Eşim ve kuşları

Degil ama kabul etmez ki.Adam da inanilmaz bir hayvan meraki var...ne yaptiysam vazgecemiyor...en sonundw buyuk bi kavga cikacak

Ayrı bir konu açarsanız daha iyi yardımcı olur insanlar burada görülmez yeterince.

Konuyu ben hortlattim ama bir kimse haric kimse farketmedi...cok bunalimdayim bu kus sevdasi yuzunden oyle boyle degil.25 kus suan evin icinde dusunun
Valla ben kısa süre öncesine kadar evde 5 akvaryum, 2 köpekle yaşıyordum.

Evde kuşlara uygun bir yer ayırın, tüm bakım ve temizliklerini eşiniz yapsın. Seven insan için çok büyük bir zevk, o nedenle kuşlarını verdirin diyemeyeceğim maalesef. Sadece koşulları olabildiğince düzeltebilirsiniz.

Hayyy o kuşlar gagalasın eşinizi inşallah...

Bebeğim güvercin besleme bi sure sonra bağımlılık oluyor onlarla olmazsa kendini büyük boşlukta hisseder değişik bi bagimlilik ama var yani daha çok içe kapanık kişilerde ortaya çıkıyor bu. Sana söylediği kelimede çok itici , o bebek ikinizin bebeği nasıl öyle bisey söylüyor, o olmasa bosicakmisin beni deseydin. Bence çok ustune gitme inadına daha çok saplantı halini alır. Bi kaç arkadaşımdan biliyorum ben bu güvercin sevdasını. Boşver içkisi kumari ne bilim daha kotu seyleri olmasın.

Benim esimde evde pitbul beslemeye kalktı bütün koltukları mahvetti ısırdı kenarlarını çok tepki gösterdim hayır gidemez bu evden dedi esimde pitbul aşkı var benimde pekinez köpeğim var onuda atarım sokağa diye tehdit etti ama pekinezle pitbul bir mi ne yapsam vazgeciremedim. En sonunda balkona yatak yorgan serdim resmen ev olusturdum pitbula orda yaşıyor artık çözümü böyle buldum. Esiminde ağzı kapandı . Sende bi çözüm bul dicemde nasıl bilmiyorum bi suru kuş sonuçta..

Bu bi hobi bence izin ver adam kafasını dağıtıyor. Onlara kıymet veriyor pek karışma bence benim abim de öyleydi yengemle her gün kavga ederlerdi ...

bir insanin yillarca besledigi evcil hayvan, o insan icin evlattan farksizdir. bence esinizin sozu sert olmus olsa da hak etmissiniz.

Kuslar da cok sevimli oluyorlar ama esini anliyorum hayvan sevgisi olmasi ne guzel zor vazgecer brnce oyle kabul etmelisin dikkat ettikten sonra bebise bişey olmaz

QUOTE="Koalina, post: 48978151, member: 234221"]Benim de evde 8 tane kuşum var. Eşim benden habersiz birine verse boşanırım.[/QUOTE]
Hangi tur kus besliyorsun canim

Yahu bırakın bu vesveleri yok kedi yok kuş hasta edermiş bebeği! Ben kocamı hayvan sevgisi olduğu için daha çok sevmeye başladım, merhametli ve hayvan seven adamdan zarar gelmez ne istiyorsunuz şu hayvanlardan ?

Bu Erkekler bi alem. Bende benimkine Tarkan çizgi romanlarını atıcam demiştim bana olay çıkar demişti. Takık oluyorlar. Gülün geçin.

Bir noktadan sonra o da sikilip birakacaktir, hele ki bebeginiz dogduktan sonra.. cok takilmamaya calisin dogumunuza odaklanin simdi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…