• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

Bizim eski bir tanıdığın organize sanayide böyle bir dükkanı vardı

Çok para falan da kazanmazdı ama yanında hep kadın sekreter çalıştırırdı ve bildiğimiz kadarıyla bütün kadın sekreterlerle eşini aldattı

Zaten kötü giden bir evliliği vardı 30 senelik evlilikten sonra boşandılar

Size anlatınca aklıma bu geldi eşinizin belki bir suçu yoktur bilemem ama hikaye çok rahatsız edici

merhaba bende sanayide bir firmada çalışıyorum, tek kadın mutfakçı abla ve benim.
eve bırakmasında bir problem yoktur benim patronlarım da 3 kardeş bazen beni de bırakırlar
bunda bir sorun yoktur içiniz rahat olsun, sanayide olsun mobilya olsun çoğu muhasebeci kadındır.

fakat şifre muhabbeti can sıkıcı. yanlış bir cümle kurup aklınızı ve kalbinizi huzursuz etmek istemem.
en mantıklısı bir süre gözlemleyin, bir anda alevlenmeyin, mantığınızı dinleyin.
telefonunun şifresini ona sormadan öğrenin bir şekilde (arkasından bakın vs.)

gizlice takip edin. eğer bir sorun varsa kokusu çıkar.
bu şekilde hem yüksek sesle bir şey dillendirmemiş olursunuz. hem de bir sorun yoksa eşiniz ile aranız bozulmaz

Bu adam
Ben bunu anlamıyorum. Ne oluyor birilerini eve bırakınca? Yol gittikleri yarım saatte aralarında kıvılcımlar mı çakıyor? 8-9 saat birlikte çalışan insanlar yolda mı yükseliyor birbirlerine?

Benim eşim istediği insanı arabasına alabilir, durağa, evine bırakabilir, yardımcı olabilir. Ne kadar centilmen, kibar bir beyim var derim en fazla. Eşlerinize güvensizliğinizi bu şekilde yansıtıyorsunuz bana kalırsa.
belki aralarında birşey olmayacak ama ben etik bulmuyorum bunu normal karşılayamıyorum,sonuçta 15 dk yol gidiyorlar ve ikisi yalnızlar.iş dışında özel konular da açılıyor olabilir hoş mu sizce?

bu felaket senaryosu yazan, dul dediğiniz için size saldıranlara da kulak asmayın.
bir derdiniz var yazmışsınız buraya. iyice hakaret duymak için değil ben sizi anlıyorum.
her evlilikte gerekli gereksiz kıskançlıklar olur. siz öncelikle rahat olmaya iyi düşünmeye bakın.

sanayi gibi bir yerde karda kista kadini duraga kadar birakmasini anlarim onda birsey yok. benim esim kadinlarla calisiyor, calistigi yer biraz yokuslu falan. denk geldikce 4 kisiyi duraga kadar bırakıyor. İnsanlik hali ki sizinki sanayi bolgesiymis.
ama telefonunun sifresini degistirmesi sıkıntı. sizden gizliyor mu sifresini, alip bir bahaneyle annesini aramak icin vs "hayatim sifre yanlis diyo unuttum heralde neydi?" deseniz vermez mi?
eger gizliyorsa sıkıntı büyük
Birkaç kişiyle birlikte olsa tamam ama birebir ikisi sadece ne gerek var ,durakta uzak falan değil.benim tepkilerimden kaçınmak için gizlediğini anlıyorum

Bu adam

belki aralarında birşey olmayacak ama ben etik bulmuyorum bunu normal karşılayamıyorum,sonuçta 15 dk yol gidiyorlar ve ikisi yalnızlar.iş dışında özel konular da açılıyor olabilir hoş mu sizce?
haklısınız beni bırakırlarken bende geriliyorum ben ne konuşayım abiyle susayım mı diyorum kendi kendime.
sonra abi sen beni şu durakta bırak diyorum vs vs...
siz telefonu bir kurcalayın, baktınız bir problem yok mu
heh o zaman gidin eşinize hayatım ben rahatsız oluyorum, eve geç geliyorsun vs bilmem ne bir bahane uydurun bırakmasın kadını evine.
ama aklına da sokmayın öyle bir düşünceyi, o tarafa kaymadan bahane uydurup söyleyin.

Eşimle ayrı araçlarımız var ve ihtiyaç olmadıkça herkes kendi aracını kullanıyor ,kış lastikleri takılacak diye değiştik o gün yine kız benim arabama binmiş işte ogün delirdim hatta 2 gün termale gitmiştik haftasonu şehir oldu resmen , asıl sorum şu olacak ki nasıl davran malıyım? Eşim diyor ki sen eşimsin,o bir çalışan sen yerini bil değerini bil diyor (Şimdi Allah var bir dediğimi iki etmez ne maddi ne manevi )
O ne demek ya sen yerini bil falan ayy illet olurum öyle eril cümlelere

Sen de haddini bil de

😏

Artık 3 kişiden 1 i dul zaten boşanma oranları çok yüksek.Toplum baskısı falan çekiniyorsa niye elalelamin arabasına biniyor eşini rahatsız ediyor.
Bosanmis kadina dul denmez bekar denir esi vefat etmis erkek ve ya kadina dul denir ….

