eşim ve kv

nurose

2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
23 Mart 2015
590
210
53
selam kızlar,

3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.

fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi

ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.

bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi:KK57:

bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam :olamaz::olamaz:

aaa vallahi bu kadar pişkin olunmaz...ne diyeyim yolun çok başındasın Allah sana bu kayınvalideyle kolaylık versin..
dimi ama güzellikle söylemişim plan yaptğımı insan tamam kızım o zaman biz sonraki gün gelelim demez mi
. bir de dalga geçer gibi doğum günü başbaşa kutlanmaz diyor şok oldum bişey diyemedim daha :bicak:

Aynisi ben 5 aylik evliyken basima geldi ve ciddi derecede sinirim bozuldu. Bildigin emrivaki yapildi planiniz var mi yok mu soran yok. Biz toplanip geliyoruz dendi. Eşimde ben sinirlendim diye onlara kutlamak istemedigini soyledi ona ragmen israr kiyamet ettiler, gunun de icine ettiler, benim sinirim tepeme cikti. Ama neticee itibariyle GELEMEDILER.

dimi ama güzellikle söylemişim plan yaptğımı insan tamam kızım o zaman biz sonraki gün gelelim demez mi
. bir de dalga geçer gibi doğum günü başbaşa kutlanmaz diyor şok oldum bişey diyemedim daha :bicak:
valla sonuna kadar haklısın..ama fena kaynanaya denk gelmişsin..bundan sonra işin zor gibi...

Aynisi ben 5 aylik evliyken basima geldi ve ciddi derecede sinirim bozuldu. Bildigin emrivaki yapildi planiniz var mi yok mu soran yok. Biz toplanip geliyoruz dendi. Eşimde ben sinirlendim diye onlara kutlamak istemedigini soyledi ona ragmen israr kiyamet ettiler, gunun de icine ettiler, benim sinirim tepeme cikti. Ama neticee itibariyle GELEMEDILER.
aynen hiç sormuyor müsait misin ben böyle bişey düşündüm ama sence olur mu demek yok. üstüne üstlük ben plan yapmıştım diyorum ona rağmen :mad:

Aynısını yaşadım.
Kabul etmememize rağmen bi ısrar bi ısrar. Biz bi de sonunda kavga etmiştik eşimin ailesiyle. Gelemediler o gün. :KK48:
Annesi ağlama krizine falan girmişti.:KK48:
Birkaç gün sonra arayıp şuan modum iyi müsaitim isterseniz gelin demiştim alakasız bi günde, yüzsüzce gelmişlerdi bi de. :KK48:
Valla konu sahibi gır gür çıkar ve kabul etme. Çünkü bu olaydan sonra durumun önünü alamazsın.

aynen hiç sormuyor müsait misin ben böyle bişey düşündüm ama sence olur mu demek yok. üstüne üstlük ben plan yapmıştım diyorum ona rağmen :mad:

Geri ceviremezseniz hersene kutlarsiniz beraber :KK70:
Beraber kutlamayida gectim hadi ailesi olabilir ama beni bostan korkulugu gibi hice sayip kafasina gore plan yapip uymami bekledi ya o saatten sonra bitti benim icin. Saygiysa once kendisi saygi gosterecek, beni insan yerine koymayana, sozume itibar etmeyene bende herseyi yaparim. Taviz verince, o insan yerine koymama olayi sadece dogum gunuyle sinirli kalmaz.

Kayınvalidenin doğurduğu çocuğunun doğum gününü o gün kutlamak istemesi hakkıdır.

Sanırım siz kayınvalidenizin genel üslubundan hoşnut değilsiniz.

Bundan sonra bir gün önce siz kutlayın ya da haftasonu tatiline çıkın.

selam kızlar,

3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.

fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi

ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.

bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi:KK57:

bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam :olamaz::olamaz:
Sende eşinin doğum gününden bir gün önce kurla hem seninki asıl sürpriz olur doğum gününü herkes anlar birşey yapacağını ama bir gün önce olursa hiç tahmin etmez sürpriz olur

Geri ceviremezseniz hersene kutlarsiniz beraber :KK70:
Beraber kutlamayida gectim hadi ailesi olabilir ama beni bostan korkulugu gibi hice sayip kafasina gore plan yapip uymami bekledi ya o saatten sonra bitti benim icin. Saygiysa once kendisi saygi gosterecek, beni insan yerine koymayana, sozume itibar etmeyene bende herseyi yaparim. Taviz verince, o insan yerine koymama olayi sadece dogum gunuyle sinirli kalmaz.
aynen öyle çok sinir oldum akşam baya kavga ettik eşimle bu yüzden

keşke o an aklıma gelseydi de dışarı çıkıcazdeseydim

Aman Allahım :D neyse sen de önceki gün kutla süpriz yap daha güzel olur

Daha 3 ay olduğu için farkedemediniz heralde ama biz aileyiz artık eşimle, bize sormadan ortak plan yapamazsınız derdim ben olsam. Dışarıda yer ayırttım parasını bile ödedim gelmeyin derdim.
keşke aklıma gelseydı söylerdim oyle :cry:

Simdi bi anne olarak dusununce dogurdugum cocugun dogdugu gun onun yaninda olmak isterdim yasi kac olursa olsun
Ama siz de plan yapmissiniz kv nin daha anlayisli olmasi gerekirdi

Biz dogum gunlerimizi hep ailecek kutlariz mesela , bana cok romantik birgun gibi degil de kalabalik kutlanmasi gereken bir gun gibi geliyor

Bence esinize acin konuyu o mudahale etsin ailesine

Kayınvalidenin doğurduğu çocuğunun doğum gününü o gün kutlamak istemesi hakkıdır.

Sanırım siz kayınvalidenizin genel üslubundan hoşnut değilsiniz.

Bundan sonra bir gün önce siz kutlayın ya da haftasonu tatiline çıkın.

sonuçta düşünmesi gerekir yeni evli bunlar plan yaparlar diye sırf huzursuzluk çıksın diye yapıyor
Simdi bi anne olarak dusununce dogurdugum cocugun dogdugu gun onun yaninda olmak isterdim yasi kac olursa olsun
Ama siz de plan yapmissiniz kv nin daha anlayisli olmasi gerekirdi

Biz dogum gunlerimizi hep ailecek kutlariz mesela , bana cok romantik birgun gibi degil de kalabalik kutlanmasi gereken bir gun gibi geliyor

Bence esinize acin konuyu o mudahale etsin ailesine
ben doğum günlerine çok önem veririm bilmiyorum

bir de ilk olunca heves ettim hazırlık yaptım vs şimdi tüm hevesim kaçtı

eşimle de tartıştık zaten annesinin iyi niyetli olmaduğını söyledim

Ya altı üstü doğum günü. Her bişeylere amma da mana yüklenir olmuş. Biz mi garibiz (35 yasindayim), yeni nesil gelinler mi? É sizin de evladınız olacak. Bırakın ailesi de oluversin kutlamada. Aile zenginliktir. Çok isterseniz 1 gün önce kutlayin. Bir annenin masum bir isteğini kırıp, daha şimdiden yüz göz olmayın kavinvalide ile. Evlilik idare etme sanatidir. Şimdiden pratik yapmaya başlayın.
12 yıllık evli 2 cocuk annesi biri olarak konusuyorum. 2 günlük dünya. İnanın bu meseleyi dert bellemeye değmez.

Back
X