esim ve malesef ailesi

işaretlediğim kalıp kk'da o kadar sık duyduğum bi kalıp ki, ama ben ne demek olduğunu bilmiyorum, ben senin yaşadıklarını yaşasam kimseye bilenmem eşimden başka o saatten sonrada yemişim onun özünü der boşanırım

bizim toplumda evlenmezsin evde kaldı olursun evlenirsin kötü gelin olursun boşanırsın dul kadın olursun boşanmak okadar kolaymı sence?

bu tarz genellemelere katılmıyorum başımıza gelen her kötü durumu genelleme gibi bi huyumuz var kadınlar olarak, bu şeye benziyo aldatılan kadınlar her erkek aldatıyo diyolar ya aynı onun gibi

Boşanmalıyım mı derken ?? Hala yani...

Boşanmayın belki bir kaç roman daha yazarsınız bundan sonra yaşayacaklarınızdan

İlginiz için teşekkür ederim siz evlimisiniz bilmiyorum ama ben dogu kulturu ile buyudum malesefki bosanmak icin benim anlattiklarim sebep degil ben her ne kadar modern bi ailede buyusemde benim için son ihtimal bosanmak tabi bugun sizlerin yorumlari bana ışık tuttu ve bi konusma yapicaz esimle insallah hayirlisi olur

arkadaşım öncelikle sabırlar diliorum ama istediğin kültürde yetiş. hiçbirşey senden önemli değil. ayrılsan ailen arkanda durmaz mı. durmasın mesleğin var gir bi işe bak başının çaresine böyle ömrün biter bu insanların yaptıkları bitmezzzzzz
iyi düşün ve sakın çocuk yapmaaa.

sizde maalesef sadece eşiyle değil ailesiylede nikah kıyanlardan olmuşsunuz.
en çok üzüldüğüm kısımda iyi bi işiniz varken bırakmanız oldu.
doğuluyum batılıyım değil mühim olan mutlumuyum mutsuzmuyum kısmı önemli.mutsuz bi evliliğii sürdürmek hangi yörenin adeti ola??
siz ne istiyosunuz onu düşünün,gerisi boş..

Söyleyecek söz bulamıyorum Allah herşeyin hayırlısını versin ama anlattıklarına bakarak boşanman en hayırlısı gibi görünüyo

Haklısınız ben esimle degil ailesi ile ewlendim ve birazdsn gelecek konusucaz biliyorum kavga ile sonuçlanacak. Bu kadar kisi bitir diyor sanirim artik ailemle konusmaliyim. Bide burda okuduklariniz en hafifleri inanin..

Son düzenleme:
Haklısınız ben esimle degil ailesi ile ewlendim ve birazdsn gelecek konusucaz biliyorum kavga ile sonuçlanacak. Bu kadar kisi bitir diyor sanirim artik ailemle konusmaliyim. Bide burda okuduklariniz en hafifleri inanin..

bu kadar kişi yazdıklarınıza göre bitir diyo,en hafifleri diyosunuz bide:26::26:
hayırlısı olur umarım hakkınızda...

Asla cocuk düşünmüyorum tum baskilara ragmen ben birakin boyle bi aileye boyle bir dunyaya cocuk yapılır mi degermi bilmiyorum burda yeniyum herkes okadar skntili ki. Allah in zoruna gitmedin helede kiz cocuk cok zor bu arada dipnot benin esimin kiz kardesi yok 4 erkek kardes ve ben ilk gelinim

şu anlatılanların başına birde eşim özünde iyi birisidir diye yazmıyosunuz deli oluyorum yemin ederim. özünde iyi olmak nedir. anne baba kv kp destek olur köstek olmaz nifak sokmaz ara bozmaz adam özünde iyimi olur. asıl ara bozucu aileye karşı eşinin yanında duran siz ailemsiniz ama eşimde artık benim ailem yuvam babam olarak sen seni boşatıcam diyemezsin karıma karımın yanında küfür edemezsin diyen adam özünde iyidir. peki sorarım size eşinizin özü ne çekirdeğinemi inmek gerek bu adamın. eşiniz iyi falan değil. aldatma var ailesi yanında dövmeye kalkma var. intahar eder. bu yüzden affedilir utanmadan babasının yanında dost hayatı yaşadım varmı diyeceğin der. bunu diyosa gitmenizide beklemezki bu adam yine aldatacak demektir. kp kimmişki bana laf söyleyecek oğlumu boşatıcam diyecek bana. eşime derim bak baban ne diyor babasına sen ne konuşuyosun baba demiyosa ben boşarım onu intaharmı ediyo başkalarıylamı düşüp kalkıyo ne halt ederse etsin sonrasında.

