- Konu Sahibi witchhunter
-
Ben utanirdim öyle bisey yazmayaHayır musait olunca niye arıcak cocugunun ogretmeni orası kafamı kurcaladı..
Ne kadınlar var yahu
inan bana on yıl önce aynı cümleyi yazardım ama zamanla insan şeytana uydu mu devamı çorap söküğü. Allah size yaşatmasın.öyle bi durumda Esim karesi koyar diye düşünüyorum sewmez o tarz muhabbetleri pek
Normalde utanılır zaten bu kadın normal degilBen utanirdim öyle bisey yazmaya
utanmamiNormalde utanılır zaten bu kadın normal degil
Haklisiniz tabi olmayacak bisey yok su hayatta nede olsa. Ama ne tedbirli olmak nede başka biaey içinde yapmak varsa engel olmaz hic bi adamainan bana on yıl önce aynı cümleyi yazardım ama zamanla insan şeytana uydu mu devamı çorap söküğü. Allah size yaşatmasın.
Canım normalde esin kadının dksı oldugunu nerden biliyorda yoktu muhabbetini yapıyorutanmami
Konuda sordum eşime şimdi dayanamayip. Herhalde dakikasi yoktu ondan ararmisin diye sordu diyor.
Bende böyle dusundum. Diğer sayfaları okumadım bişey kacırmadıysam fikrim buAbartmayın bence.
Bende kıskancımdır ama çocuğum hasta sıcak yere oturtun demiş ne var bunda ?
Onunkide tahmin..Canım normalde esin kadının dksı oldugunu nerden biliyorda yoktu muhabbetini yapıyor
Cokmu kuskucuyum acaba
İşte diyorum ya sadece bi veliden bu kadar üst uste gelmesi rahatsiz etti. Elbetteki ben haksizda olabilirim gayet iyi niyetle yazilmista olabilir benim hassas bi anima denk gelmiş olabilirHer sayfayı okumadım arada detay atlamışsam kusura bakmayın ama ben abartıldığını düşünüyorum. Benim okula giden çocuğu olan tğm arkadaşlarım çocuklarının öğretmenleri ile whatsappdan yazışıyor. Yeri geliyo ödev soruyolar yeri geliyo çocuk hakkında konuşuyorlar. Bence müsait olunca aramısınuz denesinin nedeni ders saatinde falan yazmış olması olabilir mi? Bende kızımın doktoruna ( kendisi ünide hoca ) ders saatlerinde müsait olunca aramısınuz diye yazıyorum. Yada mesai saati dışında çok acil olmayan bişey soracaksam yine aynı şekilde mesaj atıyorum. Şimdi eşiniz erkek olmasaydı bu velinin yazdığı herşey normal sayılacaktı değil mi?
Konuyu başından beri okuyorum dayanamadım yazıcam:))
Yakında bazı arkadaşlar hocamızı gaza getirecek bu işte kesin bi iş var boşa bu adamı dicekler..
bende öğretmenim ve maalesef böyle velilerle onlarca kez karşılaştım, kendini bilmez ,öğretmenle samimi görüneyim de diğer velilere havam olsun diye düşünen zavallı bir kadındır karşıdaki, ki eşinizde bana çok düzgün bir adam geldi kadına sadece tamam yazmış,, bence kesinlikle büyütecek bişey yok arkadaşım rahat ol:)[/QUOT
Bende öğretmenim haklisiniz çok ayarsiz veliler var. Ama esimide uyarmakta fayda görüyorum bazen erkekler gerçekten düz mantikla yaklasiyo gayet safça. Oda uzak dursun yada kadinin samimi halini bi şekilde uyarsin
Ayyy inanmiyorum ciddi miainiz ? Bende öğretmenim ve paylaamiyorum özel telefonunu okulu aramalarini rica ediyorum. İyikide vermiyormusum dedim yani.Ne alkası var? Ben de öğretmenim ve veliler bıkmadan usanmadan arar, açamazsam ya facebooktan ya whatsapptan yazar. Çocuğunun videosunu gönderirler, fotoğraflarını atarlar. Bazı veliler zaten rutine bindirip arıyor. Haftalık arayan, 2 günde bir whatsapptan hayatının zorluklarını ve bunun çocuğuna yansımasını anlatan velilerim var. Kadınlar bana mı aşık yoksa
Evet ben sınırı bilirler diye verdim, bir daha böyle bir hata yapmam zatenAyyy inanmiyorum ciddi miainiz ? Bende öğretmenim ve paylaamiyorum özel telefonunu okulu aramalarini rica ediyorum. İyikide vermiyormusum dedim yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?