eşim ve kuzenim arasındaki yakinlik

Erkeğinde... kadınında... fazlasıyla kaşarı bulunmakta.... o yüzden adam.... adam gibi davranacak... biz bayanlar erkeklerin bize karşı niyetlerini nasıl anlıyorsak... erkeklerde karşısındaki kadının ne b...k yemeye çalıştığını gayet iyi anlar... sizin abiniz o kızın niyetini gayet iyi biliyor... adam gibi adamsa... eşinin de rahatsız olabileceğini bilir... he kızı gönderemiyorlarsa adam gider evden birkaç gün... yada geldiği zaman yemeğini yer çayını içer odasına çekilir... bunu eşi için ve gelen kızın ailesine karşı sıkıntılı bir durum olmasın diye yapar... çünkü ne kaşarlar biliyoruz gidip ailesine o bana sarktı diyebilir... evet herkes bu durumda eve gelen kızı kovmak ister... ama akrabalık olduğu için hemen başlarlar bak bak bizim kızı karısı çekemedi kıskandı diye... kimse kızına or...puluğu kondurmaz... yengenize bulurlar suçu... kocasını kıskandı... kızımıza iftira attı diye... bu konuda olay erkekte biter...

valla geçen yaz 3 kuzenim geldi..hepsi gencecik fıstık gibi kızlar.. eşimi sadece akşam yemeklerinde ve sonrasında yarım saat-1 saat anca gördüler .onda da abi diye hitap ederek gayet mesafeli sohbetleri oldu.ardından eşim siz rahat edin,ben dolaşayım diye dışarı çıktı ya da odaya gitti,tv sini izledi, pc açtı ,uyudu ......kızlar da eşim evdeyken duş almaya bile çekinirlerdi.. o gelmeden hallederlerdi işlerini..eşiniz de pek rahatmış doğrusu..kız ona sokuldukça o da kızla kafa kafaya veriyor.siz ne yapıyosunuz o arada? onlara servis falan yapmıyorsunuzdur umarım?!

Vallahii coktaaaaaaann sacini basini eline verirdim bu ne arkadas kuzense kuzenligini, kocaysa kocaligini bilecek uleeennn:))

bide kuzenin evli kavga edip gelmiş teselliyi kocanda mı bulmuş ne yoksa aa sakın daha fazla kalmasına izin verme tut sacından yallah de

Son durum nedir..
Kızı yoldunmu.. kocanın gözlerini oydunmu
Şaka biyana.. kızı kovmak olmaz.. uygun bir dille gitmesi gerektiğini
Eşinin akrabalarının yatılı falan geleceğini söyleyin
Kocanızada net olun.. bu davranışları bir dahaki sefere başka birinede göstermesin

Esimin kuzeni dememis ki kendi kuzeninden rahatsiz yenge
Görülmesi halletmis o isi.

Tövbe tövbe
Evden postala kuzenini acilen cnm
Ya kocani uyar yada kizi
Ayy sinirlendimm

konuya yorum yapmayacağım ..
drybuke canım naptın sen doğurdun mu kocandan boşandın mı canım ?

Esimin kuzeni dememis ki kendi kuzeninden rahatsiz yenge

Görülmesi halletmis o isi.

Biliyorum kendi kuzeni.. eşinin kuzeni demedim ki ben
"Görülmesi halletmiş o işi" (bunu anlamadım.. nasıl helletmiş görülmesi ne ) kafamda deli sorular

Biliyorum kendi kuzeni.. eşinin kuzeni demedim ki ben
"Görülmesi halletmiş o işi" (bunu anlamadım.. nasıl helletmiş görülmesi ne ) kafamda deli sorular
Ya ben onu dun baska uyeye yazmistim gondermemisim kaldi orda.
yenge odadan cikmis kuzen abiye gizliden telefonundaki fotolari gosteriyomus glrumce dayanamamis s.ktirol git demis kuzene, biletini de almis ertesi gun yollamis. Abisine de cemkirmis sen nasil yuz verirsin diye.

gorumcesi yazicaktim o nasil gorulmesi olmus ki

eşin neden müsade ediyor peki bu duruma
eger çok rahatsızsan ancak eşini uyarabilirsin.kuzenine ne diyeceksin içinde fesat bir düşünce yoksa çok alınabilir.

eşini uyar

OY O KADINI GÖNDERİN EVDEN.... VE ELİNİZE ALIN TESBİHİ 1001 TANE ALLAHÜMME YA VEDÜD Bİ MEYVEYE OKU YARISINI EŞİNE YEDİR . YARISINIDA KENDİN YE
EŞİN SENDEN BAŞKASINI GÖREMESİN.
bu büyü gibi deyil dimi sadece.dua

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…