Eşim ve özgürlük isteği!

ixora_

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
19
13
38
41
Merhaba arkadaslar. Canim inanilmaz sıkkın moralim bozuk ve nereden baslayacagimi bilmiyorum
6 senelik evliyim ve bir cocugum var. Konu esim ve evlilige bakis acisi. Bu konuda siz degerli üyelerin yorumlari benim icin cok onemli. Aslinda evliligimizin basindan beri var olan sorunlar aslinda daha da artmaya baslamasiyla kafam karmakarisik ve birseyler yapmam gerekiyor.
Dun esim arkadasiyla bulustu maç izlemek icin. genelde surekli bir programi vardir zaten. Ve eve sabaha karsi 5 te geldi. Gece cok kotu ruyalar gorerek uyandim bir kac kez ve hala gelmedigini gorunce aradim acmadi. Merak ettim sonucta sabahin besi. Israrla arayinca sonunda acti ve bir daha aramamami soyledi telefonda tartistik.film bundan sonra kopuyor zaten.eve geldi cocugun yanina yatmistim bagirdi cagirdi neden ariyomusum aramayacakmisim ne isterse yaparmis kacta gelirse gelirmis karisamazmisim ozgurlugunu istiyomus surekli zaten evdeymis bla bla bla.....
Bu arada arkadaslar esim zaten en az haftanin 4 5 gunu arkadaslariyladir.eve 12 den once gelmez ve hala ozgurlugumde ozgurlugum diyor! Cocukla ilgilenmez evle ilgilenmez cunku cok yogun calisiyor MUŞ! E herkes calisiyor herkesmi boyle diyorum.ama ben senin hic bir seyine karismiyorum sende bana karisma diyor.zaten karisilacak bir seyimde yok. Evimden isime giderim isimden evime.kalan zamanimda da cocugumla ilgilenirim.
Arkadaslar inanin kafam cok karisik ne yapmam gerektigi acik ortada. degisecegine inanmiyorum cunku hatasi oldugunu kabul etmiyor.benim dir dir yaptigimi düşunuyor.
artik cok yoruldum. Evlilikte özgurluk anlayisi nedir allah askina ? Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..

I ixora_ merhaba..
Arkadaşlarıyla görüşsün görüşmesine ama makul zamanlarda.. Aile, iş, sosyal hayat dengesini kurmalı bence. Ve aile herşeyden önce gelmeli. Sabaha kadar eve gelmeyip aramanız karşısında bağırıp çağırması hiç normal değil. Ne demek bana karışamazsın. Aynı şekilde siz onun gibi davransanız? Sabaha kadar dışarda kalıp, aradığında cevap vermeseniz tepkisi ne olur? Eşinizin kendisine çeki düzen vermesi gerek.. Benim mantığımda bu evlilik değil, tamamen bekar hayatı :(

hiiiic bir seyime karismiyormus. Daha ne istiyomusum.hemen baskalarini ornek vermeler falan. Sanki ben sokak sokak geziyorum.tabikide arkadaslarimla cikiyorum ama olmasi gerektigi kadar. Bir ayari vardir yani bununda.

Böyle adamlar evlenmesin lütfen ya
Eşiniz çok bencil
Tabi ki kendi hakları özgürlükleri olacak ama sizin eşiniz evliliğe adapte olamamış ve olmamak için de direniyor resmen.
Çocuğunuz da varmış, bir şeye ihtiyacınız olsa Allah korusun başınıza bir iş gelse, yanınızda olmadığı gibi, telefonu da açmayacak kadar umursuk bir adam. Batsın böyle özgürlüğü
Yıllık izin alamıyor musunuz? Çocuğunuzu annenize falan emanet etseniz. Arkadaşlarınızla bir tatil planı yapsanız 2-3 günlük de olsa
Sorarsa, ne istersem yaparım canım istedi gidiyorum, özgürlüğüme karışma! Diyin.

Arkadaslar tek trk alinti yapamiyorum kusura bakmayin lutfen.
Kimseye bir derdimi anlatamiyorum arkadaslarima aileme.. aman uzulmesinler aman akillari bende kalmasin. Konusuyorum anlatiyorum yok... anlamak istemiyor. Cocugumuza hic ornek davranislar degil bunlar.

Böyle bir özgürlük anlayışı yok evlilikte.Bekar gibi davranıyor.ustelik bağırıp çağırması da cabası.
Evliliğin sorumluluğunu anlamadan evlenmiş ve kaldiramiyor muhtemelen bekar hayatını özlüyor.
Ev ve çocukla da ilgilenmiyorsa ayrı bir sorun.
Konuşunca düzelmiyor belli ki dilim varmıyor ama yolunuza bakın derim.

Bizim de ayrı vakit geçirdiğimiz zamanla r var ayda bir ya da iki olur.gece kalmaz hiçbir zaman.telini de açar Dünya hali sonucta

Evet kapiyi acmamayi düsundum eve almamayi dusundum ama ya cevre komsular... dun gece yerince rezil olduk zaten herkes duymustur o sesleri imkani yok duymamalarina .inanin 0 kadar utaniyorum ki. Oylesine herseye dikkat eden ben boylesine bir olayla...

Arkadaslar tek trk alinti yapamiyorum kusura bakmayin lutfen.
Kimseye bir derdimi anlatamiyorum arkadaslarima aileme.. aman uzulmesinler aman akillari bende kalmasin. Konusuyorum anlatiyorum yok... anlamak istemiyor. Cocugumuza hic ornek davranislar degil bunlar.

Ben olsam ben de anlatamam akılları kalmasın diye.
Keşke nasihat ten anlasa.

sizinle aynı şeyleri yaşıyoruz. tek fark evine bakıyor olması. sizi öyle iyi anlıyorum ki..
bana sen ne yapıyorsun diye soracak olursan?
onu ti ye almıyorum anneme ablama gidip kalamazdım önceden gece geç gelir yokluğumu fırsata çevirir diye.
şimdi gidip kalıyorum ve onu hep ayrılıkla tehdit ediyorum.
arkadaşlarımla daha sık görüşmeye başladım.
kredi kartıda bende doyasıya harcıyorum.
çocuğum yok Allahtan önceden istiyordum ama böyle yaptığı için gizlice korunmayada başladım.
ve böyle sürerse inanki ayrılmayı düşünüyorum.
hayatımı; nerde? ne yapıyor? nerde geziyor? neden geç kaldı ? diye sürdürmek istemiyorum.
şimdilik herşeye sessizim.. kabuğuma çekildim ve bekliyorum
Allah yardımcımız olsun.

Back
X