• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eşim ve özgürlük isteği!

Arkadaşları bekar mı? Pes doğrusu insan eşini bebekle beraber yalnız bırakır mı hiç?yi bir ders alması şart. Hem suçlu hem güçlü. Kaç yaşında bu adam?
Sizi kırmak istemem ama Arkadaşlarlayım diyip başka kadının yanına mı gidiyor bu adam

esiniz kendisine bi hizmetci bulmus zaten amaci da buymus
evde yemek yapilsin , kiyafetleri yikansin utulensin , cani istediginde sevissin , e bi de cocuk var cocuga bakilsin onun kafasindaki evlilik buymus , ona gore siz ariza cikariyorsunuz normal bir aile hayati isteuerek
tek cozumunuz bosanmak bu evlilik degil
benim adam bana bunlari yapsa ve soylese , ensesinden tuttugum gibi kapiya koyarim bir saniye dusunmem

Arkadaslar esim cok iyi kazaniyor kendi isi zaten. Butun faturalari ve evin ihtiyaclarini MADDİ! olarak karsiliyor ya! Daha ne olsun benim kazandigima karismiyomus istedigimi aliyomusum geziyomusum. Aliyosam cocuguma evime. Kendisi ortalama 2 asgari ucretlinin maasini arkadaslariyla eglenmesine harciyor. G soylenince ben sana karisiyomuyum sende gez eglen diyor tabiki cocukla nereye gidilirki.anca avm park bahce..
Bu arada ciktigi kisileri taniyorum hepsi evli barkli isinde gucunde insanlar. Sorun su ki, o insanlar haftada bir gun esimle cikiyosa esim hepsiyle cikiyor! sorun da burda basliyor.sen herkesin eglendicisisinde bize gelince mi sıkınti olusuyor.yada biz hitap etmiyoruz onun eglence anlayisina.
Bizimlede cikiyor cikmiyor degil vijdanini rahatlatmak icin. ama gorevini ifa edip!hop aksama arkadaslariyla..

Eh yapilacak sey belli, haftayi ikiye bolmek yarisinda cocugu ona postalayip gece disarida takilmak. Ne yaparim gece diosan bi haftasonu guzel bir spa otel ayarla git kal

Boyle bir adamla 6 sene gecirmek hic akil kari degil.

Haftanın 5 günü al çocuğunu git annende kal bi süre sorun cikarrsa ben sana karisiomuyum zaten eve geldiğin yok sıkılıyorum tek başıma de. Dahada düzelmezse boşa gitsin ozgurlgne kavuşsun nasl olsa pişman olcakta is isten gecms olck

ailem sehir disinda boyle konularla onlari uzmek te istemiyorum acikcasi. Aslinda ailemde kalsam hosuna bile gider.daha rahat takilir ozgur ozgur!

Ve eve sabaha karsi 5 te geldi

bagirdi cagirdi neden ariyomusum aramayacakmisim ne isterse yaparmis kacta gelirse gelirmis karisamazmisim ozgurlugunu istiyomus surekli zaten evdeymis bla bla bla

esim zaten en az haftanin 4 5 gunu arkadaslariyladir.eve 12 den once gelmez

Cocukla ilgilenmez evle ilgilenmez cunku cok yogun calisiyor MUŞ!

hatasi oldugunu kabul etmiyor.benim dir dir yaptigimi düşunuyor.

Bu herifin neyini çekiyorsunuz?
Bakıyorum, yok yani; gece 5te gelecek de ben de merak edip aramış olacağım, "Vay beni nassı ararsın?"a bağlayacak.
Öyle bir boşarım ki o herifi, arasın diye beklerken telefonla bütünleşir.
Yav neyin özgürlüğüymüş bu allasen, ben ki kova burcu bir tip olaraktan, özgürlük de özgürlük diye bu kadar inlemem, evli, çocuklu herifin haftanın 5 günü gece yarılarına kadar dışarılarda işi ne? Hafta zaten yedi gün.
Evdeki hizmetçi yerine koymuş eşiniz sizi kusura bakmayın.
Cidden, bu adam tekme koyarak "Yol alll" diyerek boşamalık tam.

Merhaba arkadaslar. Canim inanilmaz sıkkın moralim bozuk ve nereden baslayacagimi bilmiyorum
6 senelik evliyim ve bir cocugum var. Konu esim ve evlilige bakis acisi. Bu konuda siz degerli üyelerin yorumlari benim icin cok onemli. Aslinda evliligimizin basindan beri var olan sorunlar aslinda daha da artmaya baslamasiyla kafam karmakarisik ve birseyler yapmam gerekiyor.
Dun esim arkadasiyla bulustu maç izlemek icin. genelde surekli bir programi vardir zaten. Ve eve sabaha karsi 5 te geldi. Gece cok kotu ruyalar gorerek uyandim bir kac kez ve hala gelmedigini gorunce aradim acmadi. Merak ettim sonucta sabahin besi. Israrla arayinca sonunda acti ve bir daha aramamami soyledi telefonda tartistik.film bundan sonra kopuyor zaten.eve geldi cocugun yanina yatmistim bagirdi cagirdi neden ariyomusum aramayacakmisim ne isterse yaparmis kacta gelirse gelirmis karisamazmisim ozgurlugunu istiyomus surekli zaten evdeymis bla bla bla.....
Bu arada arkadaslar esim zaten en az haftanin 4 5 gunu arkadaslariyladir.eve 12 den once gelmez ve hala ozgurlugumde ozgurlugum diyor! Cocukla ilgilenmez evle ilgilenmez cunku cok yogun calisiyor MUŞ! E herkes calisiyor herkesmi boyle diyorum.ama ben senin hic bir seyine karismiyorum sende bana karisma diyor.zaten karisilacak bir seyimde yok. Evimden isime giderim isimden evime.kalan zamanimda da cocugumla ilgilenirim.
Arkadaslar inanin kafam cok karisik ne yapmam gerektigi acik ortada. degisecegine inanmiyorum cunku hatasi oldugunu kabul etmiyor.benim dir dir yaptigimi düşunuyor.
artik cok yoruldum. Evlilikte özgurluk anlayisi nedir allah askina ? Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..
Habersizce cik git annen ablan falan yakinsa yada izinli gununde cik disari L cocugunu gez,toz ararsa,acma eve gekdiginde laf ederse buda benim ozgurlugumde baska bise demem
Kisasa kisas

