- 5 Mayıs 2013
- 33.870
- 41.414
- 798
Derin kölelikle bağlantısı ne?Harcamalar ortak olmalı tabiki. Tüm faturaları bir kişi ödememeli onda hemfikirim.
Ama neden maaş kartımı eşime vereyim? Köle miyim ben?
Derin kölelikle bağlantısı ne?
Yani vermek deyin maaşın otomatik olarak onun kontrolüne geçtiği anlamı mı çıkıyor acaba ya da bu anlamı anlamayan tek ben miyim?
ya da bütün kocaları benim kocam gibi mi sanıyorum ki?
Derin kölelikle bağlantısı ne?
Yani vermek deyin maaşın otomatik olarak onun kontrolüne geçtiği anlamı mı çıkıyor acaba ya da bu anlamı anlamayan tek ben miyim?
ya da bütün kocaları benim kocam gibi mi sanıyorum ki?
Ben esime verdim kendi harcligimi aliyirum alisveris kira birikim borc ugrasip duruyor :) hic ugrasamam
Benim bankam az da olsa işlem ücreti alıyor. Farklı bankalardan maaş çekiyoruz biz.Benim merak ettiğimi internet bankacılığını kullanırken neden eft/havale yapmak yerine kartı verdiğin?
Ha ben böyle bik bik konuşuyorum ama kendi kardeşim vermiş kartını. Bir şey de diyemedim. İnternet bankacılığını öğretecektim zamanında.
Bizde ay sonu ortak olarak toplanır gidecek yerlere verilir kalanı ise hesabımıza yatırılır eşimde kalsa bile sıkıntı yok açıkçası ayrımız gayrımız yok çünkü...Kizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
Benim bankam az da olsa işlem ücreti alıyor. Farklı bankalardan maaş çekiyoruz biz.
Kaldı ki eft yapmakla kart vermek arasında bir fark göremiyorum ben.
Benim eşim alıp da kendi idare etmiyor parayı. Akşam eve getiriyor hatta ben ondan daha çok hesapçı olduğum için “sana şu kadar yeter” diyerek cüzdanına parasını koymuşluğum vardır.
Yani bizde o çekmiş, kart ondaymış hiç önemli değil akşam para bozukluklara kadar masada toplanır.
Harcamalar ortak olmalı tabiki. Tüm faturaları bir kişi ödememeli onda hemfikirim.
Ama neden maaş kartımı eşime vereyim? Köle miyim ben?
fatura ödemede ne var ki artık?
cepten tüm faturalar 10 dakkada ödeniyo..
oyüzden tek bi kişi halledebilir.
maaş kartını vermek de bi ölçüt değil bence..
kartım hep bende durur ama paramı eşime veririm..
ihtiyacım kadar harçlığım ve kredi kartım bende olur..
işte benim kafadan biri
ben de olduğu gibi veriyorum..
tüm ödemeler ve borçları o takip ediyo..
bende idare edecek kadar harçlığım ve kredi kartım var...
gerisini o halletsin..erkek değilmi, biraz geçim planı yapmayı bilsin...
Kizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?