Degil ama kabul etmez ki.Adam da inanilmaz bir hayvan meraki var...ne yaptiysam vazgecemiyor...en sonundw buyuk bi kavga cikacakRuh hekimine götürün, psikiyatrist değil sanırım?
Degil ama kabul etmez ki.Adam da inanilmaz bir hayvan meraki var...ne yaptiysam vazgecemiyor...en sonundw buyuk bi kavga cikacak
Valla ben kısa süre öncesine kadar evde 5 akvaryum, 2 köpekle yaşıyordum.Konuyu ben hortlattim ama bir kimse haric kimse farketmedi...cok bunalimdayim bu kus sevdasi yuzunden oyle boyle degil.25 kus suan evin icinde dusunun
arkadaşlar merhaba, ben 3 yıllık evliyimm. 2 haftaya kadarda bebeğimiz dünyaya gelecekayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum evimiz 2 katlı çatı yok. eşim evlenmeden önce güvercin besliyormuş 6 yıla kadar bırakmış. ben bilmiyordum 1 yıldırda burda kuş besliyor evimizin üstünde ne zaman fırsat bulsa onların yanında dışarda komşuların çatısında kuş peşindeişten gelir gelmez onların yanına çıkıyor sürekli tartışıyoruz geçen gün kuşlarını mahalledeki çocuklara vericem dedim bir sinirlendi anlatamam bana karnındaki çocuğa güvenme dedi o günde beri çok soğugum ve çok kırıldım o kadar düşkün ki kuşlarına anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim olacak merdivenlerimiz hep kuş tüyü bebeğim hasta olacak diye ayrıca korkuyorum bunu da söylüyorum vazgeçmiyor o kadar daraldım ki lütfen yardım edin ne yapabilirim...
arkadaşlar merhaba, ben 3 yıllık evliyimm. 2 haftaya kadarda bebeğimiz dünyaya gelecekayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum evimiz 2 katlı çatı yok. eşim evlenmeden önce güvercin besliyormuş 6 yıla kadar bırakmış. ben bilmiyordum 1 yıldırda burda kuş besliyor evimizin üstünde ne zaman fırsat bulsa onların yanında dışarda komşuların çatısında kuş peşindeişten gelir gelmez onların yanına çıkıyor sürekli tartışıyoruz geçen gün kuşlarını mahalledeki çocuklara vericem dedim bir sinirlendi anlatamam bana karnındaki çocuğa güvenme dedi o günde beri çok soğugum ve çok kırıldım o kadar düşkün ki kuşlarına anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim olacak merdivenlerimiz hep kuş tüyü bebeğim hasta olacak diye ayrıca korkuyorum bunu da söylüyorum vazgeçmiyor o kadar daraldım ki lütfen yardım edin ne yapabilirim...
Hangi tur kus besliyorsun canim[/QUOTE]QUOTE="Koalina, post: 48978151, member: 234221"]Benim de evde 8 tane kuşum var. Eşim benden habersiz birine verse boşanırım.
Papağan bir tane de muhabbet kuşu[/QUOTE]Hangi tur kus besliyorsun canim
Hem de ne zortlama.ahhaa cocuk dogmus 5 yasina girmistir bileÖff zortlatyan konuymuş.
arkadaşlar merhaba, ben 3 yıllık evliyimm. 2 haftaya kadarda bebeğimiz dünyaya gelecekayınvaldemlerle altlı üstlü oturuyorum evimiz 2 katlı çatı yok. eşim evlenmeden önce güvercin besliyormuş 6 yıla kadar bırakmış. ben bilmiyordum 1 yıldırda burda kuş besliyor evimizin üstünde ne zaman fırsat bulsa onların yanında dışarda komşuların çatısında kuş peşindeişten gelir gelmez onların yanına çıkıyor sürekli tartışıyoruz geçen gün kuşlarını mahalledeki çocuklara vericem dedim bir sinirlendi anlatamam bana karnındaki çocuğa güvenme dedi o günde beri çok soğugum ve çok kırıldım o kadar düşkün ki kuşlarına anlatamam ne yapacağımı şaşırdım. bebeğim olacak merdivenlerimiz hep kuş tüyü bebeğim hasta olacak diye ayrıca korkuyorum bunu da söylüyorum vazgeçmiyor o kadar daraldım ki lütfen yardım edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?