• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Konu sahibinin "kadını durağa bırakıyor" yazdığı birden fazla mesajı mevcut. Adamın iş yeri, sanayide çıkışa en yakın iş yeri değilse; adamın çalışanını/ çalışanlarını sanayi sitesi içinden çıkıp, durağa bırakması normal.
Dedim ya Bana ters banane kim nasil tepki veriyor

Düşünce tarzınız hiç hoş değil. Burada tek

Eşime sorup yorum yapmasını istedim: Ortada bir şey olabilir de olmayabilir de. Önemli olan eşinin istemediği/rahatsız olduğu bir şeyi ısrarla yapması karısına saygısının olmaması dedi. Sonra şunu sormamı istedi, siz çalışıyor musunuz? Aynı şeyi siz yapsanız nasıl karşılar?
Çalışmıyorum,eşimden önce ben böyle bir konumda olmazdım kimsenin arabasında birebir bulunmazdım ,eşim de buna müsade etmezdi ki empati yoksunu bu yüzden

Düşünce tarzınız hiç hoş değil. Burada tek sorun eşinizin telefon şifresini değiştirmesi. Lütfen erkeklerle çalışan kadınlara sizin kocalarınıza kanca takmaya çalışan yollu

Konu sahibinin "kadını durağa bırakıyor" yazdığı birden fazla mesajı mevcut. Adamın iş yeri, sanayide çıkışa en yakın iş yeri değilse; adamın çalışanını/ çalışanlarını sanayi sitesi içinden çıkıp, durağa bırakması normal.
Hayır kadını durağa bırakıyor derken ,evinin hemen önünde inmediğini evine en yakın yerde indiğini söyledi eşim .yani 15 /20dk işten evine kadar götürüyor kız evinin tam önünde inmek istemeyip yakınında iniyormuş

İş yerinin hemen arkası otoyol zaten ulaşım sorunu yok

Aslında sana laf soktu.

Niye dul diye altını çizdin. Dul! Olunca noluyor? Aranıyor mu?

Ama dikkat et de dul kalma.
Bence konu sahibi tanımlamak için söyledi o kelimeyi ya. Yani dul şeklinde bir aşağılama kelimesi değil. Kaldı ki dul olmak zaten aşağılanma ya da başka bir şey de değil.

Allah allah ya çok ilginç başka yazan da olmuş

ben o kadar sene sanayi ortamında çalıştım
ki bundan seneler seneler önce yani, öğrenciyken
Ankaranın sanayileri bunlar

benim çalıştıklarımdan sadece Kayserili ultra mega muhafazakar bir yer vardı bi onların muhasebecisi erkekti o da fabrikaları da vardı fabrikanın da muhasebesini aynı abi tutuyordu. etrafta büyük yerlerde (fabrika düzeyinde ama) genelde erkekti, evet.
ama geri kalan sanayide küçük işletme, esnaf etrafta dünya kadar yer biliyorum hep kadındı.
zaten başka bir muhasebeciye gidiyordu o yapıyordu büyük işleri, dükkanda duran kızlar fatura evrak kürek ve anladığı kadar muhasebe yapıyordu...

konuya yorumum ise
bişey yapacak olanın tek yolu arabayla alması bırakması değil ya, yapacak olana yer mi yok yol mu yok? ben böyle şeylere takılmam hiç açıkçası. o kadar senede beni de bir sürü alan bırakan olmuştur. kimseyle bişeyim olmadı. çoğunun şu an adını hatırlamıyorum. ha ama beni genelde aile evine bırkaırlardı o da o kadar yol üstü bir yerdi ki.

ama rahatsızsanız eşiniz neden bu kadar ısrarlı işte orası apayrı bir konu.
Ya kadın ailesiyle falan yaşamıyor kendi ayrı evi varmış,dediğiniz gibi önmuhasebe işleriyle anladığı kadar uğraşıyor.ben kadına iyi kötü yorum bile yapmıyorum medeni halini söylüyorum yine de taş atanlar oldu,o yüzdendir ki sanıyorum tam evinin önünde inmiyor da evine yakın yerde iniyor,abartıyorsun diyenler için kızın saçları arabada üstüme bulaştı ne kadar can sıkıcı

Çalışanını kış günü evine bırakmasında bir sıkıntı yok bence. Şifreyi de kameralara bakıp sorun çıkarmayın diye değiştirmiş olabilir.

