esim ve malesef ailesi

Valla arkadaşım düzgün bir evliliğin ilk 1 yılı da ilk 10 yılı da kötü geçmez.
İlk seneler böyledir sonra düzelir olayına ben inanmıyorum.
Ne olacak 1 seneden sonra sihirli değnek mi değecek?
Empati kurmaya çalışarak şunu söyleyebilirim, eşin iyi bir eş olamamış. Aldatma desen var, seni sayamaması desen var, ailesini ön plana alması var.. var da var yani... bence ayrılık sizin için daha hayırlı olacak gibi görünüyor anlattıklarına bakınca..

canım hakkında hayırlısı olsun inş. rabbim sabırlar ve kolaylıklar versin. dün gece ne yaşandı?

kavga ettik yine aileler geldi babama hakaret etti bende herseyimi topladım geldim bitti yani inanın sinirden çıldırıorum babam annem cok uzgun babam dovmeye kalktı zor tuttuk. ellerim titrio aglıorum suan keske evlenmeseydim. baba evide cok zor bilmiorum napıcam...

aklın yolu bir,siz boşan dediniz diye boşanacak değilim demiştin

allah yardım etsin canım. inş en kısa zamanda kendini toplar ve yoluna bakarsın canım.

zaten boşanmalı,kendi kurtuluşu geleceği için

Sonucta elinden geleni yapti. Ama iste yuvayi yikmak kolay deyil. Ama artik onlarda babasina hakaret edicek kadar edepsizlik ettilerse kendileri iyice kasinmis.

Ama gorursun sinirleri yatisinca baslicaklar kiza geri don diye. Allah akil fikir versin boyle insanlara.

Biliiomusun oyle cok istiyorumki pisman olup tekrar barışma cabasina girmelerini ozaman icim buz gibi olacak ve asla donmeyeceim.. dualarinizi esirgemeyin nolur

Umarim Allah size ayni durumu yasatmaz. Empati kurarak yorum yapin biraz..

kızım sen eziyet çekmekten,ailene küfredilmesinden keyf mi alıyorsun.boşanmak senin kurtuluşun neyin empatisini istiyorsun

Iyiki boyle bi site warmis insan en azından birszcik rahatliyor gozumde yas kalmadı arkadaslar haftaya tam 1 yil oluyor evleneli. Ben napicam ailemlede yapamam ben inanin kendi ewinin rahatligini babanin ewinde bile bulamiosun sigara iciorm o bile zorla saklanarak ... boyle omur gecmezki canim cok yaniyo gecen yil bu zamanlar ne kadar mutluydum( nolur dualarinizi esirgemeyin.. hepinizi sewiorum..

kızım sen eziyet çekmekten,ailene küfredilmesinden keyf mi alıyorsun.boşanmak senin kurtuluşun neyin empatisini istiyorsun

Belli ki Sen okudugunu anlayamayan kapasitesiz bi insansin bosanma kararı 1 saatte verilmez diorum rica ediyorum bana yorum yapma keyif alıyor olsam suan kendi ewimde olurdum..

Son düzenleme:
Belli ki Sen okudugunu anlayamayan kapasitesiz bi insansin bosanma kararı 1 saatte verilmez diorum rica ediyorum bana yorum yapma keyif alıyor olsam suan kendi ewimde olurdum..

aslında istediğin yorumu yapacaktım ama neyse sıkıntılısın.aklın başında değil.inşallah ileride pişman olacağın bir şey yapmazsın
kapasitesizden sevgiler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…