"Eşim yapmaz, mümkün değil" demiyorum. Ona sonsuz bi güvenim yok. Ama yaparsa da muhtemelen başka yollarla anlarım. Çünkü bugüne kadar telefonunu karıştırmadım, karıştırmak da aklımın ucundan geçmedi. Çok güvendiğimden ya da cool olmaya çalıştığımdan değil. Aklıma gelmedi. Beni aldatsa davranışları değişir diye düşünüyorum. Bi de belki insanın korkularıyla da ilgilidir bu durum. Aldatılmaktan korkmuyorum. Elbette güzel bişey değil ama beni aldatan kocam utansın, alır ceketini yallah cehennemin dibine. Ona çiçek gibi bi ömür vaadediyorum. O çamura bulanmak istiyosa çamur düşkünlüğündendir. 23 yaşında üç küçük çocuk annesiyken komşunun orta okullu kızıyla aldatılan sonra da terk edilen, yerle yeksan olsa da gık demeden aslan gibi çocuklarına bakıp büyüten, bi daha hiç evlenmeyi düşünmeyen 75 yaşındaki anneannem hep der ki "kız kızım kim naparsa kendine yapar"

dedem o genç kızla kaçmış, 3 çocuk da orda yapmış. Finalde de delirdi öldü. Sürüm sürüm süründü. Ama anneannem öyle mi? Hala kendi dişlerini kullanıyo, hayatında ilk diş çekimini geçen yıl yaptırdı. Saçları belinde, kolum kalınlığında. Ne bel ne bacak ağrısı bilir. Prenses gibi yaşlandı