ben durtulerine hakim olamayan adi bir adamim falan demis.O kısmı kaçırdım sanırım. Giyinirken kısmında kapı aralık diye hatırlıyorum. Bu işte bi tezatlık var. Adam zaten aldatma değil diyor bide pişkin pişkin. İftira yüksek ihtimalle ama ben olsam yine de böyle mesajlar vs var mı merak ederim şüpheyle yaşamak istemem açıkcası. Madem varsa o sapık adama derim ki iftira atma kardeşime madem böyle mesajlaşıyorsun ispatla diye sorarım.
Peki hanimefendicigim baldizla eniştenin birbirine mahrem olmadığı dolayısıyla namahrem olduğu konusunda hemfikiriz öyleyse.karısı
Evli olduğu kadın diye tane tane yazmışım
Ölünce veya boşanınca nikah düşer hanımefendicim
O zaman karısı
Tane tane yazdıgım
Evli olduğu kadın olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?