Eşin o parayı ne yaptığına bağlı bunun cevabı.Kizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
Kizlar ozellikle yeni evlilere soruyorum...maas kartinizi esinize veriyo musunuz yada maasinizi aldiginiz gun eft yapiyo musunuz esinizin hesabina..birikim yapmak adina soruyorum bunu
Bicok kisinin yasadigi bi skinti bence bu...bizde esimle tartistik...maasinin tamamini ver demio tabiki...bi kismini al..bi kismini eft yapabilirsin dio...ev almak icin...cok rahat biri oldugum icinde...kisitli parayla gecinmek istemiyorum aslinda...hata yapiorum belki yaa bilmiyorum
Sonunda irkekçi olmayan bir yorum çıktı.Valla bizde her ikimizin de kafası iyi basar para işlerine.
O yüzden hep ortak hareket ediyoruz.
Benim maaşım birikiyor,onun maaşının bir kısmı harcamalara kalan kısmı yine birikime.
Nereye ne kadar harcanmış her ikimiz de iyi biliriz.
Sonunda irkekçi olmayan bir yorum çıktı.
Yani bassın arkadaş çalışıyorsan eğer, iş hayatındaysan bassın kafan. Hem basıp ne oluyor ki sanki biz de borsa falan takip ediyoruz ki etmek de isterdim.
Orta direk olarak yatırımlarımız çok karışık olmasa gerek. Ben yatırım işini erkek işi olarak gören kadınların başına gelenleri normal karşılıyorum.
Demiş bazıları “maaş kartımı vermem harçlık gibi istemem” yani benim maaş kartım dediğim gibi ezelden beri eşimde ama 1 kere harçlık istemedim. Ha param biter ondan isterim bundan da gocunmam yani bunun abartılmasına da hayret ediyorum.
Aslında Laale biz böyle yapıyoruz da benim yaklaşımım bu değil. Şöyle; maaşlar çekildi eşimin cüzdanında…Bu işler gerçekten insanların karakterine bağlıymış,yeni yeni öğrendim ben de.
Şimdi düşünüyorum da gerekirse kartımı da veririm,maaşımın son kuruşuna kadar da sayarım adama.
Çünkü bilirim ki beni asla zor durumda komaz,hatta çoğu zaman benim cüzdanımda ondan daha fazla para vardır.
Maaşımı hiç istemedi ama istiyorsa vardır bildiği derim sanırım.
Bicok kisinin yasadigi bi skinti bence bu...bizde esimle tartistik...maasinin tamamini ver demio tabiki...bi kismini al..bi kismini eft yapabilirsin dio...ev almak icin...cok rahat biri oldugum icinde...kisitli parayla gecinmek istemiyorum aslinda...hata yapiorum belki yaa bilmiyorum
bence eşler parayı düzgün harcamayı bilyosa maaşlar birleştirilsin ve evde gizli saklı olmasın. ama bazı adamlar var ki borç batağı içinde evini ailesini rezil ediyo. elde avuçta ne var alıyo ve sonuçta da ne birikim ne yatırım bişey olmuyo. ailenin geleceğ i ve selameti için ayrı birikim yapmak gereki rbu durumda
Harçlık diye bir şey yoktur bence. Cebine alacağın para vardır.Ayol yıllardır kendi başıma biriktirmişim,harcamışım.
Evlenince mi basmayacak kafam?
Dediğin gibi gelir belli gider belli.
Neyin karmaşası bu?
He ben de isterim harçlık.
Hatta varken de isterim,Allahım korusun,kadınız,dışarıda bize hep para lazım.
Aslında Laale biz böyle yapıyoruz da benim yaklaşımım bu değil. Şöyle; maaşlar çekildi eşimin cüzdanında…
Yemek yeriz. Sonra yatak odasında paraları çıkartırım. X yere şu Y yere şu. Al sana bu, bana da bu, evde de şu kadar kalsın lazım olur. Kalan paranın yeri belli zaten. Olay bitti. Para da bitti tabi..
Hiç gizeme gerek yok.
Gardırop kürkümün cebindeHeehhhh yerini de öğrendik paraların.
Hangi çekmecedeydi yav?
1. 2. 3.?
Bak işte adam bile bile borç batağındaysa, kumardı,kadındı,alkoldü varsa ben zaten boşanırım.
Maaşımın da nereye gittiğinin bir önemi olmaz artık.
Neyin selameti ve geleceği olacak ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?