Ben de 6 erkeğin çalıştığı bir iş yerinde tek kadın olarak çalıştım bir dönem. Patronun eşi de sizin gibiydi. Kadın çalışan aldığını duyunca iş yerine gelmişti. Hatta beni çaktırmadan sorguya çekmişti. Bir tehlike olmadığını anlayınca zamanla arkadaş bile olmuştuk. Bazen eşiyle aynı masada çalışmak zorunda da kalıyorduk, çalışırken yiyelim diye kek kurabiye falan gönderirdi. İşten çıkarken gitmesen olmaz mı diye sormuştu. Şu an o iş yerine dışarıdan hizmet veriyorum ve müşteri ziyertine gittiğimde selam göndeririz birbirimize.

Yani düşündüğünüz gibi olmayabilir. Tabi eşinize güveniyorsanız. Güvenmiyorsanız muhasebeci olmaz başkası olur.

😅demeyin ya,20 yıllık evliliğimde hiç bu kadar sürekliliği olan sorunumuz olmamıştı,gelirgeçer bir durum değil yani benim için,eşime sorsan kızı gibi görüyor kız ona abi diyor ,hep hikayeler böyle başlar dimi ,ayrıca kızın sevgilisi varmış ben de kameradan baktiğimda her boşlukta tek konuşuyordu.kalbimi bozmak istemiyorum ama aklım bununla meşgul.her akşam geldiğinde 10 karış suratım değer mi yani
Sevgilisi varsa madem niye eşiniz bırakıyor eve
Ben bunu anlamıyorum. Ne oluyor birilerini eve bırakınca? Yol gittikleri yarım saatte aralarında kıvılcımlar mı çakıyor? 8-9 saat birlikte çalışan insanlar yolda mı yükseliyor birbirlerine?

Benim eşim istediği insanı arabasına alabilir, durağa, evine bırakabilir, yardımcı olabilir. Ne kadar centilmen, kibar bir beyim var derim en fazla. Eşlerinize güvensizliğinizi bu şekilde yansıtıyorsunuz bana kalırsa.
Öyle güveniyorum ediyorum diyenleri de görüyoruz merak etmeyin, siz çok masum kalmışsınız bu dünyada yardım etmeler centilmenlikler falan

Hayır kadını durağa bırakıyor derken ,evinin hemen önünde inmediğini evine en yakın yerde indiğini söyledi eşim .yani 15 /20dk işten evine kadar götürüyor kız evinin tam önünde inmek istemeyip yakınında iniyormuş
Laf gelmesin diye uzakta iniyor ama arabaya da biniyor yok Abi Pis is

Sevgilisi varsa madem niye eşiniz bırakıyor eve

Öyle güveniyorum ediyorum diyenleri de görüyoruz merak etmeyin, siz çok masum kalmışsınız bu dünyada yardım etmeler centilmenlikler falan
Aldatılırsam bu forumda herkes rahatlayacak sanırım😂😂😂

😅demeyin ya,20 yıllık evliliğimde hiç bu kadar sürekliliği olan sorunumuz olmamıştı,gelirgeçer bir durum değil yani benim için,eşime sorsan kızı gibi görüyor kız ona abi diyor ,hep hikayeler böyle başlar dimi ,ayrıca kızın sevgilisi varmış ben de kameradan baktiğimda her boşlukta tek konuşuyordu.kalbimi bozmak istemiyorum ama aklım bununla meşgul.her akşam geldiğinde 10 karış suratım değer mi yani
Bence eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın, kızla ilişkin mi var niye bırakıyorsun falan filan dersen aklına düşer

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Ne münasebet kızı hava soğuk diye eve bırakıyor. Ayrıca telefon şifresini de değiştirmiş. Eşinize tavrınızı kesinlikle belli edin. Bu devirde hiç kimseye güven olmaz. Kızın niyetini bilemem ama siz sessiz kalırsanız ileride istemediğiniz bir olayla karşılaşabilirsiniz.

