- 11 Ocak 2012
- 10.411
- 2.199
- 248
bide kuzenin evli kavga edip gelmiş teselliyi kocanda mı bulmuş ne yoksa aa sakın daha fazla kalmasına izin verme tut sacından yallah deKıskanmak değil dedim çünkü biri eşim biri kuzenim yascada büyük benden tereddüt te kaldım aslında olayları kesinlikle olduğu gibi anlattım hatta eşimin kardeşi bile yenge bu ne yapıyor falan dedi eşim benim çok kıskanç olduğumu söylediği için sizlere de sormak istedim teşekür ederim cevaplarınız için
Görülmesi halletmis o isi.Son durum nedir..
Kızı yoldunmu.. kocanın gözlerini oydunmu
Şaka biyana.. kızı kovmak olmaz.. uygun bir dille gitmesi gerektiğini
Eşinin akrabalarının yatılı falan geleceğini söyleyin
Kocanızada net olun.. bu davranışları bir dahaki sefere başka birinede göstermesin
konuya yorum yapmayacağım ..Merhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...
Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz
Esimin kuzeni dememis ki kendi kuzeninden rahatsiz yenge
Görülmesi halletmis o isi.
Ya ben onu dun baska uyeye yazmistim gondermemisim kaldi orda.Biliyorum kendi kuzeni.. eşinin kuzeni demedim ki ben
"Görülmesi halletmiş o işi" (bunu anlamadım.. nasıl helletmiş görülmesi ne )kafamda deli sorular
6 ay once bosanmis kocasindankonuya yorum yapmayacağım ..
drybuke canım naptın sen doğurdun mu kocandan boşandın mı canım ?
şimdi baktım kızınıda dünyaya getirmiş sevindim annesini kaybetmiş başı sağolsun bu süreçte....Allah sabırlar versin ..o edepsiz kuzenide ötelediğin için helal olsun sana6 ay once bosanmis kocasindan
eşin neden müsade ediyor peki bu durumaMerhaba arkadaşlar öncelikle şunu belirteyim konunun benimle alakası yok benim uyeligimle yenge sizlere bişey danışmak istiyor...
Belki ben sacmaliyorum abartıyorum ama bu durum beni bayagi rahatsız etmeye başladı.kuzenim iki haftadır bizde uzak yerden geldi eşinden ayrı sürekli eşimle sakalasmalar birbirine takilmalar eşime gözlerin çok güzel çekip telefonumun ekranına koysam demeler oğlumun resmini çekme bahanesiyle eşimin resmini çekmeler en basitinden dün akşam ben mutfakta bişeyler yaparken onların kafa kafaya verip telefondan resimlere bakmalari falan sizce bunlar normalmi yoksa ben mi abartiyorum kıskançlık değil ama rahatsız etti beni bu durumlar ne yapmamı onerirsiniz
bu büyü gibi deyil dimi sadece.duaOY O KADINI GÖNDERİN EVDEN.... VE ELİNİZE ALIN TESBİHİ 1001 TANE ALLAHÜMME YA VEDÜD Bİ MEYVEYE OKU YARISINI EŞİNE YEDİR . YARISINIDA KENDİN YE
EŞİN SENDEN BAŞKASINI GÖREMESİN.
bakabilirsiniz esma ül hüsna da yazar hembu büyü gibi deyil dimi sadece.dua
bende yapabilir.miyim esim beni dahada cok sevsin diyebakabilirsiniz esma ül hüsna da yazar hem
büyü değil
yap 1001 allahümme ya vedüd yaz ....yazıyo orda..ben yapıyom arada uy kaynanamla sorunlarım var...ama eşim beni korur...bende yapabilir.miyim esim beni dahada cok sevsin diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?