- 5 Ağustos 2017
- 52
- 32
- 18
Şimdi burada iki taraf oluşmuş cevaplarda.selam kızlar,
3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.
fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi
ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.
bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi![]()
bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam![]()
Kv açısından bakınca evet haklı oğlunun Doğum günü ve o da kutlamak istiyor.
Sizin açınızdan bakınca sizde çok haklsınız ilk heyecanlar bunlar nasıl olsa daha önünüzde Allah izin verirse uzun seneler var. Aileniz büyüdükçe zaten hep bir arada olursunuz yani o ilk heyecan ister istemez zamanla Yok oluyor.
Kayınvalideniz haklı olsa da şunu diyebilirdi kızım siz yeni evlisiniz programınızı bozmayın ertesi gün hep birlikte yaparız. (Yani ne olabilir bunu dese ?) azıcık anlayış her şeyi çözermiş sanki.
ama bunlar ufak şeyler hiç yüz göz olmaya değmez. Alttan alın bence uzlaşmacı davranırsanız her şey daha kolay olur