arkadaşlar merhaba, ben 3 yıllık evliyimm. 2 haftaya kadarda bebeğimiz dünyaya gelecekayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum evimiz 2 katlı çatı yok. eşim evlenmeden önce güvercin besliyormuş 6 yıla kadar bırakmış. ben bilmiyordum 1 yıldırda burda kuş besliyor evimizin üstünde ne zaman fırsat bulsa onların yanında dışarda komşuların çatısında kuş peşindeişten gelir gelmez onların yanına çıkıyor sürekli tartışıyoruz geçen gün kuşlarını mahalledeki çocuklara vericem dedim bir sinirlendi anlatamam bana karnındaki çocuğa güvenme dedi o günde beri çok soğugum ve çok kırıldım o kadar düşkün ki kuşlarına anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim olacak merdivenlerimiz hep kuş tüyü bebeğim hasta olacak diye ayrıca korkuyorum bunu da söylüyorum vazgeçmiyor o kadar daraldım ki lütfen yardım edin ne yapabilirim...
Ayni dertten bende muzdaribim..benim gibi biri varmi nasil kurtuldu acaba bu durumdan diye internetten ararken kk de boyle bi baslik buldum.ilk cocugumuzdan once 2 3 tane kanarya ile basladi ve suan 25 tane saka kanarya karisik kusu var.Ikinci cocugumuzun olmasini cok istedi kuşlari birakmazsan olmaz demistim ama o kadar baski yaptiki suan 2 ciye hamileyim.ama hala 25 kus evde.sesleri ayrı pislikleri ayri kokulsri ayri bi dert.o kadar bunaldim ki anlatamam.yani kelime bilamiuorim kendimi ifade etmek icin..devamli onlarin basinda.sabah erkenden kalkip yem hazirlar aksam isten gelir direk yanlarina kosar. devamli söz veriyor azaltacam diyor ama hep uretmek icin cabaliyor.hayvanlari uzaktan seven biriydim hep.bu kadar burnumun dibinde hayvan olmasi pakilojimi bozdu.ve artik hayvanlardan tiksinir oldum...
arkadaşlar merhaba, ben 3 yıllık evliyimm. 2 haftaya kadarda bebeğimiz dünyaya gelecekayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum evimiz 2 katlı çatı yok. eşim evlenmeden önce güvercin besliyormuş 6 yıla kadar bırakmış. ben bilmiyordum 1 yıldırda burda kuş besliyor evimizin üstünde ne zaman fırsat bulsa onların yanında dışarda komşuların çatısında kuş peşindeişten gelir gelmez onların yanına çıkıyor sürekli tartışıyoruz geçen gün kuşlarını mahalledeki çocuklara vericem dedim bir sinirlendi anlatamam bana karnındaki çocuğa güvenme dedi o günde beri çok soğugum ve çok kırıldım o kadar düşkün ki kuşlarına anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim olacak merdivenlerimiz hep kuş tüyü bebeğim hasta olacak diye ayrıca korkuyorum bunu da söylüyorum vazgeçmiyor o kadar daraldım ki lütfen yardım edin ne yapabilirim...
Esinin soyledigi cumle hos degil
Ayni dertten bnde muzdaribim..bnmki kucucuk balkonlarda besledi ozel kafesler yapti en son gitti ozel kafes aldi onlara ay ayyy cildiriyorum ya
Istrn gelir direk balkona 1 saate yakin orda durur izinli gununun yarisi balkonda biktim bende
Herseyi denedim vazgecmedi kustum konusmadim gerci bunlar ise yaradi bi ara ama sonra gene basladi
Amannnn dua ediyorum artik rabbim gonlunu sogutsun bu islerden diye
Biktim gercekten bnde
Seni coooooookkk iyi anliyorum canim ya
beende 8 yillik evliyim benim esiminde kuslari var oda oyle hatta dun evlilik yildonumuydu kusu catida kalmis onun inmesinu bekledik dusun benim esimin kotu huyu guvercin tutkunu tam tutkun oluyoarkadaşlar merhaba, ben 3 yıllık evliyimm. 2 haftaya kadarda bebeğimiz dünyaya gelecekayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum evimiz 2 katlı çatı yok. eşim evlenmeden önce güvercin besliyormuş 6 yıla kadar bırakmış. ben bilmiyordum 1 yıldırda burda kuş besliyor evimizin üstünde ne zaman fırsat bulsa onların yanında dışarda komşuların çatısında kuş peşindeişten gelir gelmez onların yanına çıkıyor sürekli tartışıyoruz geçen gün kuşlarını mahalledeki çocuklara vericem dedim bir sinirlendi anlatamam bana karnındaki çocuğa güvenme dedi o günde beri çok soğugum ve çok kırıldım o kadar düşkün ki kuşlarına anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim olacak merdivenlerimiz hep kuş tüyü bebeğim hasta olacak diye ayrıca korkuyorum bunu da söylüyorum vazgeçmiyor o kadar daraldım ki lütfen yardım edin ne yapabilirim...
Çocuk doğdu 5 yaşına girdi, bu konu hortlamış yeniden ehehe. Konu sahibinin inşallah durumu iyidir :)
Kendisi zaten hekim...Bence eşindeki bir tür rahatsızlık olabilir, sevgiyi geçmiş bu durum. Tamam hayvan sevilirde evde 25 kuş nedir Allah aşkına? Bu sorunu psikolojik olarak çözmen gerek bence, bir doktora götür adamı, altından başka şeyler çıkacaktır.
Kendisi zaten hekim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?