Bekar işi de değil aslında, bekar olup bakamayanlar da var, bir evcille yaşamak başka bir canlının her türlü sorumluluğunu almak demek ve sadece sevmek kafi gelmez, her şeyiyle kabullenmeniz hayatınızı evcilinize göre planlamanız gerekiyor, misal tatile giderken biz asla bir yere bırakmak istemiyoruz bizimle gelmesi tercihimiz o yüzden evcil dostu yerler seçmemiz gerekiyor, evcilinizi kendinizden ayrı düşünemiyorsunuz, geldiği günden itibaren ailenin ferdi olarak kabul edilmesi gerekiyor hem evdekiler hem çevreniz bakımından.geçici yuva arayanlar oluyor, ben internetten bulmuştum . mesala acil yuva aranıyor yuva bulunana kadar sizde kalıyor.
bizde istiyorduk ama işin içine girirnce yapamadık . köpek bekar işi . yada eşiniz ilgilenecek . size sorumluluk olmayacak . önce deneyein
Bir çocuk daha doğururum ama bir köpek sahiplenmem. Öyle büyük sorumluluk. Tek sorun yürüyüşe çıkarmak değil, hatta şu an bu bizim için adla sorun da olmaz.Merhaba arkadaşlar, 20 yıl direndim sma artık diyecek bişey bulamıyorum. Eşim ve 17 yaşındaki oğlum köpek sahiplenmek istiyor. 3+1 evde oturuyoruz site içerisinde. Ben hayvanlara karşı merhametliyim ancak dokunamam. Uğraşacak halim yok diyorum dinletemiyorum artik. Biz bakacağız edeceğiz diyorlar ama biliyorum bana kalır onu dışarı çıkarma işi. Hemde her gün çıkması gerekiyor sanırım köpeklerin
Eşim ısrarla zamnla alınacağımı söylüyor. Kendisi bekarken köpeği vardı alışkın.
Velhasıl soracağım şu ki varmı köpeği olan arkadaşlar, deneyimlerini tavsiyelerini iletebilirlermi rica etsem.
Peki madalyonun öteki yüzü nasıl, kattığı bişey varmi.Sahiplenmeyin , evdeki herkes istemeli bunu , zorla olacak birsey değil
Hele yavru köpek, bebekten farksiz , çiş eğitimi, koltuklar yenecek , terlikler parcalanacak , gerçekten köpek isteyen biri bunlarla baş edebilir ama siz edemezsiniz
Günlerce heryere iseyecek , çiş temizleyeceksiniz , yağmurda çamurda disarda dolastirmaniz lazim , ayakkabılarınızı terliklerini yiyecek vs vs
30 yıl köpekle yaşadım, bir köpek annesi olarak gönülden istemeyen herkese aynı şeyi söylüyorum, sahiplenmeyin
Ne kadar sürede alıştınızŞuan ayak ucumda yatak kocamaaaaan bir köpeğimiz var. Ve evimize gelene kdr bende aslaaaaaa dokunamazdim. Şimdi koyun koyunayiz
Ben sana yardımcı olayım, bence alma :)Merhaba arkadaşlar, 20 yıl direndim sma artık diyecek bişey bulamıyorum. Eşim ve 17 yaşındaki oğlum köpek sahiplenmek istiyor. 3+1 evde oturuyoruz site içerisinde. Ben hayvanlara karşı merhametliyim ancak dokunamam. Uğraşacak halim yok diyorum dinletemiyorum artik. Biz bakacağız edeceğiz diyorlar ama biliyorum bana kalır onu dışarı çıkarma işi. Hemde her gün çıkması gerekiyor sanırım köpeklerin
Eşim ısrarla zamnla alınacağımı söylüyor. Kendisi bekarken köpeği vardı alışkın.
Velhasıl soracağım şu ki varmı köpeği olan arkadaşlar, deneyimlerini tavsiyelerini iletebilirlermi rica etsem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?