• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve muhasebecisi

bu konuda da koca mikemmel oldu kötü olan biz olduk. son model ayfon almış. suv almış. kocası boşansalar da ona krallar gibi bakarmış. bize ne öfff zamanımıza yazık hanımlar. sonunda kötü biziz..
Napolyon ne demis 💶💶💶

bu konuda da koca mikemmel oldu kötü olan biz olduk. son model ayfon almış. suv almış. kocası boşansalar da ona krallar gibi bakarmış. bize ne öfff zamanımıza yazık hanımlar. sonunda kötü biziz..
Noldu konuda baştan mı okumam gerek şimdi

Hiç guvenmeyin anlattiklarinizdan yasinizi tahmin ettigime gore esinizin antrapoza girmis olması muhtemel bu yaşdaki erkekler cok tehlikeli.Gozunuzu açık tutun

Noldu konuda baştan mı okumam gerek şimdi
Kocam dul kadın işe aldı her gün arabasıyla bırakıyor dedi, herkes dul bekar tartışmaya girdi. Kimisi insanlık ölmedi bıraksın yau dedi kimisi patron her gün çalışanı eve mi götürür dedi. Eve değilmiş bi durağa bırakıyormuş ama 45 dakika sürüyormuş nasıl duraksa. En son kadın kriz geçirmiş kocası da güzelim al bu şifrem ben artık evine götürmüyorum onu demiş. En son kocam bana suv aldı kendine de aldı suvlarda getirdi götürdü o kadını ama iPhone da aldı kocam bana yamuk yapmaz dedi.

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,

Kadını yakında bir yerlere bırakması normal değil mi? Aynı anda çıkıyorlar muhtemelen ben arabayla gideceğim sen yoluna bak diyecek kadar kaba bir adam mı eşiniz? Benim eşim sanayide kadını tek bıraksa kızardım.
Onun dışında telefon şifresini neden değiştirdiğini sorabilirsiniz.

Pardon konu çok civcivlenmiş ben geç kalmışım 🥲🥲🥲

Kocam dul kadın işe aldı her gün arabasıyla bırakıyor dedi, herkes dul bekar tartışmaya girdi. Kimisi insanlık ölmedi bıraksın yau dedi kimisi patron her gün çalışanı eve mi götürür dedi. Eve değilmiş bi durağa bırakıyormuş ama 45 dakika sürüyormuş nasıl duraksa. En son kadın kriz geçirmiş kocası da güzelim al bu şifrem ben artık evine götürmüyorum onu demiş. En son kocam bana suv aldı kendine de aldı suvlarda getirdi götürdü o kadını ama iPhone da aldı kocam bana yamuk yapmaz dedi.

Cok iyiymiş ya 🤣 konuyu da siz açtınız zaten dedi mi?

Benim eski patronumda beni evime bırakırdı ama evinin yoluna A caddesinden değilde B caddesinden giderdi onun için bir şey değişmezdi yani böyle bir şey olabilir mi?
Evinizin tersi istikameti bir yere mi götürüyor?

Cok iyiymiş ya 🤣 konuyu da siz açtınız zaten dedi mi?
Onu bilmiyorum ara sayfalarda belki geçmiştir muhabbeti. Herkesin kendi suvu kimi isterlerse bindirsinler karısı rahatsız olmuyorsa bizim diyeceğimiz bir şey yok, iyi yolculuklar dışında.
Edit: karısı rahatsız oluyorsa da haklıdır bu arada. Yol değiştirip götürmesi rahatsız edic. Üç kuruş fazla verip taksiyle göndersin.

