Eşim ve kuşları

Dedigi laf cok agir ama sizin tehdidiniz de hic hos degil.

Annem hep der evde bakilan kuş degil ama disarda birden fazla bakılan kuş hastalıktir diye hastaliktir derken sevgi acisindan en yuksek te onlari tutar demek ister sizin esini gibi. bende bebek icin öyle dese gücenirdim

bunun bi hastalık ve geçici bi hastalık olmadığını biliyorum belki psikolojik destekle düzelir ama senin yapabileceğin hiç bişey yok cnm o kuşlarını evladıymış gibi seviyo o seni sende onu anlayamazsın

Birak kuşla balikla oyalansin. Kotu şeylere merak salmasindansa masum hobiler iyidir. Onu rahatlatir,o da seni rahatlatir. Karisip da antipatik olma bence.

Esinin soyledigi cumle hos degil
Ayni dertten bnde muzdaribim..bnmki kucucuk balkonlarda besledi ozel kafesler yapti en son gitti ozel kafes aldi onlara ay ayyy cildiriyorum ya
Istrn gelir direk balkona 1 saate yakin orda durur izinli gununun yarisi balkonda biktim bende
Herseyi denedim vazgecmedi kustum konusmadim gerci bunlar ise yaradi bi ara ama sonra gene basladi
Amannnn dua ediyorum artik rabbim gonlunu sogutsun bu islerden diye
Biktim gercekten bnde
Seni coooooookkk iyi anliyorum canim ya

Konu çok eski, belki konu çoktan çözüldü, asıl dertli olan bayan burada...

Bence eşindeki bir tür rahatsızlık olabilir, sevgiyi geçmiş bu durum. Tamam hayvan sevilirde evde 25 kuş nedir Allah aşkına? Bu sorunu psikolojik olarak çözmen gerek bence, bir doktora götür adamı, altından başka şeyler çıkacaktır.

hıc duydun mu kuş beslemek bagımlılık yapar.hele ki guvercın..sana bişey dıyeyım mı senı bırakır kuşları bırakmaz..bı ton ornek yazabılırım sana...

benım esım de kanarya beslıyor tek hobısı o..bakıyorum cok mutlu balkon leş oluyor..temızlerken bıle hzuurlu adam.napayım sımdı kumar mı oynasın hobısı yok dıye.ses etme sakın...valla ben onlardan vazgecmez soylıyım..karnındakına guvenme derken onu kastetmış.cok agır konuşmuş doğru..ama kötu alışkanlığı yoksan bence mutlu bıle olmalısın.hayvan besleyenler merhametlı olur...

benımkı de aynı anacım...ses etmıyorum bende.........

Kuşlarla işgilenen tanıdıklarım vardı. Anlamadığım bi şekilde saplantıya dönüşen bişey. Vazgeçirmek mümkün değil. Allah yardımcınız olsun. Yani siz üstünüze alınmayın. Tüm güvercin bakan insanların hepsi böyleydi tanıdığım

beende 8 yillik evliyim benim esiminde kuslari var oda oyle hatta dun evlilik yildonumuydu kusu catida kalmis onun inmesinu bekledik dusun benim esimin kotu huyu guvercin tutkunu tam tutkun oluyo

ya ne güzel hem hobi hem sevgi dolu bir adam. bence kuşları vericem lafınız çok kötü olmuş eşinize hak verdim o konuda o da ayıp etmiş karnındaki diyerek. yani kuşlar cansa karnınızdaki de can hem de ikinizin canı. ötekileştirmesi ayıp olmş.

ama bebekle olmaz. kuş pisliklerinde mikroplar oluyor hamam böceği çekiyor ayrıca çok fena güvercin ise.

kaç kuşu var? kafesteler mi? iş yerine götürme şansı yok mu kuşları? kafestelerse bebekten en uzak olacak balkonda bakabilir sayısı çok değilse.

Kus sevdasi baska bir sey takinti haline geliyor insanlarda..
Size söylediği cümle hic hos olmamis gercekten..
Kirginliginizin sebebini acikca tartışmadan anlatin. tartismadan çözmeye calisin.

Konuyu ben hortlattim ama bir kimse haric kimse farketmedi...cok bunalimdayim bu kus sevdasi yuzunden oyle boyle degil.25 kus suan evin icinde dusunun

Çocuk doğdu 5 yaşına girdi, bu konu hortlamış yeniden ehehe. Konu sahibinin inşallah durumu iyidir :)

Kendisi zaten hekim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…