Bosaniyoruz kizlar.dun gece hersey bitti.Allah yardimcin olsun kesinlikle. Boyle insanlarla ugrasmak zor sonucta. Ama iyi ki cocugun yok simdilik.
Umarim en kisa zamanda calismaya baslarsin. Bizi haberdar et durumundan.
Bosaniyoruz kizlar.dun gece hersey bitti.[/QUO
Bazı şeyler yaşamadan öğrenilmiyor. İleride içine sinmeyen bir adam ve aileyle olmaktan, kendini her gün üzmektense sayılı günler üzül hayatını daha güzel yaşa inşallah. Ne yaparsan yap kaderden kaçamıyorsun.Kader de yaşamam gerekiyormuş de ve hayata daha sıkı sarıl. Önemli olan sensin bunu düşün. Kolay hiç bir şey yok bu hayatta malesef. Hakkında hayırlısı olsun.
Bosaniyoruz kizlar.dun gece hersey bitti.
canım hakkında hayırlısı olsun inş. rabbim sabırlar ve kolaylıklar versin. dün gece ne yaşandı?
Bosaniyoruz kizlar.dun gece hersey bitti.[/QUO
Bazı şeyler yaşamadan öğrenilmiyor. İleride içine sinmeyen bir adam ve aileyle olmaktan, kendini her gün üzmektense sayılı günler üzül hayatını daha güzel yaşa inşallah. Ne yaparsan yap kaderden kaçamıyorsun.Kader de yaşamam gerekiyormuş de ve hayata daha sıkı sarıl. Önemli olan sensin bunu düşün. Kolay hiç bir şey yok bu hayatta malesef. Hakkında hayırlısı olsun.
tşk ederim inşallah kısa surede toparlarım kendimi
kavga ettik yine aileler geldi babama hakaret etti bende herseyimi topladım geldim bitti yani inanın sinirden çıldırıorum babam annem cok uzgun babam dovmeye kalktı zor tuttuk. ellerim titrio aglıorum suan keske evlenmeseydim. baba evide cok zor bilmiorum napıcam...
aklın yolu bir,siz boşan dediniz diye boşanacak değilim demiştin
Kiz bosaniyorum diyor, yuvasi yikiliyor cok uzgun, senin soyledigin seye bak.
tşk ederim inşallah kısa surede toparlarım kendimi
Daha cok gencsin canim, Rabbim karsina ins seni hakeden birilerini en kisa ve en hayirli zamanda cikarsin insallah ve hakettigin mutlulugu yasa.
Uzulme cok fazla, sonucta edepsizliklerinde asmislar kendilerini, artik yapacagim herseyi yaptim diyorsan zaten sorumluluk da senden gitmistir, Rabbim katinda insallah.
Insallah kendini bir an evvel toplayip calismaya basla canim.
zaten boşanmalı,kendi kurtuluşu geleceği için
Sonucta elinden geleni yapti. Ama iste yuvayi yikmak kolay deyil. Ama artik onlarda babasina hakaret edicek kadar edepsizlik ettilerse kendileri iyice kasinmis.
Ama gorursun sinirleri yatisinca baslicaklar kiza geri don diye. Allah akil fikir versin boyle insanlara.
Dusunup karar vermekten bahsetmistim ben orda sizin fikirleriniz bnm icin tabiki degerli guclu olamamaktan korkuyodum ve oylede oldu gercekten umarim.toparlanirim..aklın yolu bir,siz boşan dediniz diye boşanacak değilim demiştin
Umarim Allah size ayni durumu yasatmaz. Empati kurarak yorum yapin biraz..
kızım sen eziyet çekmekten,ailene küfredilmesinden keyf mi alıyorsun.boşanmak senin kurtuluşun neyin empatisini istiyorsun
Belli ki Sen okudugunu anlayamayan kapasitesiz bi insansin bosanma kararı 1 saatte verilmez diorum rica ediyorum bana yorum yapma keyif alıyor olsam suan kendi ewimde olurdum..
aslında istediğin yorumu yapacaktım ama neyse sıkıntılısın.aklın başında değil.inşallah ileride pişman olacağın bir şey yapmazsın
kapasitesizden sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?