esim ve malesef ailesi

Ewet bosanmaya merakli degilim bu durum olursa eger meraktan degil tek cozum oldugu icin olur.ben sadece mantikli dusunemiyorum ve ailemde kimse bilmiyor fikir alayim diye bu konuyu actim ha herkes bosan demis ewt benden kizlar tmm bosaniyorum gibi bi cevapmi bekliyorsun onu anlamadim tsk ederim dikkate alip cvp vermissin... soruna gelince simdiki modern gorucu usulü kuzenim tanistrdi ailelerde biliyordu 6 ay konustuk hepsi pervaneydi bana gerek maddi gerekmanevi anlamda hersey dirt dortluktu esim bana cok düşkün du sabaha kadar tlf kspattirmaz nefes alio verisimi dinlerrdi ben uyurken. Hergun arabama beyaz gul koyardi hic sesini yukseltmedi ailesi surekli arar hediyeler alırdı muthis bi dugun yaptilar sanatci fln geldi kinam ayni sekilde muthis oldu inanin hala konusurlar dugunumu belkide nazar diyorum cunku evlendikten sonra basladi hersey ... bi aile ancak bu kadar degisebilir. Benim akraba cevrem evlendiktem sonra cok dedikodu cikardi teyzelerimin kizlari var benim yaşımda arkamdan cokn laf ettiler bekarlar bu arada. Ben hep sansli oldum hayatta tecrubesiz olmama rağmen bi sirkette insan kaynaklarinda basladim ise ve sakin yanlis anlasilmasin ovunmek icin demiyorum oldukca guzel ve bakimliyim cekemeyenim coktur.bundan oturu kimseye laf dusurmekte istemiyorum onun icin iyice dusunup karar vermrk istiyorum:2:

cok zor bi durum ama sizin düzelir yanınız yok bence...ne kocandan nede ailesinden yana yüzün güler...eğer cocugunda yoksa boşan yoksa sonra daha da pişman olursun...ya elinde cocugunla dönersın yada ömür boyu cekmek zorunda kalırsın...

sevgili konu sahibi,

Bence hemen bosanilicak bir durum yok. Sadece cok huysuz ve gorgusuz insanlar var. Benim size soyliyebilecegim ilk sey sakin ama sakin cocuk yapmayin bir iki sene, yada hersey rayina oturana kadar. Bazi aileler malesef boyleler. Inanin bircok ailede bu kadar olay olmasada insanlar yeni duzene alismakta gucluk cekiyor. Hele de insanlar cok kendini beyenmis ve biraz da terbiyesizse, ki sizin kayinpederiniz oyle birine benziyor bu durumlari yasayabiliyorsunuz.

Bakimliyim guzelim demissiniz, muhtemelen sizi sus bebegi gibi goruyorlar, sizde karsi cikip direnince kendilerine yediremiyorlar. Esiniz yola gelebilir belki, ama annesine olan aski bence kolay sonmez, bununla yasamak zorundasiniz ki bu kotu birsey deyil. Her anne evladinin kendisini cok sevmesini ister. Birde esinizin meslegi ne bilmiyorum ama, bence kesinlikle is bulup calisin. Inanin boyle durumlarda kadin guclu olmali diye dusunuyorum. O zaman sizi istedikleri gibi oynatamiyacaklarini bilirler ve bu kadar uzerinize gelemezler, ne esin ne ailesi.

Mumkunse muhakkak tekrar calismaya baslayin, bu konuda baski yapin, ve isinizde yukselin. Eyer istemiyorlarsa calismanizi, bu buyuk ihtimal sizi istedikleri gibi yonetemiyeceklerinden korktuklari icin olur diye dusunuyorum. Buna izin vermeyin.

tesekkur ederim yorumunuz icin ewet benim kayinpederim biraz gorgusuz cunku sonradan gorme dedikleri cinsten. Cok fazla muhattap olmuyorum esimlede ailesiylede sadece kayinvalidem geldi baristinizmi dedi evet deyince resmen morali bozuldu artik asla sorunlu olsak bile onlara birsey soylemicem cunku mutlu oluyorlar. Calismayi cok istiyorum insallah eski isim gibi guzel bi is bulurum.

kayınbaban gelip sana bağırıyor.eşinde buna destek çııyor.senin aileni tınlamıyorlar.seni insan yatagına koymuyortlar..evlendiğin günden beri sıkıntı çekiyorsun ve eşin seni aldatmıs ve bize boşanayımmı diyemi soruyorsun..
sen dayak yemeyimi bekliyorsun bu evlilikte ondan sonramı ayrılacaksın.

Arkadaslar,

o kadar cok aile var ki boyle. cok iyi bir doktorun esini biliyorum. Cok kibar nazik insanlar, kendisi ve ailesi. Ama gel gor ki geline karsi cok hazimsizlar. Gelin esinden kucuk ve cok guzel bir kiz. Sanirim ailesinin derdi gelini sahiplenmek, ama onun ailesini istemiyolar, ve gelini kendi hamurlarina gore yugurmak istiyorlar. Oyle oluncada kizcagiz cok sorunlarla bogustu. Ama diyecegim o ki mumkun mertebe kulaklarini tikayip kendi yoluna bakmak, cunku bu tip insanlar karsilarindakini istedikleri gibi sekillendiremeyecegini bilirlerse yapabilecekleri bisey kalmaz. Bu arada doktor beyimiz de annesine asik. Ama simdi gelinimiz gosterdi disini kibarca, ve eside gikini cikaramiyor.

