- 28 Temmuz 2011
- 19.708
- 7.488
- 448
- Konu Sahibi CrazyMother
Herkese olumlu olumsuz yanıtları için teşekkür ederim öncelikle. Eşim cumartesi sabah istanbul'a gitti. Önce eski eşiyle görüşmüş. Sonra kızıyla. 3' ü biraraya geldiklerinde açık açık sormuş kızına kardeşinle benimle yaşamak ister misin diye, evet demiş. Eşimde annesine velayet davasında olacakları vs anlatmış. Sanırım birazda tehditvari konuşmuş. Dava açmadan kendi isteği ile velayeti eşime verecek. Bunun üzrine eşim kizini almış geldi. Artık bizimle yaşayacak yani. Yarın kadının avukatı vasıtasıyla işlemler yapılacak. Bu arada bende yarın okul işlemlerini halledeceğim. Az önce iki kızımda yıkandı ve şimdi uyudular. Bu işe en çok çocuklar sevindi iki kardeş yatana kadar oynadılar, hele kızım sürekli ablasını öptü durdu. Hayırlısıyla yarın resmi işlemlerde sorunsuz hallolur umarım. Son anda bir delilik yapmaz inşallah.
Artık içimiz rahat. Klavye ablalığı yaptığımı, burada içimi rahatlatmaya çalıştığımı söyleyen arkadaşlara da bu bir cevap olmuştur umarım. Bazen karşıdan görünen manzara yakından aynı olmayabiliyor. Yaşamak ve bizzat olayların içinde olmak bambaşka. İnsanların vicdanı hakkında yargıya varırken empati yapıp objektif olmak önemlidir.
Hem üzüldüm hem sevindim. Bundan sonra sorun olmayacak almayın demek yerine velayeti kabul etmiş annesi.. Çocuğu da yormuş artık.. Hayırlısı olsun, böylece düşünür biraz belki.
Ayrıca bu kadar kolay olacağını tahmin etmiyordum açıkçası, dilerim sıkıntı çıkarmaz sonradan.