eşim ve kv

selam kızlar,

3 aylık evliyim bu hafta sonu eşimin doğum günü. bende evlendikten sonraki ilk doğum günü diye baya özendim evde sürpriz hazırlamak için bir sürü şey sipariş ettim herşeyi hazırladım yani.

fakat eşimin annesi bana 'biz plan yaptık X e hediyesini de aldık o akşam pastayı alır geliriz hep birlikte kutlarız ' dedi

ben tabi şok oldum ama gayet sakin şekilde ' ama ben plan yapmıştım bir önceki yada sonraki gün hep birlikte kutlasak olmaz mı ' dedim.

bana ne dese beğenirsiniz ' merak etme biz çok oturmayız , doğum günü başbaşa kutlanmaz yıldönümünüzü başbaşa kutlarsınız , ayrıca asıl doğum günü o gün neden önceki yada sonraki gün kutlayayım kı ' dedi:KK57:

bende kalakaldım yani açıkça plan yaptığımı söylememe rağmen hiç anlayış göstermedi . şimdi hevesim gitti hiç bişey yapasım gelmiyor .çok sinir oldum kızlar ne yapsam nasıl davransam :olamaz::olamaz:
Şimdi burada iki taraf oluşmuş cevaplarda.
Kv açısından bakınca evet haklı oğlunun Doğum günü ve o da kutlamak istiyor.
Sizin açınızdan bakınca sizde çok haklsınız ilk heyecanlar bunlar nasıl olsa daha önünüzde Allah izin verirse uzun seneler var. Aileniz büyüdükçe zaten hep bir arada olursunuz yani o ilk heyecan ister istemez zamanla Yok oluyor.
Kayınvalideniz haklı olsa da şunu diyebilirdi kızım siz yeni evlisiniz programınızı bozmayın ertesi gün hep birlikte yaparız. (Yani ne olabilir bunu dese ?) azıcık anlayış her şeyi çözermiş sanki.
ama bunlar ufak şeyler hiç yüz göz olmaya değmez. Alttan alın bence uzlaşmacı davranırsanız her şey daha kolay olur

Bence bırak gelişsinler eşine de söyle. O gecenın sonunda. Bn senın Doğum gününü yarın kutliycam. Ona göre bunsayılmaz bnım içinde. Başbaşa kutliycez de bnım süprizim. Yarın de Güler yüzle hem eşinde heyecanlanır Sonra dersın annen aradı bız gelcez dıe. Bnde Bişy dıyemedım o yüzden yarına bıraktım die böylece. Eşinin gözüne görmüş olursun çaktirmadan. Ama Başak'a konular olur kendını ezdirme tabı. :halay:

Arsız kaynana.
gövde gösterisi yapmış baya.
Tavrını koyki sonradan üzmesinler. Daha kararlı davran baksana yüzsüzlüğe

Kesinlikle haksızsınız

Kendi doğum gününüz için aileniz arayıp size gelicez dese , aynı şeyi söyleyecek misiniz ?

Back
X