Diyecegim bu. Lutfen yangina korukle gitmeyelim. Ben arkadasin dayak yiyecegini filan sanmiyorum, sadece sinir harbi yapicak biraz anlasilan o kadar. Sinir harbini de hangimiz yapmiyoruz ki ? Hangimiz bu dunyada yerimizi kazanmaya sahiplenmeye calismiyoruz ki? Dunta cok super bir yer olsaydi imtihan dunyasi denmezdi ama dimi?

Saygilar

sevgili arkadaşım , anladım ki kendine ve ailene laf getirmek istemiyorsun ... bi kere baba evine gidip geri dönmüşsün ... bunun zor olduğunu düşünüyorum... bende sana boşan diyenlerdenim ... tabiki bizim dememizle boşanacak değilsin ama yazdıklarından çıkardığım bu işin çokta uzun sürmeyeceği ... birde dediğine göre kayınpederin sürekli alkol alıyor ve dövdüğü ettiği insanlardan bahsediyor bunları anlatırkende belindeki silahı gösteriyor ... benim anladığım az biraz seni tehdit ediyor ... o yüzden ben işin sonu kötüye gitmeden ayrıl dedim ... umarım hayatın istediğin gibi ve musmutlu devam eder :)

Yani ben anlamıyorum o zaman neden konu açıyorsunuz? Anlatıyorsunuz, adam anası danası neler etmiş, napim diyorsunuz geneli mantıklı ol çekme boşan diyor, kalkıp boşanıyorum kızlar dememi mi bekliyorsunuz diyorsunuz.

O zaman niye yazıyorsunuz? Ağlayın açılın o zaman.

Siz once okudugunuzu iyi anlayin ya da hic cevap yazma zahmetinde bulunmayin. Benim bosaniyorum ya da bosanmiyorum demem icin takdir edersinizki bi zamana ihtiyacim var benim kasteddigim bu karari hemen vermenin erken oldugu bu surec icinde isimi ve bosandiktan sonraki hayatimin nasil olacagi ve bunun icin bi hazirlik asamasinin gerektigini dusunmem verdigim cevaplara etken sebepler...

Tesekkur ederim yorumunuz icin. Bahsettiginiz kisi ile ayni sorunlari yasiyorum. Benim esimin ailesi istiyorki ben ailemi sileyim onlarla goruseyim surekli hatta onlarda kalayim ve bunun yaninda da esimi kiskaniyorlar... dediginiz gibi buyuk bir mucadele gerekiyor artik hayirlisi olsun su ara kendimle yasiyorum esimle ve ailesi ile hic konusmuyorum.

Son düzenleme:
Bence boşanın. NET.

Tamam herşey düzelebilir, fedakarlık ve çaba da gerekir ama bi evlilik bu kadar sıkıntıyı düzelterek güzelleşmemeli. Baba ayrı arıza, eşiniz deseniz ? İntihar etmek ne ya? Babam seni çekmek zorunda değil fln... Ohoooo, siz bunları düzeltseniz bile (ki sanmıyorum malesef, üzmek istemem ama cidden bazen çok gerçekçi olmak lazım) düzeldiğinde sizin artık bu evlilikten keyif alıcak eşinize katıksız sevgiyle bakıcak haliniz kalmaz.

Haklısınız inanin su an zaruri seyler icin kinusuyoruz ama midem bulaniyo hepsinden nefret ediorum. Bu kinim gecermi bilmiyorum ...

herkes diyor evliligin ilk 1 yili kitu gecer diye malesef istisna olamadik bizde... keske dememek icin elimden geleni yapicam artik hayirlisi. .

Tesekkur ederim insallah sizde hayat boyu mutlu olursunuz. Beni yanlis anlamayin sizin demenizle bosanicam yada bosanmicam diye bi problemim yok hepiniz zaman ayırıp yaziyorsunuz bana isik tutuyorsunuz tabiki dikkate alicam ama benim birazcik daha zamana ihtiyacim war .

İcime sikinti basti okurken allh yardimcn olsn cnm bnm fkrim kacip kurtlman yuzlerine bkilcak insanlar degiller

Allah yardimcin olsun kesinlikle. Boyle insanlarla ugrasmak zor sonucta. Ama iyi ki cocugun yok simdilik.

Umarim en kisa zamanda calismaya baslarsin. Bizi haberdar et durumundan.

Çok zor günler yaşamışsın, geçmiş olsun. Okudum da yazdıklarını 11 ayda epey şeyler yaşamışsın. Söyleyecek çok şey bulamıyorum aslında. Böyle biriyle ne kadar ömür geçer bilmiyorum. Baba evine dönmek zor biliyorum, ben de dönenlerdenim çünkü ama inan bu yaşadıklarından daha zor olmasa gerek. Eğer bir işin olsaydı en azından kendine yeni bir düzen kurardın. Şimdi yapılacak tek şey var, o da boşanmak ve en kısa sürede bir iş bulup kendi ayaklarının üzerinde durmak. Allah yardımcın olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…