Esim ve ogrencisinim velisi

eşiniz o kadının çocuğunun dadısı değil öğretmeni... öyle talimat verir gibi whatsapptan mesaj atamaz çok densizce.. bir durum varsa aramalı ya da okula gelmeli...
yine de bu durumuda siz bişey yapamazsınız eşiniz yapmalı... hanımefendi özel yaşantımda kullandığım hattımı size verme sebebim özel durumlarda kullanmanız içindi. gün içinde attığınız tarzda sıradan mevzular için lütfen arayın demeli mesela....

ben de müdür yardımcısıyım..her gelen veli numaramı istiyor,4 yıllık öğretmenim,,ilk yıllarımda saf gibi veriyordum. yerli yersiz arıolardı...en son adamın teki gece 23.45te beni arayıp hoca,benim çocuğun durumu nasıl? diye sorunca bende film koptu..." bilmem,bu saatte sizin yan odadadır herhalde... kalkın da bi bakın" dedim kapattım... bazıları cidden düşüncesiz oluyor ben artık asla vermiyorum telefonumu. okul numarasını verin oradan ulaşsın biri bişey demek isterse

Kadının hergün mesaj atması sizi değil eşinizi rahatsız etmesi gereken bir drum. Zira yazılanlar görüldüğü üzere veli -ögretmen ilişkisi çerçevesinde ,bu yüzden sakın o telefondan kadına ayar verir gibi mesaj atmak gibi bir hatada bulunmayın. Bir sorun varsa koskoca adam kendi halledebilir herhalde.

ben de öğretmenim
öyle veliler var ki bir şekilde telefonumu buluyor ve sürekli arayıp mesaj yazıyorlardı
ben de toplantı yaptım ve öğretmenliğimin okulda kaldığını, 7 24 çocuklarını düşünmediğimi, benim de özel bir hayatım olduğunu, sorumlu olduğum başka işlerim olduğunu
eğer büyük bir sıkıntı varsa okula gelip görüşmelerini söyledim
biraz homurdanmalar oldu ama kesildi

nihayetinde yüzlerce çocuğun derdini yüklenip evime gidemem
ve bu veliler genelde rutin toplantılara gelmeyenler oluyor
sebebi ise çoğunlukla üşengeçlik
telefonda iş hallediyorlar
eşin cevap vermesin canım, telefonunu değiştirsin ve idari kadroya, memurlara da velilere telefon numarası vermemelerini kesin kesin söylesin

bu arada eşinin adına mesaj atman ergen davranışı olur, yapma yani
eşin rahatsızsa kendi halletsin

evet sanirim bayanin biraz pimpirikli olusundan artik bende boyle düşünüyorum. Yinede lüzumsuz buluyorum

Ay Esim hic umursamaz vurdumduymaz bu konularda birileri arar o duymaz girmez isine gelmiyosa

Esim numarasini degiatirmez sizinki gibi bi konuşmada yapmaz acmam olur biter der hic ugrasmaZ. Bende eaim aşina hayatta mesaj atman zaten boyle bi saygisizligi esimede kendimede yapamam. Utanirim yani öyle bi mesaj yazmaya kadina

Yok canim Esim yuzvermez bu konularda bilirim. Güler yüzlü falandir ama samimi olma kesinlikle yani ben adami yanlis tanimiyosam. :)

Yoo yadirgamadim sadece hani işleri yoğun olur yok hayvan yok tarla ugrasmazlar pek gibime geldi yanlis duaunuyoda olabilirim tabiki

merhaba dün okudum ama cevap yazamadım
hoş davranış değil gerçekten
ben kızımın öğretmenine değil mesaj yazmak görünce bile çok konuşamıyorum
çekiniyorum çünkü akşama kadar zaten başı şişiyor diye
bide sizinki emirvaki yapıyor şöyle böyle yapın diye
cahillik işte ne demek emirvaki?
eşinle kesin bir dille konuş kadını watshup dan engellesin..
aradığında da açmasın.. ve bir toplantısında da genel olarak kesin belirtsin istemediğini

Telefonunu veliyle paylasmasi kadar doğal biaey yok bence bi sikintida yok iletişimde olmalarida normal. Sadece kadinin gerekli gereksiz bi şekilde ve bence özel bi iletişim sekli olduğunu düşündüğüm whatsap. Uzerinden yapmasına sinir oldum.

Bir kere whatsapp dan iş ile ilgili şeylerin yazılmasına karşıyım. Gündüz vakti arasın mesai saatlerinde söylesin, hocam böyle böyle sorunumuz var desin. Her aklına gelince mesaj atmak çok ergence geldi bana. Eşinizin bu müsade etmemesi gerekirdi.

Esinle konuştuk aksam evet. Kadim iyi niyetiyle yapmis olabilcegine karar verdik :) ama tam tersi durumda yani bana bir erkek velim yazsaydi yada ben kizimin öğretmenine bu şekilde iletişim kursaydim hoş karsilamicagini düşünüp dikkatli olacagina ve kadina tavrini belli edeceğine karar verdik :)

Bencede 40 ogrencinin her biri bi mesaj atsa ooo yandik

Bana da garip geldi, normalde baktığınızda veli çocuğu hasta olduğu için kalorifer yanına oturtabilir misiniz? diyebilir okula gelimiyorsa eğer arayıpta rahatsızda etmemek için yazmış olabilir bunda anormal bir durum yok. Fakat müsait olunca arar mısınız yazmasına hiç gerek yok bunun için, tek bir mesajla derdini anlatırsın olur biter. Üstelemenin alemi nedir onu anlamadım.

Zaten basimiza bisey gelmeden akillanmiyoruz .. Benide bi gün velim arayip yemeğe götürmeyi teklif ettigonden beri hic bir veliye numarami vermem

heh tamam o zaman
iletişim işte ne önemli bişey

Oldum bittim mesaj olayı bana gayrı resmi gelmiştir.Samimi insanla mesajlaşırsın.Başka türlü bir derdin varsa,ya okula gidersin,ya da uygun zaman da telefon açar önce müsait olup olmadığını sorarsın.Bazı veliler ya pimpirikli,ya da çok ilgiliymiş adı altında şov yapıyorlar.Ya da çocuğunun öğretmeniyle samimiyet kurmaya çalışıyorlar.Cevap verecek veya vermeyecek kişi eşiniz.Velilere bana mesaj atabilirsiniz dediyse bu da suyunu çıkartmış olabilir.

Mesaj atabiliraini dememistirde. Eşimin tahminine gore kadim evinde internet olduğundan ve whatsap ücretsiz olduğundan o şekilde iletişim kuruyomus. Tabi bilemem ben bunu ama burada pek çok arkadadin dediği gibi pimpirikli samimi olmayi seven bi kadim sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…