Bosanmis kadina dul denmez bekar denir esi vefat etmis erkek ve ya kadina dul denir ….
TDK’ye göre:
Dul: Eşi ölmüş ya da boşanmış olan kişi
Bekâr: Hiç evlenmemiş kişi

Çok saçma. Buyuk ihtimal altından bir şey çıkacak. Eve bırakma gibi konularda ben rahat bir insanım. Ama yolunu değiştirip kimse için 45 dk yol yapmazsın. Yok mu yani sanayide hic servis falan. Hep böyle mi devam edecek.
Adam isi büyütmeye karar vermiş guya yaptığı da sadece kadın muhasebeci almak. Yanına başka yardımcı da almamış. Muhasebeci ne yapıyor tek calisani olan bir işte sabahtan akşama kadar hiç anlamadım. Günde 1 saat çalışsa biter işler zaten.

Sizin çevrenizdeki erkekler sadece beğendikleri kadınlara kibar davranıyor olabilirler, benim çevremdekiler kadın erkek ayırmadan herkese kibar davranan insanlar.

Eşim ultra güvenilir bir adam demiyorum. Ben güvenmeyi seçiyorum. Böyle yasaklar koyarak, sorun çıkararak aldatmaya engel olamayacağımı biliyorum sadece. Aldatılma korkum yok. İnsanız başımıza her şey gelebilir. Ama bunu kısıtlayarak, kavga çıkararak engelleyemeyiz.
Ben de Akdeniz bölgesinde yetişmiş medeni bir ailenin çocuğuyum ,eşime saçma kısıtlamalar asla getirmedim herkesin özel alanı tabiki olmalı dışarıya da çıkar yurtdışı seyahati yapar ,hesap sormam güvenirim yapan her şekilde yapar tabiki,bakın yanında neden bayan çalışıyor bile demiyorum,neden evine bıraksın ki diyorum,bu durum çoğuminsan tarafından etik mi değil mi nasıl bakılıyor diye merak ettim.oldukça objektif empati sahibi biriyim .tabi kimse kimsenin ilişki dinamiğini bilemez ,dışardan anlatınca kulağa nasıl geliyor bu durum?

Çok saçma. Buyuk ihtimal altından bir şey çıkacak. Eve bırakma gibi konularda ben rahat bir insanım. Ama yolunu değiştirip kimse için 45 dk yol yapmazsın. Yok mu yani sanayide hic servis falan. Hep böyle mi devam edecek.
Adam isi büyütmeye karar vermiş guya yaptığı da sadece kadın muhasebeci almak. Yanına başka yardımcı da almamış. Muhasebeci ne yapıyor tek calisani olan bir işte sabahtan akşama kadar hiç anlamadım. Günde 1 saat çalışsa biter işler zaten.
Satış elemanı da var ama o her dk orda olmayabiliyor ,sadece muhasebe değil oranın genel işlerinde de yardımcı olması için bayan oldu zaten

O ne demek ya sen yerini bil falan ayy illet olurum öyle eril cümlelere

Sen de haddini bil de
Demek istediği senin yerin ayrı kendini çalışanla bir tutma yüceltmek anlamında söyledi,ben ifade edemedim sanıyorum

Abla o iş sıkıntı araba yolculuğu baş başa yan yana sen bu işe el at bi iş yerine git kızı ölç biç soğuk hava sıcak klima işte bütün gün yan yana sonra eve bırakma falan yok yok ben kabul edemezdim birde yol üstü değilmiş herkes yanında kadın çalıştırıyo kaç tane adam servisçilik yapıyor kadın neden kabul ediyor yani….
Eşim her zaman söylüyor gel tanış düşündüğün gibi biri değil diyor ama neden onunla tanışmaya gideyim bir bahanem olmazsa iş yerine gitmem bunun için birşey bahane de etmem

Bu arada sayfanın uygulaması yok mu ? Ben mi bulamadım acaba

Tatlim gec bunlari ya aralarinda hic bir sey olmasa bile esinin sana saygisi yok ne geregi var bir baskasi icin evdeki huzuru bozmaya

Bundan rahatsizsan almicak arabaya siz ortak bir hayat sürüyorsunuz bu da saygi sevgi ve güvenle olur

Sen böyle hissediyorsan güven eksik ya esin öff tas vay anasini ya da zamparanin teki yani seni rahatsiz Eden seye esin önem vermiyor asil Sorun burda

Baska bir Sorun olsa sen söylemezssin artik cünkü adam duymuyor bu tip kücük hali alti problemleri büyüyor evlilik catliyor ve Hatta yikiliyor

Sen niye tanisiyorsun mesela istemiyorum de gec zorunda degilsin

Bu Bana göre Problem degil mesela bir iki esim yapar her gün hergün bende rahatsiz olurum ama esim beni bilir oyüzden o toplara girmez bile

Kadin madem evine cok uzak baska is baksin

Back
X