Hiç mi değeriniz yok kendi gözünüzde? Neden insanların sizi böyle duygusal olarak yıpratmasına, sömürmesine izin veriyorsunuz? Siz bunları hak ettiğinizi mi düşünüyorsunuz?

canım ne yaptın konuştun mu eşinle merak ettim. umarım hayırlısı olur.

bende bu soylediklerinizden oturu bosanmanizi tavsiye ederim.ama bunun icin alt yapiyi iyi hazirlayin derim ben.yani bir is bulun ve kendi ayaklariniz uzerinde durmaya bakin biran once.daha sonra ailemin yanina gidemem artik onlarla da yasayamam derseniz ki o konuda yorum yapmamissiniz sanirim o zaman da kendi basiniza yasayacaginiz bir ev tutmanizi oneririm.bir oda olsun ama sizin olsun derim.hakkinizda hayirlisi olmasi dilegiyle...

canım ne yaptın konuştun mu eşinle merak ettim. umarım hayırlısı olur.

Evet canim konustuk cok pisman oldugunu soyledi ozur dileyip durdu. Ama ben hâlâ
Soguk davraniyorum biraz dusunucem dedim. Zaten ayri uyuyorum 1 haftadir.Pervane oluyor ama benim icimden bazi seyler koptu.

Evet evliyim iki yıla yaklaşıyor,üstelik bende o kültürden geliyorum senin yaşadıklarını yaşasaydım katlanmazdım İşte bizim en büyük sorunumuz bu biliyormusun doğu-batı ayrımı ve iyi bir işiniz varken bırakmak...
Peki en son ihtimal ne senin için, yani sana daha ne yapmaları gerekiyor sadece merak tabi dilerim o son ihtimal hiç olmaz ama maalesef yaşadıkların tekrar edecek gibi görünüyor.

Son düzenleme:
Evet canim konustuk cok pisman oldugunu soyledi ozur dileyip durdu. Ama ben hâlâ
Soguk davraniyorum biraz dusunucem dedim. Zaten ayri uyuyorum 1 haftadir.Pervane oluyor ama benim icimden bazi seyler koptu.

Arkadaşım sen pek boşanmaya meraklı değilsin galiba? hatta biri kalkıp erkekler böyle evet dese kabullenip barışıcaksın sanırım. Lütfen aşkımızdan mantığımızı kaybetmeyelim lütfen. Aşk karşılıklıdır ama yoksa mantık tamamen sende olmalıdır. böyle bi durumda kusura bakma ama boşansam mı değilde boşanıyorum denir.
Bir de çok merak ediyorum nasıl tanıştınız eşinle? nişanlılık döneminiz nasıldı ?

Benim icin son ihtimal diye adlandirabilecegim birdurum yok ben sadece keske dememek istiyorum bosandiktan sonra her insanin bosanmak icin bi dusunme surecine ihtiyaci war ben o noktadayim.

Hepimiz sana ben olsam çoktan boşanırdım diyeceğiz ki bence mantıklı bir insanın söyleyeceği sözler bunlardır. Ha ekonomik özgürlüğün vardır ailen seni anlayacaktır v.s. gibi detayları bilmeden konuşuyorum ama bence sen kocanı afferdesin gibi geliyor. Ama yine de dostana bir uyarı zaman geçtikçe iyi olmayak kotu olacak ve bence kocam ozunde hıc de normal biri degıl. Normal biri olsaydı senı kaybetmemek ıcın ıntıhar gıbı kendi kişiliğini yoksayan bir şeye girişmezdi. Karakteri oturmuş olsaydı babasının yanından sana öyle davranmazdı. Ailesi iyi olsa kına da baban kola koymamış diye kin tutmazdı. Kocan seninde ağaç kovuğundan çıkmadığının farkınd aolsa her pazar kendı ailesine gidip senin ailene kin tutmazdı.

Belki biraz sert konuştum ama lütfen gerçekçi olun! Böyle bir insan değişmez!

Teyzemin başında aynı sizin ki bir eş var. Kadın yıllar içinde kendi kişiliği yitirdi. Her günü stress sıkıntı üzüntü. yetmezmiş gibi bir de iki kız çocuğunu ikiside babasının dengesiz davranışları yüzünden sosyal fobileri oluştu. Kendinize acımıyorsanız gelecekte çocuklarınızı duşunun. Ayrılın dıyemem tabı kı ama cooook cooooook ıyı dusuunun derim.... Keske bir imkanınız olsa da teyzemle konusabılsenız....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…