Bence eşeğin aklına karpuz kabuğunu sokmayın, kızla ilişkin mi var niye bırakıyorsun falan filan dersen aklına düşer
Hiç öyle sorulur mu?benim de bir duruşum var ,çalışmasında sorun yok ama eve bırakmak çalışmaya dahil değil ve ben istemiyorum dedim ,kişilere takılmıyor a ya da b kişisi olabilir bir bayanı evine bırakamazsın şeklinde bir konuşmaydı,ve insanlar hemen zayıf halkayı kırar ben şimdi kıza ne diyim zorla eşime beni bırak demiyordur

Çalışanını kış günü evine bırakmasında bir sıkıntı yok bence. Şifreyi de kameralara bakıp sorun çıkarmayın diye değiştirmiş olabilir.

Ben de 6 erkeğin çalıştığı bir iş yerinde tek kadın olarak çalıştım bir dönem. Patronun eşi de sizin gibiydi. Kadın çalışan aldığını duyunca iş yerine gelmişti. Hatta beni çaktırmadan sorguya çekmişti. Bir tehlike olmadığını anlayınca zamanla arkadaş bile olmuştuk. Bazen eşiyle aynı masada çalışmak zorunda da kalıyorduk, çalışırken yiyelim diye kek kurabiye falan gönderirdi. İşten çıkarken gitmesen olmaz mı diye sormuştu. Şu an o iş yerine dışarıdan hizmet veriyorum ve müşteri ziyertine gittiğimde selam göndeririz birbirimize.

Yani düşündüğünüz gibi olmayabilir. Tabi eşinize güveniyorsanız. Güvenmiyorsanız muhasebeci olmaz başkası olur.
Ben eşime güveniyorum ama yapılan hareketi doğru bulmuyorum hiç kimseyi de denetlemeye gitmem yoksa eşimin işten çıktığı saati biliyorum ama asla o saatte aramadım bile üstüne düşüyor gibi olmasın diye

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,
Yani iş arkadaşını bırakması sorun değil. Soğukta yalnız bıraksa sorun bence. Geçen eşim de işten sonra bayan arkadaşını evine bırakacakmış. Ki iş yeri evimizin altı 😀 beni aramış duymamışım. Sonra aradım "kızı eve bırakacağımı haber verecektim. Ama geldim. Soğuk diye yürümesini istemedim" dedi. İyi yapmışsın dedim geçtim.
Takılacağınız tek başına bu olmamalı. Şüphelendiğiniz başka bişey varsa bilemem tabi. Ki bence şifre değişip vermemesi asıl mesele

Yani iş arkadaşını bırakması sorun değil. Soğukta yalnız bıraksa sorun bence. Geçen eşim de işten sonra bayan arkadaşını evine bırakacakmış. Ki iş yeri evimizin altı 😀 beni aramış duymamışım. Sonra aradım "kızı eve bırakacağımı haber verecektim. Ama geldim. Soğuk diye yürümesini istemedim" dedi. İyi yapmışsın dedim geçtim.
Takılacağınız tek başına bu olmamalı. Şüphelendiğiniz başka bişey varsa bilemem tabi. Ki bence şifre değişip vermemesi asıl

Takılacağınız tek başına bu olmamalı. Şüphelendiğiniz başka bişey varsa bilemem tabi. Ki bence şifre değişip vermemesi asıl mesele
Bu süreklilik arz edince işin rengi değişti benim için takıntı haline dönüştü, gelirgeçer bir durum olmaktan çıktı ,beni gerçekten anlayan var mı?

Eşimle ayrı araçlarımız var ve ihtiyaç olmadıkça herkes kendi aracını kullanıyor ,kış lastikleri takılacak diye değiştik o gün yine kız benim arabama binmiş işte ogün delirdim hatta 2 gün termale gitmiştik haftasonu şehir oldu resmen , asıl sorum şu olacak ki nasıl davran malıyım? Eşim diyor ki sen eşimsin,o bir çalışan sen yerini bil değerini bil diyor (Şimdi Allah var bir dediğimi iki etmez ne maddi ne manevi )
Bak burda sen yerini bil o bir çalışan diyor ya eşin de yerini bilsin şoförlük yapmasın. Hastalık olur kar kış kıyamet bastırır arada sırada olur durağa bırakılır vs ama yol üstü olmayan bir yere evine kadar sürekli bırakırsa şoförden farkı kalmaz kusura bakmasın. Kadın maaşı karşılışında çalışıyor tamam eşin ne karşılığında sürekli evine kadar bırakıyor ona mı düşmüş? Kadın da hiç mi dememiş ya eşinin rızası var mı acaba diye

Back
X