En ideali bu bana kalirsada...bi erkegin ilgilenmemesi bana erdem gibi geliyo..bilmiyorum...kadin zaten vefaliysa bu erdemi karsiliksiz birakmaz..Esim maasimi bilmez,nereye harcadigimi sormaz cok sukur onun karti da bendedir,evlendigimiz zamanda ne kadar altin bilezik takildi hic sormadi onlar senin dedi ne yaptigimdan haberi bile yok birimizin maasiyla geciniyorken digerimizinkini biriktiriyorum ben de
benim maas kartim esimde durur onunda kredi karti bende durur :)Kizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
Evlilikte ayrı gayrı olmaz da .neden bu birikim hep erkeğin cebinde yapılıyor onu anlamam. Şahsen çalıştığım dönem de de şimdide eşimin maaş kartı bende dir. Birikim yapıyorsamda kenara nekadar koydum eşim bilir. Ama bunu eşimden ben istemedim kendisi verdi 6 senedir böyleyizKizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
ben çalışmıyorum fakat aylık belli bir gelirim var,,, ben gelirimle kendime özel alışverişimi yapıyorum kıyafettir uçak biletidir, eve değişik bir şeydir arada evin büyük bir itiyacını görüyorum,,, klima gibi misal,,,,Kizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
Harçlık değilde bi miktar kendine al gerisini ver ama evin be eksiği var sen bilirsin bence para sende olmalı eşin ne anlar marketten tekstil bilmemne alılverişindenHarclik istemek hos mu yaa...ben insanlarin ne yaptigini mrk ediyorum acikcasi..fikir edinmek istiyorum..birikim yapilir tabi ama bu sanki daha naif olmali yaa
Ben nişanlıyım ama yapmayı düşünmüyorum. Tamam evde ayrı gayrı olmaz ama ben çalşıp çabalayım sonrada kendi maaşımdan utana sıkıla harçlık isteyimKizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
Biz de bu yöntemi tercih ediyoruz :)Ben alıyorum maaşı kendi hesabıma. Evde ekonomiden daha çok anlayan kimse evin geliri onda toplanmalı bence. Ayrı gayrı olmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?