Merhaba arkadaslar. Canim inanilmaz sıkkın moralim bozuk ve nereden baslayacagimi bilmiyorum
6 senelik evliyim ve bir cocugum var. Konu esim ve evlilige bakis acisi. Bu konuda siz degerli üyelerin yorumlari benim icin cok onemli. Aslinda evliligimizin basindan beri var olan sorunlar aslinda daha da artmaya baslamasiyla kafam karmakarisik ve birseyler yapmam gerekiyor.
Dun esim arkadasiyla bulustu maç izlemek icin. genelde surekli bir programi vardir zaten. Ve eve sabaha karsi 5 te geldi. Gece cok kotu ruyalar gorerek uyandim bir kac kez ve hala gelmedigini gorunce aradim acmadi. Merak ettim sonucta sabahin besi. Israrla arayinca sonunda acti ve bir daha aramamami soyledi telefonda tartistik.film bundan sonra kopuyor zaten.eve geldi cocugun yanina yatmistim bagirdi cagirdi neden ariyomusum aramayacakmisim ne isterse yaparmis kacta gelirse gelirmis karisamazmisim ozgurlugunu istiyomus surekli zaten evdeymis bla bla bla.....
Bu arada arkadaslar esim zaten en az haftanin 4 5 gunu arkadaslariyladir.eve 12 den once gelmez ve hala ozgurlugumde ozgurlugum diyor! Cocukla ilgilenmez evle ilgilenmez cunku cok yogun calisiyor MUŞ! E herkes calisiyor herkesmi boyle diyorum.ama ben senin hic bir seyine karismiyorum sende bana karisma diyor.zaten karisilacak bir seyimde yok. Evimden isime giderim isimden evime.kalan zamanimda da cocugumla ilgilenirim.
Arkadaslar inanin kafam cok karisik ne yapmam gerektigi acik ortada. degisecegine inanmiyorum cunku hatasi oldugunu kabul etmiyor.benim dir dir yaptigimi düşunuyor.
artik cok yoruldum. Evlilikte özgurluk anlayisi nedir allah askina ? Yorumlariniz icin simdiden cok tesekkur ederim..
haa ekliyim sabahin besinde gelen bi es ben olsam eve almam nerde oldugu belli degil gecen sene ankaraya gitti kardesiyle kavga cikardim neden nerdeydin diye kiyametler koptu sancilandim sinirden hamileydim korktu bi daha gidemedi

hayat kimseye katlanmak zorunda kalmayacak kadar kısa ve değerliymiş.heleki erkeklere

Evlilik boyle bir kurum degil. Bu nasil bir sorumsuzluk ve nasil bir rahatlik.su saatten sonra b u adamin naparsaniz yapin amannn evime erken gidim esimle vakit grcireyim amann evimle ilgileneyim diyeceğini zannetmiyorum huylu huyundan gecmez. Bazi inssnlar evlilik adami degildir.sizdr boyle birisiyle evlisiniz malesef.evlilikte ozgurluk olmali ama bu derecr degil. Hem geneldr birbirini seven evli ciftler her anlarini birlikte gecirirler birseyleri birlikye paylaşmaktan zevk alirlar. Yani isin ic yuzu bencr esiniz size bagli ve sevgi dolu birisi olsa boyle olmazdı.zor bir durum umarim çözebilirsiniz

Esinizi detaylı bi takibe alın bence .
Telefon internet arama geçmişlerini kontrol altında tutun.
Hatta bi program yükleniyordu whatsap web mi neydi onu da yukleyin ben tam hatirlayamadim.
Bu arkadaşla takılma olayı bana saçma geldi yani tamam erkek erkeğe takilirlar ama gece 5 e kadar napiyor bu adamlar??
Üstelik yıllardır böyleymiş bu durum sikilmamislar mi birbirlerinden ben sıkılirim valla bu kadar vakit gecirsem.
Bir de napiyorlar yani kumar mi oynuyorlar alkol mu alıyorlar bunca saat nasıl egleniyorlar?
Arkadaşları da evli diyorsunuz onların eşleri nasıl katlanıyor bu duruma ?
Eşinizin sizden başka bi hayatı olabilir gibi geldi bana arkadasliginda eglenceninde bi sonu olur çünkü.

Hayır bir de sabah işine gitmiyor mu bu adam gecelere kadar nasıl eğleniyor?
Uykusunu falan nasıl alıyor anlamadım?
Biz haftada 1 gün ciksak pert oluyoruz yahu evimizde dinlenmek istiyoruz.
Insan evinde koltukta uzanıp dinlenmek ister bu enerji böyle?
Bir de parayı sonradan mi buldu bu adam ?

Sabahın beşinde eve gelmek ne demek!!!!
Emin misiniz o saate kadar arkadaşlarıyla birlikte olduğuna?
Bu evlilik değil,bu psikolojik şiddet!!!!

Berbat bir adamla evlenmişsin. Çocuklu adam hergün arkadaşlarıyla takılamaz. Boşa bunu ya.

Back
X