Eşim ve ona karşı davranışlarım

Bezdirene kadar uğraşıp sonra laf isitince neden zorunuza gidiyor anlamıyorum,senin dediklerin de onun zoruna gidiyordu artık empati yaparsın

İkincisi belli ki adam yoğun sen dedin bunu,ikidir de aramayı unutuyor senise avizeci her an aklında,sen ara madem sen neden aramadın

Tabi ki normal değil .Ama hatanızın farkındasınız bu güzel,kendinizi değiştirmeye zorlayın.
Değişmiyorsanız da ayrılın bence,birbirinize hayatı zehir etmeye gerek yok.
Bir erkeğin aradığı şey huzur bana göre ,düşünüyorum şimdi eve geliyorum bir şey yapmayı unutuyorum ;hemen kızmalar ,bağırmalar,çağırmalar.
Ağır konuşmalar ,küsmeler ,en ufak sorunda hemen evden gidip anne de kalmalar.
Erkek veya kadın ne kadar severse sevsin bir süre sonra "Eeee ne halin varsa gör " deyip gider benden söylemesi

ben de evliliğimizin birinci ayında fotoğraf çerçevemi yanlışlıkla kırdı diye 3 gün konuşmamıştım şimdi bakıyorum da ne saçmalık!

allahtan bi daha bu kadar saçma bi davranışım olmadı

6 sene çekti 6 ayda çekti ama bir ömür çekecek diye birşey yok,6 sene zaten sevgililik kadının tribi naz olarak görülüp sevimli bile bulunabilir,bir de kavuşma beklentisi var tabi ama evlilikte hep berabersin yarın çocuk da olacak yazıktır

Bu şekilde kendinizi ve evliliğinizi yıpratırsınız.
Gün gelir eşin de "eh seninle mi uğraşıcam" diyebilir.

Evlilik müşterek bir hayattır, kendine yapılmasını istemediğin davranışları eşine yapma.
Tam tersini düşün, senin anlattığın şekilde eşin sana davransa ne hissedersin? Nasıl tepki verirsin?

Çok fazla atar yapıyosun Biraz daha hoşgörülü olmalısın eşine karşı.eşinde sorumluluklarını bilmeli, herzaman unuttum un arkasına sığınmakta olmaz, unutmayacak not alıcak gerekirse.. Yada siz gün içinde hatırlatan msj atın

Bir kadin olarak hep size yuklenmislerde sorumsuz kocaya laf yok.boyle boyle çıkarın tepenize adamlari.yok dayanmazmista yok birakirmista.sorumlulugunu bilmiyorsa gidebilir.bu ne yaa aman gitmesin diye her halta biz alttan alalim onlara hayat güzel ohhhhhhh

Fazla naz aşık usandırır ve hayatta kimse vazgeçilmez değildir, bunu unutmayın. böyle tepkiler vermeye iyice alışmış kendinizi kaptırmışsınız. artık biraz Değişin bence. eşiniz de alttan aldıkça iyice şımarmışsınız tabiri caizse. Bana çok tanıdık geldi bu durum :) 6 aydır ilk kez bir ilişkim var. Ben de hemen parlayıp alınganlık gösteririm ve alttan alan hep sevgilim olur. Zamanla bu huyumu baya törpüledim. Bazen yine kendimi kaptırınca hemen dur diyorum kendime. Çünkü kimsenin sevgisi sonsuz değildir, sonra pişman olursunuz böyle giderseniz

Bir kadin olarak hep size yuklenmislerde sorumsuz kocaya laf yok.boyle boyle çıkarın tepenize adamlari.yok dayanmazmista yok birakirmista.sorumlulugunu bilmiyorsa gidebilir.bu ne yaa aman gitmesin diye her halta biz alttan alalim onlara hayat güzel ohhhhhhh

Ay sorumluluk dediğin avizeciyi aramamak mı niye aramadın diyene kadar kendisi 40 kez arardı

Eşimin sözü var, 'Evlilik aslında çok kolay, zorlaştıran insanlar'

Yani biraz hoşgörü, taviz, ilgi, 2'nizin aile olduğu düşüncesi, iş bölümü (avizeciyi bu kadar olay büyüyünceye kadar defalarca arayabilirdin)...

Hakikaten hayatı zorlaştıran bir karaktersiniz.

Adam robot mu? Sende ki bu sinirin bi geçmişi var mı? Aile yapın falan böyle sinirli mi?
Daha 6 ay olmuş bıktırma-kaçırma adamı kendinden.

