eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

allah korusun ortalık felaket herkes bir alem .... ee anlat kız başka dedikodu yok mu

Siz mutfakta iş yaparken kuzeninizin sizin yanınızda olması bence doğru olan. Ben olsam rahatsız olurum kuzenim iş yapacak ben eşiyle başbaşa oturacagim. Benim aklımında kötü şeyler olduğu için değil kuzenim rahatsız olmasın diye yaparım bunu. En nihayetinde musafirim orda. Ben burda suçu kuzeninizde gördüm açıkçası. Eşiniz de mesafeli davranmalı tabiki ama musafir olan kuzen olduğu için bu ne cıvıklık diyorum. Aralarında yaş farkı var mı bilemiyorum belki kuzeniniz yanlış anlaşılma ihtimali olmadığını mi düşünüyor diyeceğim ama ne olursa olsun kimsenin huzurunu kaçırmaya hakkı yok. Bence seyirci kalmayin ama sakın eşinize de belli etmeyin. Sonuçta sizin kuzeniniz. Konuşarak halledebilirsiniz umarım.

Bence o kadını evinden bi an evvel gönder. Acaba abartıyormuyum saçmalıyormuyum diyede kendini kandırma görünen köy kılavuz istemez, resmen kocana yanaşıyo bunun daha nasıl bi açıklaması olabilirki. Kuzenin diye belki konduramıyo olabilirsin ama herkes durması gerektiği yeri bilmeli bu nasıl bi laubalilik yaa nasıl bi seviyesizlik. Eşinede rahatsız olduğunu belirt bundan sonra ona göre davransın.

oooh bu ne samimiyet böyle

kafa kafaya vermeler gözlerin çok güzel demeler haa

atı alan üsküdarı geçmiş maşallah

kuzenin sizde 2 hafta ne işi var ki

Eşini adam akıllı uyar ..
Eşin mesafesini koysun kuzenin de yüz bulamasın ..
Mesafesini bilmeli herkes .

yanlış düşündüğün bişey yok.. bunları bile bile hala evde tuttuğun kabahat.. ayrıca eşinin de rahatsız olup onu uyarması gerekirdi bence.

Konuyu okudum, çoğu eylem beraber yapılmış, ayarı ikisi de yesin derim. Yaradılış falan bilmiyorum ben, kendi kendine şakalaşan, takılan, gizli çekilmiş fotolara bakan bir kadın göremiyorum ben burda, görenler de zaten niyet falan okuyor, o kafaya ulaşmak istemem.

Bana göre normal değil, ben mutfakta bir şey yaparken eşim falan da gelir yardım edeyim diye, kuzen zaten yanımda olur yalnız sen uğraşma ne yapılacaksa beraber yapalım diye, üçümüz anca mutfakta selfie keyfi falan yaparız :/ ot, koyun, kurt işine çevirirsek, çocukla kuzen ilgilensin, koca mutfak işine yardım etsin, yenge de rahat etsin.

aaaa ben burda sinir oldum okuyunca ya,terbiyesiz ya,nedemk ya fotoları koyma oglanı bahane etme ayy bu ne ..kızzz nekadar ılımlı anlatıon ya kız ben sımdıye dovmustum o karıyı,kusura bakma agzımı bozdum ama haklıyız yaa

ama eşinide bi şekilde uyar,ne aranızı onun yüünden bozun nede senı ılımlı sansın,tatlı sert oyna,cunku erkek bu azcık yüz versen iyi davransan kendıne yontar cevabıda:)

yuh ya o ne demek , ikisini de ayrı ayrı kenara çek rahatsızlığını dile getir. kıskanıcaksın tabi kocan o senin.yada bi bahaneyle kuzenini sepetle,eşine de kimseyle bu denli yakın olmanı istemiyorum de. bi daha da evine gelmesin kuzenin.

yani ben tamamen rahatsız olurdum ne saçma şey benim evimde eşimle resim bakmaları!! oldu kahve içerlermi diye birde sorsaydınız keşke.bunun yanında ne o laubalilik resim çekme yok efendim gözü güzel kaşı güzel üstelik eşinden ayrı diyorsunuz .her ayrı olan insan yapacak diye bir kaide yok ama bu haraketleri ile insanı tedirgin etmeye yeter yani Siz hemen devreye girmelisiniz, kuzeninize isterseniz kırmadan söyleyin. bu şekildeki tavırlardan ve yaptığın esprili davranışlardan hoşlanmıyorum de küsermi küsmezmi kendi bilir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…