Esim ve ogrencisinim velisi

Her sayfayı okumadım arada detay atlamışsam kusura bakmayın ama ben abartıldığını düşünüyorum. Benim okula giden çocuğu olan tğm arkadaşlarım çocuklarının öğretmenleri ile whatsappdan yazışıyor. Yeri geliyo ödev soruyolar yeri geliyo çocuk hakkında konuşuyorlar. Bence müsait olunca aramısınuz denesinin nedeni ders saatinde falan yazmış olması olabilir mi? Bende kızımın doktoruna ( kendisi ünide hoca ) ders saatlerinde müsait olunca aramısınuz diye yazıyorum. Yada mesai saati dışında çok acil olmayan bişey soracaksam yine aynı şekilde mesaj atıyorum. Şimdi eşiniz erkek olmasaydı bu velinin yazdığı herşey normal sayılacaktı değil mi?

Konuyu başından beri okuyorum dayanamadım yazıcam:))
Yakında bazı arkadaşlar hocamızı gaza getirecek bu işte kesin bi iş var boşa bu adamı dicekler..
bende öğretmenim ve maalesef böyle velilerle onlarca kez karşılaştım, kendini bilmez ,öğretmenle samimi görüneyim de diğer velilere havam olsun diye düşünen zavallı bir kadındır karşıdaki, ki eşinizde bana çok düzgün bir adam geldi kadına sadece tamam yazmış,, bence kesinlikle büyütecek bişey yok arkadaşım rahat ol:)

İşte diyorum ya sadece bi veliden bu kadar üst uste gelmesi rahatsiz etti. Elbetteki ben haksizda olabilirim gayet iyi niyetle yazilmista olabilir benim hassas bi anima denk gelmiş olabilir

Ne alkası var? Ben de öğretmenim ve veliler bıkmadan usanmadan arar, açamazsam ya facebooktan ya whatsapptan yazar. Çocuğunun videosunu gönderirler, fotoğraflarını atarlar. Bazı veliler zaten rutine bindirip arıyor. Haftalık arayan, 2 günde bir whatsapptan hayatının zorluklarını ve bunun çocuğuna yansımasını anlatan velilerim var. Kadınlar bana mı aşık yoksa

Ayyy inanmiyorum ciddi miainiz ? Bende öğretmenim ve paylaamiyorum özel telefonunu okulu aramalarini rica ediyorum. İyikide vermiyormusum dedim yani.

Çocuğu okula bırakırken söylese. Hani bir şey olur , aranır. Ama öyle durumlarda da aranır yani. Mesaj bana daha özel bir şeymiş gibi geliyor nedense. Hele watshapp kişisel bir şey sonuçta.
Herkes farklı düşünebilir. Ben böyle düşünüyorum bilmiyorum belki benim içim fesattır

Ayyy inanmiyorum ciddi miainiz ? Bende öğretmenim ve paylaamiyorum özel telefonunu okulu aramalarini rica ediyorum. İyikide vermiyormusum dedim yani.
Evet ben sınırı bilirler diye verdim, bir daha böyle bir hata yapmam zaten Benim bütün arkadaşlarım veriyor numaralarını ama saat veriyorlarmış, şu saatler dışında aramayın şeklinde...

Eşinizin kişiliğini bilemiyoruz onu en iyi tanıyan sizsiniz... yazdıklarınız kadarıylada eşinizin herhangi bir yeşil ışığıda yok yani... bir öğretmen olarak yapması gerekeni yapmış... vermesi gereken cevabı vermiş kadınında art niyetli olduğunu düşünmüyorum whap s... yazmak kolay diye yada alışkındır ordan yazayım demiştir... yada akşamsa arayarak rahatsız etmeyim demiştir...yada her ne düşündüyse ama neticede yazdıklarında da sıkıntı olabilecek bir durum yok... benim kızım bu sene okula başladı öğretmenimizin tavrı netti... size telefon numaramı sadece acil durumlar için veriyorum ve beni sadece akşam 8 ile 9 arası arayabilirsiniz... ondan önce okul yoğunluğum ondan sonrada malum o saatten sonra çok önemli olmadıkça bir insan aranmaz diyerek direk net yapıştırmıştı... sizin eşinizde toplantıda beni zırt pırt yok şöyleydi böyleydi... diye saçma sapan şeyler için rahatsız etmenizi istemiyorum diyerek sınıftaki bütün velilere söyleyebilir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…