- 1 Şubat 2015
- 3.655
- 9.453
- 358
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 aya yaklasiyoruz canim iliskimizde 1.5 yillikNe kadarlık evlisiniz siz? Çünkü pek birbirinizi tanımıyorsunuz anladığım kadarı ile. Evliliğin oturması lazım herşeyi rahatça konuşmanız lazım. Bu benim 3 senemi aldı açıkçası.
2 aya yaklasiyoruz canim iliskimizde 1.5 yillik
ama onun beni tanimamis olnasi imkansiz cunku daha ilk hafta bana maddi durumunu anlatmisti bende olmaz o zaman dedim o da olur diye uzuuun bir sure duzeltti kendini cicim aylarini atlatmis olacakki arkadas yine gevsedi
Yok oyle soylemiyo ama kavga cikinca arada o kadar paran var kendin al o zaman dedigide oldu olay senin paran benim param degil benim icin aliyorumda zaten amaben konusnam aslaBence söylemesinde ki niyet önemli..
Eğer kendi muhasebe etmeyi seviyorsa bırakın kendi kendine çarpsın bölsün..
Yok eğer size fiyatını parasını siz verin diye söylüyorsa o gerçekten çok çirkin..
Ya cok ilginc geliyor.
Simdi benim esim asla cimri degildir. Ama hesap kitap yapmaktan zevk alir. Ben gicik olurum anlatma derim bana. Canim doktorun 10 gecmeden randevu alda ikinci ke 200 tl vermeyelim der. Saglik isinde hesap kitap olmaz doktor 11 gun sonra gel dese 11. Gun gider 200 300 veririm derim. Tabi oda tamam der susar
Yani konusarak cozeriz ikimiz aynu insan degiliz. Bakis acilarimiz farkli ama ortak noktada bulusuyoruz.
Evlilik bu demektir. Hemen oyle sogumayin.
Ya evet hoş değil ama öyle ağır ithamlar da edemeyeceğim ben.. Sadece itici, nahoş bi huyu var bence eşinizin. Ki ben arkadaş buluşmalarında bile "3 sen ver 5 ben" gibi para muhabbeti olmasın diye tek elden ödemek isteyecek kadar sevmem para muhabbetlerini.. Ama ne bileyim eşiniz bana paragöz, pinti bi adam gibi gelmedi..Yok oyle soylemiyo ama kavga cikinca arada o kadar paran var kendin al o zaman dedigide oldu olay senin paran benim param degil benim icin aliyorumda zaten amaben konusnam asla
Damdan 12 liraya kıymalı börek falan yiyosan iki kisi kıyma değildir o :)
Peynirli falan diyosan yine de sanmam
Ucuz etin yahnisi yavan olur![]()
Deme oyle deme ben simdiden daraldimm2 ay çok erken birbirinizi tanımak için. Yani aynı evin içine girince bir sürü değişik huy çıkar diyorum ya biz daha yeni yeni birbirimizi tanıyıp neye kızdığımızı anlıyoruz. Sen bilirsin ama acele etme derim.. bunlar daha iyi zamanların daha bir sürü şey çıkabilir :)
Arada yazdum ama ayrica yazayim calismami istemedigi icin isimden ayrildim yuklu miktarda param var para konusu benim harcamalarumda degil onun harcamalarinda konusuluyo bende onu yemege goturdum yada eve cok alisveris yaptim yada ona birseyler aldim fiyatuni soylemedum fisi posete koymadim sorsada bosver napcan parasuni dedim ayni seyi ondanda bekluyorum bi zahmet
Börek dediğim kol böreği
Basit içinde de patates
Maliyeti düşük piyasası öyle
30 alan kendince lüks bir yer yani malı değil de semti satıyor
Hergün o kadar börek parası vereceksem işi kapatıp börekçi açmak lazım
Sabah 30 verirsek öğlene de ancak iki kişi 60 olur günlük 50 şer lira yemek de ayda 2000 eder ki bu da çok para ülke standardında
Aynen iste bende arkadas bulusmalarim oldugunda 3 un 5 in hesabini yapmayalim bir dahakine borcun olsun derimYa evet hoş değil ama öyle ağır ithamlar da edemeyeceğim ben.. Sadece itici, nahoş bi huyu var bence eşinizin. Ki ben arkadaş buluşmalarında bile "3 sen ver 5 ben" gibi para muhabbeti olmasın diye tek elden ödemek isteyecek kadar sevmem para muhabbetlerini.. Ama ne bileyim eşiniz bana paragöz, pinti bi adam gibi gelmedi..
Ya güzellikle anlatın 'canım kötü niyetin yok biliyorum ama bana çok itici geliyor' diye. Ya da alışmaya çalışın.. Hepimizin birilerinin hoşuna gitmeyecek huyları olabiliyor. Haksızsınız demiyorum itici bi tavır ama çözülemeyecek bi sorun değil.
Porsiyonu 5 lira burda
150 gr mi ne ..
Her gün değil de arada ıyi gidiyo mübarek:)
Aynen iste bende arkadas bulusmalarim oldugunda 3 un 5 in hesabini yapmayalim bir dahakine borcun olsun derim
cok israr ederse hesabi 2 ye bolerim garsondan bile utanirim
ama bi arkadas vardi mesela icilen suyu bile bolerdi esimde ben cemkirmesem o kiz grubundaki suyu bolen kizmiydi ki acaba diyorum bazen iiyyykk
Aslinda canim ilac oldugu icin sikildi yoksa su market pahali su daha uygun duye k8nusuyoruz ki onu bile konusmadan o uygun olani bildigi icinEsinin fiyatlarini soylemesi cok normal ama senin verdigin tepki cok tuaf geldi bana insan bu sebeple esine saygiyimi yitirirmis tabiki soylicek zaten esim söylemese ben sorarim bosver dese sinir olurum yani senin tam tersin erkeklerde kadinlari zaman zaman cozememekten haklilar bence
Esine daha hesapsiz olmasini tercih ederdim canimTamamda arkadas baska es baska esinle tabiki konusursun ev gecindiriosun ama arkadasla girmezsin o muhabbetlere
Adam belki o eczaneyi pahali bulmustur arastirip baska yerden alacaktir ve ustelik doktor yazsa misal saglik ocagi ikisini 20 tlye almak varken adam neden 100 kusur para odesin ki ikisini de devlet oduo neticede bence boyle seyleri gurur yapmayin ama esiniz sizden kisip hicbi dedigini almiosa lafini ediosa o zaman haklisin ama mantiken arastirip alayim diosada k.bakma ama sen haksizsinAslinda canim ilac oldugu icin sikildi yoksa su market pahali su daha uygun duye k8nusuyoruz ki onu bile konusmadan o uygun olani bildigi icin
saygim azaldi evet ilac parasinda bile hesap yaparsa benim tedavimi bile hesaplarsa azalir
Yoo her dedigimi aliyo ama fiyatinida belirterek ondan bunaldimAdam belki o eczaneyi pahali bulmustur arastirip baska yerden alacaktir ve ustelik doktor yazsa misal saglik ocagi ikisini 20 tlye almak varken adam neden 100 kusur para odesin ki ikisini de devlet oduo neticede bence boyle seyleri gurur yapmayin ama esiniz sizden kisip hicbi dedigini almiosa lafini ediosa o zaman haklisin ama mantiken arastirip alayim diosada k.bakma ama sen haksizsin