Kızlar 6 aylık mutlu giden bir evliliğim var. Aslında sorunumu nasıl ifade edeceğim tam bilmiyorum ama ben inanılmaz çabuk sinirlenen, çok çabuk alınganlık gösteren bir karaktere sahibim malesef ki.
Bu sinirimi eşime karşı da inanılmaz yansıtıyorum. Bir kaç örnek verecek olursam;
Mesela hayatım oradan bardağını kaldırıp makineye koyar mısın dedim, eşim onu 5 dk içinde yapmazsa olay çıkarıyorum. Burnundan getiriyorum resmen.
Ya da bana bir kaç gün sevgi cümleleri kurmasa hemen sen beni sevmiyorsun triplerine giriyorum, küsüyorum.
Hatta geçen gün beni beklemeden uyudu diye yastığımı aldım salonda yattım.
En son ve şu an da gerçekleşen konu ise evimize bir avize almıştık, içime sinmedi, değiştirmek istedim. 3 gündür avizeciyi ara sor diyorum o da 3 gündür unutuyor. Hem çalışıp hem okuduğu için yoğunluğuna vermek istiyorum ama elimde değil. En son bağırdım çağırdım, çok sorumsuzsun, 3 gündür 1 şeyi yapamadın falan diye. O da özür diledi, sabah ilk iş arayacağım dedi. Neyse akşam oldu eve geldi. Avizeciyi aradın mı dedim. Böyle şaşkın şaşkın kaldı, yine unutmuş. Telefonu eline aldı, hemen arıyorum diyor. Ben de sakın arama Allah aşkına bırak kalsın dedim. Öyle başladık tartışmaya. Sabah işe geç kaldığı için arama fırsatı olmamış, aklından çıkmış binbir türlü bahaneler. Bu tartışma baya farklı noktalara geldi. Sen bana şunu yap bunu yap dedikçe ben yapamıyorum diyor. Çok baskı kuruyormuşum üzerinde, çok alınganmışım ve kavgalarda çok ağır konuşuyormuşum. Bana bunları ilk kez söylüyor, beni ilk kez eleştiriyor.Söylediklerinde haklı da olsa çok zoruma gitti çok üzüldüm. Onun sınavı vardı akşam. Ben de o sınava gidince annemlere geldim. Bu akşam burada kaldım. O da arıyor mesajlar atıyor, eve geldim neden evde yoksun, sensiz bir hiçim diyor özürler diliyor vs. Avizeyi de halletmiş bu arada ama asıl mesele avize değil ki:silah:
İşin ilginç tarafı deli gibi seviyor ve deli gibi özlüyorum şu an. İmkanım olsa eve, yatağımıza ışınlanacağım. Ama gelin görün ki bu saçma sapan triplerime engel olamıyorum. Cidden verdiğim bu tepkiler normal mi, yoksa bir terapiste falan mı gitsem acaba? Çünkü adamdaki de sabır yani, bir gün o sabır taşacak diye korkmuyor değilim.:KK43: Kendimi, bu şirret davranışlarımı nasıl düzeltebilirim:cry:

Ben de esimle 10 yillik beraberligin sonunda evlendim.cabuk sinirlenen ,sinirlenince agzindan olmayacak laflar cikan,kalp kiran yine de hatasini kabul etmeyip trip atan hep bendim.esimde bir okadar sakin ,uyumlu,irta yolu bulan,beni uzmekten cekinen birisi.

Simdi 6 yillik evliligin sonunda pamuk gibi oldum diyebilirim:)o huylarimi %90 biraktim.arada yine damarim tutuyo ama cabuk geciyo.evlilik zamanla ozellikle kadini erkege ayak uydurmaya yonlendiriyor.uymazsan huzursuzluk cikiyor.esim hala sakin bir adam ama benim bu huylarima ayni esiniz gibi bir muddet sonra tepki koymaya basladi.cabuk sinirlenen bir es olunca eslerden digeri gerilmeye basliyor.
Ben yıllar ıcınde senınde ayak uyduracagını,bu huylarını torpüleyecegını dusunuyorum.en azından esının bunu haketmedıgını, huzurlu olmanın ne kadar onemlı oldugunu goreceksın.boyle kucuk seyler ıcın ınsan sevdıgı kısıyı uzmemelı.hayat kısa,mutlu evlılık,sakın ve merhametlı bır eş bulmak da cok zor.kıy metını bıl ve yıp

hem mutlu giden evliliğim var diyosunuz hem de anlattıklarınıza göre durmadan sinir harbi yaşıyosunuz çelişki!!!
neyse
herkesin bir sabır sınırı var dikkat et daha sakin ve yapıcı olmaya çalış.mesela akşama kadar hatırlatma yapmayın akşam neden aramadın demek yerine gün içinde tatlı sözlerle hatırlat adama ne olacak

Eşiniz seviyor sizi ama böyle devam ederseniz bir gün sevmeyecek. Çok problemlisiniz ve kimse mutsuz olmak için evlenmiyo. Ayrıca Ayrıca seyi esinizden bekliyor olmanız da ilginç. Siz arayın avizeciyi. Ilerde karşınızda aynı aşık adam olmayacak ve pişman olacaksınız. Hayatta huzurdan değerli bir sey yok

Pfff ne biçim evlilik... Siz niye avizeciyi aramiyorsunuz ki ? Avizeci fobiniz mi var ? Esiniz yogunmus trip atmak yerine kendi işinizi kendiniz halletsiniz daha az enerji sarfedersiniz.Tamam trip atılır filan ama sizinki artık en üst noktası. Çok sıkıcısınız ayrıca ya. Adam iyi sabrediyor.

Back
X