Merhaba eşim sanayide tek başına işlerini götüren biriydi,şimdi biraz büyümeye gitti ve yanına bayan muhasebeci aldı,iş yerinde kamera sistemi var ve telden takip ediliyor şifresini benden gizlemez ben de iş çıkışları çalışanıyla aynı anda çıkıp arabasıyla bindiğini gördüm,yazarken bile kalbim çarpıyor,kızı hava soğuk diye evine bırakıyor haftanın 3/4günü iş duruma göre,ben asla kabul etmedim ama kendisi bunu sorun kabul etmiyor bu 1-2 aylık süreçte tel şifresini de değiştirmiş.ne tepki vereceğimi bilmiyorum çok üzgünüm,

Kadını yakında bir yerlere bırakması normal değil mi? Aynı anda çıkıyorlar muhtemelen ben arabayla gideceğim sen yoluna bak diyecek kadar kaba bir adam mı eşiniz? Benim eşim sanayide kadını tek bıraksa kızardım.
Onun dışında telefon şifresini neden değiştirdiğini sorabilirsiniz.

Pardon konu çok civcivlenmiş ben geç kalmışım 🥲🥲🥲
Adam telefon şifresini karısı iş yeri kamerasını izliyor diye değiştirmiş. Kamera nerede söylemedi. Bu kamera her nerdeyse, kameradan çalışanların da bilgisi vardır umarım.

Bende daha sevgiliylen bu tar bir durumla karşılaştım. Hatta kızla yolculuk yapmak zorunda kaldı tüm gün. Arkadaşının eşi geçen arabadaydınız bu tarafa geldin uğramadın dedi ama arabadaki ben değildim. Farklı bir semte uğrayıp kızı evine bırakmış. Sonra delirdim tabi ben. Asla ve asla izin vermeyin. Dışarıdaki bir muhasebeciyle çalışsın. Kocana güvensen de kıza güvenme.

Adam telefon şifresini karısı iş yeri kamerasını izliyor diye değiştirmiş. Kamera nerede söylemedi. Bu kamera her nerdeyse, kameradan çalışanların da bilgisi vardır umarım.

Kameranın şifresi farklı diye anlıyorum ben. Kadının telefonunda kurulu da canlı izledi sandım. Adamın telefonunu alıp iş yeri kamerasının kayıtlarını mı izlemiş 🥲

Şöyle diyim eşim daha elemanla almadan bile kendine sıfır suv almıştı 2025 başında o arada benimde 2 yaşında cliom vardı ,4/5 ay önce de ondan eksik kalmıyım diye bana sıfır suv aldı özel plakalı falan üstüme hem de , çok geçmeden telim çocukların elinde falan biraz eskimişti 17pro almış gelmiş ünide okuyan kızıma vereyim dedim hayır sana aldım dedi, yine yakın zamanda özel bir günde pırlanta yüzük hediye etti.bunların hepsi kızın hiç olmadığı zamanlarda oldu,Sadece maddi olarak değil ne zaman tartışsak ben küserim hep eşim haklı ya da suçlu o gönlümü alır ve ısrarla küs kalmaz ,biz 20 yıllık evliyiz ben çok vazgeçtiğim zamanlar oldu ama o herzaman savaşır gözden çıkardığı olmadı ,zaten şifre değiştiğini anlayınca hiç sormamıştım bu sabaha kadar hemen söyledi , hiçbiri onu savunduğum için değil kimse kimsenin ilişki dinamiğini bilemez o bağlayıcı yapıcı olan tarafta olur ,ben gurur yaparım küserim günlerce konuşmam ama eşim hep o ilk adımı atar
Bu açıklama bana çok tanıdık geldi. Aldatıldığını öğrendikten sonra affedince etrafa kocasını göklere çıkarmak için aldığı şeyleri sayan bir tanıdığımı hatırlattı

Dul kadın da ölüp bitmiştir bunun kocasına şimdi töbe töbe ya

Yapsın tabiki

sıkıntı şu ki eşim sınır koymakta zorlanan biri bence ,herkes bir durum karşısında aynı yorumu yapmaz karşımızdaki ne düşünür diye düşünürüm ben ,ben çalışmıyorum ama çarşıda pazarda okulda konuştuğum kişilerle seviyemi koruyorum yanlış anlamaya meyil verecek bir durum oluşturmuyorum ya da izin vermiyorum.Ben nasıl çizgimi koruyorsam oda öyle davransın istiyorum ama fıtratınlar farklı

Sanayide bir muhasebeci akşama kadar ne iş yapiyor ki ya. Ben hiç anlamadım orasını.

Ona verdiği maaş yerine dışardan muhasebeciye dönemlik iş yaptırmak çok çok daha kolay değil mi?

Komplex bı şirket desen değil çok uluslu desen değil kasa durmkasizin çalışıyor desen değil, şehrin vergi rekortmeni de o yuzden mi haftanin 5 günü bı muhasebeciye ihtiyaç duyuyor?Hayır yani tek bı dukkanda ne is yapıyor olabilir kadın akşama kadar?
Cidden ya hiç sanayide çalışan bir muhasebeci görmedim hayatımda

öyle düsünme, mükemmel cömert kocası asgari ücrete zam geldiği için zam yapmış calışanına... kim etkilenmez ki bu büyüklük karşısında..
Zaten asgari ücrete zam olunca otomatik zam olmuyor mu her çalışana🤣

öyle düsünme, mükemmel cömert kocası asgari ücrete zam geldiği için zam yapmış calışanına... kim etkilenmez ki bu büyüklük karşısında..
Bak bi dul olarak bende etkilendim özellikle zam kısmından hdhdhdj

Benim bir tanıdığımın kocası tam bu şekilde aldattı. Kadın evliydi üstelik. Ben çalışırken evlenmeden önce ve sonra iş arkadaşımın eve bıraktığı oldu. Ne benim ne de onun tavrında en ufak bir değişiklik olmadı. Eşim hiçbir zaman kıskanmadı. Bu yüzden her şey eşinize bağlı.

Benim eşim bu şekilde birini evine bıraksa kafaya takmazdım. 7/24 is yerini izlemezdim. Esimin telefonu veya bilgisayarı açık olsa dahi hiç bakmadım.

Esinizin sizin rahatsız olduğunuz ve sizi üzecek bir sey için karşılıklı müzakere etmeden kestirip atması yanlış olmuş. Bir de siz aynı durumda olsaydınız eşiniz nasıl tavır alırsa onun da dikkate alınması gerekir.

İlk söylediklerinize katılıyorum bende aynı fikirdeyim. Fakat sanayide nasıl oluyorda otobüs bekleyebileceğini, yürüyebileceğini düşünmeyelim gayette düşünüyorum, patronuna mı güvenip işe girmiş bu kadın veya madem otobüs beklenemeyecek kadar leş bir ortam orda ne işi var bir kadının? Bende bugün öyle bir yerde çalışsam otobüste beklerim, yürürümde kimseyede yük olmam, çekinirim haftanın bilmem kaç günü işverenimin arabasına binip eve gitmeye.
Tabiki işverenine güveneceksin ona göre anlaşacaksın şartlar uymazsa girmeyeceksin işe. Siz heryer pürü pak sanıyorsunuz galiba ama öyle değil. Girdiniz mi sanayi ortamına?
Leş bir ortamdan kastınız nedir?
Neden yük olsun hanımefendi. Servisiniz varmı diye soracaksınız yok ama biz kendi araçlarımızla bırakıyoruz diyecek oda servis olacak. Veya hayır yok diyecek kar da kışta zor olur deyip girmeyebilirsiniz. Veya zor gelmez girebilirsiniz.
Çalıştığım yerde tabiki patronuma güvenicem babamamı güveneyim

Cidden ya hiç sanayide çalışan bir muhasebeci görmedim hayatımda
Şu mesajdan onlarca gördüm. Sanayiler kadın muhasebeci dolu. Ben de çalıştım zamanında. Sanayi denince aklınıza niye sadece oto sanayi geliyor? Ki orda da bolca kadın çalışan var. Benim arabanın servisinin müdürü bile kadın.

Back
X